Yo-Yo
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #60 Dátum: 09 feb 27, 22:28:55 » |
|
iruka-Anko Shizune-kabuto tsunade-jiraya orochimaru-guren  naruto-ino neji-tenten kiba-hinata shino-tema shika-tayuya
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aysee
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
Maknae Taemin. <3
|
 |
« Válasz #61 Dátum: 09 ápr 23, 02:41:08 » |
|
Ollé átgondoltam a párokat:
Nana: NobuxHachi RenxNana ShinxAysee...ha nagyon elvetemült fangörl akarnék lenni xD
OuranHighSchoolHostClub: HikarixHaruhi (csakazértiiis )
Bleach: IchigoxOrihime Oké nem HitsuMatsu de nem is HitsuHina O_o
FMP: Végülis...SouskexTessa és Kaname...miért is ne lehetne bigámista? xD
FMA: EdxWinry
Fruits Basket: KyoxTohru
Zero No Tsukaima: SaitoxLouise
Shuffle!: RinxNerine (csakazértis xD)
Bokusatsu Tenshi Dokuro-chan: SakuraxDokuro
Dióhéjban ennyi...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Aysee
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
Maknae Taemin. <3
|
 |
« Válasz #63 Dátum: 09 ápr 24, 13:14:59 » |
|
IchiHimee *.*
WOW, azt hittem egyedül vagyok ezzel itt a fórumon és vííí mégse *.*
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
seiri
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #64 Dátum: 09 ápr 24, 13:33:36 » |
|
Hmm hát inkább Orihime mint Rukia Ichigo mellé xD Amúgy meg: KibaxHinata SaixIno SasoxDei <- jahogy ezt most nemkéne?  mind1 Bleach GinxMatsumoto UlquiorraxOrihime (akkoris forever  ) Fruits B. YukixTohru Ouran HikaruxHaruhi -mert izgibb mint Tamaki na xD Lovely complex Otani-Risa asszem ők voltak a kedvencek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
 |
« Válasz #65 Dátum: 09 ápr 24, 13:46:36 » |
|
Hmm hát inkább Orihime mint Rukia Ichigo mellé xD SasoxDei <- jahogy ezt most nemkéne?  mind1 Anyukám ezen két dologban egyetértek veld. Várjunk csak nem is szeressem a yaoit, bár attól még saso+dei cuki lenne 
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Haku
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
 |
« Válasz #66 Dátum: 09 ápr 24, 19:06:47 » |
|
SasoxDei nemjó DannaxDei jobb... De TobbixDei se rossz  És Ichigo és Rukia sokkal jobb, mint az összes többi ^^.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dave90
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
 Vas Országa
Nara jounnin
|
 |
« Válasz #67 Dátum: 09 ápr 24, 22:45:49 » |
|
tudnék sorolni világba :O de akkor csak az abszolute FAvorite párok: Inuyasha: SesshoumaruXKagura AyamexKouga(ő Shika után a 2. kedvenc anime karakterem  ) Kaleido Star:SoraXLeon Bleach:HitsugayaXKarin(Ichigo Huga) Ichi Hime (nekem is) FMA:WinryXAd Naruto:NaruXSaku ShikaXTema
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Adamems
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
|
 |
« Válasz #68 Dátum: 09 ápr 25, 15:13:33 » |
|
naruto NaruHina SasuSaku ShikaTema KakuTsuna
Inuyasha MirokuSango InuyashaKagome
Bleach IchigoOrihime IshidaOrihime IchigoRukia
|
|
|
Naplózva
|
Nem elég, hogy magas az aláírásod... még mellette 3 mega is. Szegény mobilnetesek majd rád terhelik a számlát. Törölte moderátor: Hiei
|
|
|
Navelia
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #69 Dátum: 09 ápr 25, 17:26:20 » |
|
NarutoNaruHina (L)(L)(L) *.* kicsisziveim n_n A Hatalmas Favorit (L) NaruSasu (najó, csak a faficekben, doujinshikben meg a satöbbikben  imádom őket együtt, bár Szászkét gyűlölöm. jó kis ellentmondás  ) KushinaxMinato (L)(L)(L) abszolút fav *.* nade, egy Yondaime-fangirltől mit is várnánk, ugyebár...  (L) és szerencsére őket Isten is egymásnak teremtette ^^ ShikaTema *.* szeressük őket, olyan elmésen elvitatkozgatnak egymással, tipikus "tűz és víz"-páros n_n TenTen×Neji (édesek lehetnek együtt, bár annyira nem vagyok odáig értük) SakuSasu ("tőlem" állásponton vagyok. mivel egyikőjüket se szívlelem, nekem tök mindegy, mi lesz velük  beszép is lenne, ha összeköltöznének és kinyírnák egymást... upsz *szájára tapasztotta a kezét és elnézést kér. éles kanyart vesz és visszatalál a témához*) DN AngelRikuxDaisuke RikaxDark (anime) RisaxDark (manga) Vampire KnightRimaxShiki YuukixKaname BleachRukiaxIchigo InuYashaKagomexInuyasha SangoxMiroku Full Metal PanicKanamexSousuke Yu-Gi-Oh! GXAsukaxJudai SpirálHiyonoxAyumu Death NoteLxLight GravitationShuichixYuki Kaleido StarSoraxLeon Yu Yu HakushoKeikoxYusuke SolaMatsurixésnemjuteszembeafőszereplőfiúneve ^^" Azt hiszem, most így ennyi. Bár tuti kihagytam valakiket 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 ápr 26, 09:59:12 írta Navelia »
|
Naplózva
|
„Az élet ízét csak a bolondok ismerik.” „Élj a jelenben, emlékezz a múltra, és ne félj a jövőtől, mert az nem létezik, és soha nem is fog. Mindig csak jelen van.” (Christopher Paolini) „Nothing improves the memory more than trying to forget.”
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #70 Dátum: 09 ápr 25, 19:16:52 » |
|
Naruto: Naruto+Hinata, Sakura+Lee, Shikamaru+Temari, Gaara+Matsuri, Konohamaru+Hanabi, Shizune (ha él)+Yamato, Kakashi+Ino  , Sasuke+Karin, Gai+Konan  Bleach: Ichigo+Orihime, Rukia+Renji, Ishida+Nemu, Matsumoto+Sado, Hitsu+Hinamori, Yoroichi+Kisuke, Soi Fong+Byakuya (na ott vér folyna  ) Shaamnking: Yoh+Anna, Rio+Ellie, Len+Pilika, Trey+Tamara, Silvah+Serona, Morty+Milli, Zik+a kék hajú csaj aki a követője, Marko+Jeanne, Jun+Pilong Inuyasha: Inu+Kagome, Miroku+Sango, Kagura+Sesshi, Rin+Kohaku GetBackers: Ban+Himiko, Ginji+Natsumi  Outlow Star: Gene+Melphina (erre még tán van is esély) 
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják. 
|
|
|
Syzygy
|
 |
« Válasz #71 Dátum: 09 ápr 25, 23:12:11 » |
|
Hoppá ez off de ayumichan ugye az avád az ikkitousenből van? sőt biztos érzem tudom vágom kenem érzékelem xD hogy ne off akkor álompár Zack+Aerith Final Fantasy VII és egyértelmű a Naruhina párosítás mást elsem lehet képzelni o_O Najó talán egy sasusai xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #72 Dátum: 09 ápr 25, 23:38:03 » |
|
Off: Az az igazság h gőzöm sincs h miből van, csak +láttam valahol 1 oldalon (arra már nememlékszek h hol  ) és +tetszett... ja és ez kimaradt: FMA: Ed+Rose, Al+Winry FMP: Souske+Kaname v. Souske+Tessa (na ezt sose tudtam eldönteni h melyik lenne jobb  ), Kurtcz+Melissa
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják. 
|
|
|
Aysee
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
Maknae Taemin. <3
|
 |
« Válasz #73 Dátum: 09 ápr 25, 23:40:48 » |
|
Ouran HikaruxHaruhi -mert izgibb mint Tamaki na xD
Jaja *.*
Pedig szerintem az FMA-ról lesír h EdWinry :\ Mmint annak több esélye van egy picivel x3 És igen a SxK vagy az SxT között én sem tudok dönteni...szal legyen mind2 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 ápr 25, 23:44:49 írta Aysee »
|
Naplózva
|
|
|
|
Bonnie
Gennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #74 Dátum: 09 ápr 26, 09:36:13 » |
|
na, akkor most listaaa... NarutoNaruHina. (abszolút kedvenc *__* <33) ShikaTema.^^ KakashiAnko (vagy KakashiTsunade *nembetegagyerek* ^^"") SasuSaku (megérdemlik egymást -.-" xD) GaaraMatsuri ItachiHinata. *___* (ne lincselj meg Ajsíí. xD) KibaIno. / SaiIno. ^^ NANANobuHachi. NanaRen. ShinReira. FMPKanameSousuke Kurz×Melissa Vampire KnightZeroYuuki ShikiRima AkatsukiRuka Death NoteLightMisa L×Misa L×Light Matt×Mello Near×Mello Near×Mello×Matt. x) (csak a DN-ban viselem el a yaoit.  ) hűdehosszúlett. izééé.^^""
|
|
|
Naplózva
|
 Minden ember azt tekinti helyesnek, amit ismer és tud, és ahhoz is ragaszkodik. Ők ezt hívják valóságnak. De a tudás és az ismeretek nagyon bizonytalan dolgok. Így lehet, hogy a valóságuk csak egy illúzió. Mindenki a saját kis világában él és úgy, ahogy ő helyesnek gondolja.
|
|
|
|