hmm.... SONY vegas 8 pro (<moderálva> Moderátor: Nem a reklám helye -> PÜ ).... töltsd le és csinálj egy szerinted olyan AMV-t ami csak arra a zenére illik amit aláraksz xD .. (sok sikert hozzá ) .. kíváncsi vagyok a végeredményre...
De jó, ezt észre sem vettem. Köszi hogy szóltál, majd kipróbálom, én eddig a 6.0d-t használtam, a 7.re nem volt kedvem, mert annyival nem nyújtott többet mint a 6. (bár következő amvm már Premierrel lesz)
Ha az amv-im alá raksz egy random számot, akkor használhatatlanok lesznek (kivéve az első, mert az ilyen mint ez).
... mert nemtudom te mit látsz időzítésnek ha nem azt amit az AMV-m ben láttál.. a zene és a képsorok teljesen illeszkednek egymáshoz ...... ha ez szerinted nem AMV akkor mi lenne az ?? ??? .. kíváncsi lennék hogy mégis mi az amit te annak nevezel.. xD ... dehát majd csinálsz egyet és megnézzük ...xD
sok sikert...
Ok, lehet hogy a youtubon sz*r a hang, úgyhogy majd légyszives pm-m küldj, egy HQ verziót, ahol rendesen megtudom nézni.
+ ez emberfüggő dolog is .. én pl nem az vagyok aki azt szereti ha sz**rá van vágva a vidi......épp ezért én sem olyat csinálok
( am. nem felháborodás csak idegel az ilyen mikor úgy próbálja valaki leszólni a másét hogy ő maga még nem is csinált ... és nem tudja miről beszél... /lehet h van AMV-d nem láttam még.. ha lenne kérnék 1 linket PÜ-ben / )
Igen emberfüggő (de a benthagyott feliratok nem azok.
).
Úgy sosem szólok le semmit, hogy még nem csináltam, hogy nem tudom milyen szenvedni, dolgozni vele, stb, és nem leszóltam hanem kiemeltem az amv legnagyobb hibáját, amin hogyha változtatsz akkor tök jó lehet (mert pl. a képsorok hangulata, meg az egész, illet a zenére).
Egyébként tessék:
http://www.youtube.com/watch?v=smLCE5-XcTA, ez a harmadik amv-m.
(és sajnos még ez is tele van hibával, de nem volt időm rendesen befejezni, mert így is a nevezési határidő estéjén lett kész
)