Nihilus
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #135 Dátum: 07 jún 30, 17:23:20 » |
|
Hogy-hogy?Én annyi órát pazaroltam vele hogy csak na
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Eliath
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #136 Dátum: 07 jún 30, 20:08:34 » |
|
Gaarahun: öhm...kösz a helpet De még 1 kérdés: melyikre menjek, mert utána behoz 4 szervert Te/ti melyiken vagytok?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Zisten
|
|
« Válasz #137 Dátum: 07 jún 30, 21:15:05 » |
|
de a Hunter is felvenné 70-es szinten a harcot a Mage-ellen...egyébként meg...minden kaszt egyformán jó, csak attól függ ki ül mögötte... : én viszonylag jónak számítottam a WoW-ban, de osztálytársam meg WoW kocka és lehetetlen leverni, pedig csak egy 70-es paladinja van...de olyan jó cuccokat kapart fel vele... leatherworkingje a 300-at üti, mint Kokkó a boxzsákot...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gaarahun
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #138 Dátum: 07 jún 30, 22:50:45 » |
|
teljesen mind1, mivel minden szerveren megy az a karakter csak 1 -ik szerveren van pl a dobosos ürge, másikor meg nincs de van heyette más meg ilyenek, de kezdj ahol akarsz, tök mind1
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Count Adyn
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #139 Dátum: 07 jún 30, 23:09:41 » |
|
A kockulással én se álltam rosszul anno > Valami 140 played day jött össze másfél éva alatt > >
|
|
|
Naplózva
|
"Un vero cavaliere non lascia mai una signora"
|
|
|
Eliath
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #140 Dátum: 07 jún 30, 23:41:11 » |
|
Jajó! Akkor elkezdtem egy knightot Természetesen Eliath néven vok, ha megtaláltok^^ Csak egy baj van...nálam 1-2 percig tart, mire egy mob kidobja a dropját Oo Mármint, dropját=cuccát (arany, fegyó, shield stb)... Ennyire lassú lenne a netem, vagy sokan vannak naon? :S
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #142 Dátum: 07 júl 01, 20:37:34 » |
|
Én anno a csontis Necrot és a Paladint favorizáltam...mindegyiknek megvannak a maga előnyei...és mindegyikkel messze lehet jutni, nagyobb erőlködések nélkül, élvezetesen
|
|
|
Naplózva
|
Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
|
|
|
Ritka
Nem elérhető
|
|
« Válasz #143 Dátum: 07 júl 01, 20:38:45 » |
|
Hát pedig ez pont olyan, ami leköthetne...rengeteg lehetőség, szb.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
vajk93
Vendég
|
|
« Válasz #144 Dátum: 07 júl 01, 22:03:24 » |
|
Én a II. -kal játszottam. De az tökre tetszett!! Mind a két oldalt végigvittem!! Szerintem a sötét oldal a legjobb (vagy is a legrosszabb > ) Az első milyen, valaki körül tudná írni ?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritka
Nem elérhető
|
|
« Válasz #145 Dátum: 07 júl 01, 22:50:02 » |
|
Kedvenc kalandjátékom. KOTOR ide, vagy oda, ez hihetetlen jóra sikeredett. Talán picikét rövidke, de szerintem ezt kompenzálja a rendkívül jó fejlődési rendszer, az interaktív környzet és a kétfajta végigjátszási mód...mindenkinek ajánlani tudom csak...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Count Adyn
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #146 Dátum: 07 júl 01, 23:00:03 » |
|
Jah pala jókis daráló, nekem a chain lightingos sorci jött be a legjobban:D
|
|
|
Naplózva
|
"Un vero cavaliere non lascia mai una signora"
|
|
|
Dei
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #147 Dátum: 07 júl 01, 23:47:41 » |
|
Nagyon király a játék...bár én még nem játszottam végig. Az azért elég furcsa benne, hogy a főkari öregedik, míg a játékban a többi karaktere nem... Az tényleg úgy van a játékban, hogy bizonyos kapukat csak jókén lehet kinyitni, bizonyos kapukat gonoszként, hmm?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nihilus
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #148 Dátum: 07 júl 02, 01:19:33 » |
|
Az első egy RPG-klasszikus,jó sok díjat kapott,vehetetlen játék...bár a II.jobb is lehetett volna nála,ha engedik az Obidiannak befejezni a játékot...Az I.rész hasonló a II.-hoz,de valahogy mégis más...a II.sztorija,háttértörténete érthtetlen nélküle,és van egy hatalmas csavar a végén 8)Szóval igaz istenjáték az első ;)HK-47 forever
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gaarahun
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #149 Dátum: 07 júl 02, 12:26:58 » |
|
de te rosszul inditod.... hányszor mondjam hogy ezzel kell: ShadowMu-Launcher v3.2 pontosan ez a neve az ikonnak amivel te inditottad az a neve hogy : FusionMu-Launcher <---NEM EZZEL na rem segitettem Handy...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|