Gk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Zisten
|
 |
« Válasz #45 Dátum: 07 jún 29, 18:57:59 » |
|
asszem azt is írtam a szeretem és útálom topicba...én kiemelném a specielemet!: Tejfölös Kakaós! Na azt kóstoldd meg! Jah és Acid konyhája, amíg unatkozott, hmm az a leves fini lehetett... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #46 Dátum: 07 jún 30, 11:04:07 » |
|
Krumplipüre+rantotthus na aaz finom nekem ez az 1ik favom  .
|
|
|
Naplózva
|
Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
Ben Tennyson
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #47 Dátum: 07 jún 30, 11:05:05 » |
|
kedvenceim: palacsinta, pizza, pirítós, rizs, tejfölös tészta, rántott sajt, nokedli, tarhonya, húsleves, stb.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #48 Dátum: 07 jún 30, 12:24:47 » |
|
Uhh azt a stb.-t azt megkostolnam mi kell hozza ?  Amugy palacsinta forever. + Mákos guba hmm de éhes lettem.
|
|
|
Naplózva
|
Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
vanbastel
ANBU újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #49 Dátum: 07 jún 30, 12:27:30 » |
|
elmondjam mit ettem ma ebédre? dinnyét.  no de ám nem ez volt ez eredeti kocepció. elvileg valami indonéz kaja volt mogyorókrémmel, mogyoróval, kókosszal, marhahúsal, főtt tojással meg rizzsel. hát senkinek nem kívánok ennél rosszabb kaját  asszem két harapás után úgy döntöttem hogy ebből inkább nem kérek többet 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Asura
ANBU újonc
Nem elérhető
mwhaha
|
 |
« Válasz #50 Dátum: 07 jún 30, 12:34:34 » |
|
rántott hús az, amit sose unok meg, s bármikor jöhet... akár ebédre, akár zsemlében/kenyérben :hiperaktiv: minden ami szaftos, jelenleg ilyen undorban szenvedek, de azokat is szeressem :-X
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Róka
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Fox come back!
|
 |
« Válasz #51 Dátum: 07 jún 30, 14:37:41 » |
|
Csoki, pizzás fornetti... Meg minden egyéb, ami egészségtelen  Azért a "normális" kajákat is szeretem... Pl. bableves, elképzelhetetlen mennyiségű tejföllel  (Mondjuk, nem igazán vagyok leveses... ;D)
|
|
|
Naplózva
|
 "Mindenki jó valamire. Ha másra nem, hát elrettentő példának." Sasuke megkattant!O_o
|
|
|
Karasu
|
 |
« Válasz #52 Dátum: 07 jún 30, 15:01:09 » |
|
Bolognai spagetti minden mennyiségben.... vadas, rablóhús, és GARNÉLA! Csak kár hogy az utóbbi olyan drága. Ja és mustáros csirkeszárny, nameg főtt csirkeláb!!! 
|
|
|
Naplózva
|
愛してる acid  "Think different... just like everyone else."
|
|
|
Gk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Zisten
|
 |
« Válasz #53 Dátum: 07 jún 30, 15:21:06 » |
|
épp most volt nálunk mamám, a nagy palacsintabetyárasszony és képzeljétek mit csinált nekem: Természetesen...és most kóstolom meg először az újfajta speciel-t a töltelékes palacsintákat, mikor végeztem velük(nem) enyhén meghintem kristálycukorral és tejszínhab a tetejére, aztán mehet oda ahova való...  kívánjatok jó étvágyat és akkor viszont jó nyálcsorgatást kívánok... > 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Arisa
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #54 Dátum: 07 jún 30, 15:24:21 » |
|
Jó étvágyat Gaara.kage  Az anyukám most valami fahéjas sütit csinál  nyamm, nagyon szeretem a fahéjas sütiket 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Karasu
|
 |
« Válasz #55 Dátum: 07 jún 30, 15:24:46 » |
|
Hehehe, nálunk is van most  Csak mi valami gagyi mogyorókrémmel esszük, vagy túróval.... Bocs amúgy a mozgós palacsintáért de nem tudtam hogy ilyet is lehet szóval muszáj volt kipróbálnom 
|
|
|
Naplózva
|
愛してる acid  "Think different... just like everyone else."
|
|
|
Gk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Zisten
|
 |
« Válasz #56 Dátum: 07 jún 30, 16:23:01 » |
|
mér kéne haragudnom?  egyébként fahéjas palacsinta is volt! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Pandy
|
 |
« Válasz #57 Dátum: 07 jún 30, 16:30:22 » |
|
ki evett már padlizsán chipset?ma halotam hogy kell megcsni de véleményt akaok mielött kioróbálom:)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Zisten
|
 |
« Válasz #58 Dátum: 07 jún 30, 16:35:13 » |
|
A mamám csinált már nekem chipset, de hogy padlizsános volt-e arra már nem emlékszem, de a házikészítésű crisps az nagyon fini... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Pandy
|
 |
« Válasz #59 Dátum: 07 jún 30, 16:37:29 » |
|
igen olyat én is tudok:) de ebben az a fura h a padlzsán tösze kel vékonyan vágni zsmelemorzsában kisütni...de én még padliszánt se ettem xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|