Jiijo
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #780 Dátum: 11 feb 02, 09:41:42 » |
|
Hát, én először Kira-t kedveltem nagyon... De miután elkezdett ártatlan embereket is megölni, akkor nagyot esett a szememben. De mikor színre lépett L, akkor L lett a favorit, ki is akadtam a halálán . Mindent össze véve, nekem az egyik kedvenc animém, igaz, hogy L halála után egy kicsit ellaposodik a történet, de az első 25 rész valami király.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 feb 02, 09:42:16 írta Jiijo »
|
Naplózva
|
Aláírásomat készítette: Kiru Hoshino
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #781 Dátum: 11 feb 02, 10:10:04 » |
|
Nekem DN azért volt érdekes, mert úgy néztem végig (és tetszett is nagyon), hogy közben, az első perctől kezdve utáltam a főszereplőt. Kira számomra valami borzalmas volt, a második-harmadik rész után már csak azt vártam, hogy lője le valaki ezt a köcs*ögöt. xDD (Bocsi a csúnya fogalmazásért, de ez csak nosztalgia, akkoriban kb csak úgy tudtam róla beszélni, hogy az a kö...g ) Mindehhez, megjelent L, akit viszont azonnal nagyon megkedveltem, szal volt is kinek drukkolni. Kár h meghalt. Am nekem tetszettek az L halála utáni részek is. Nem voltak sztem azok laposak, csak egyszerűen nagyon mások, mint az addigiak. Az utolsó rész meg nagyon epic volt, sztem annak a résznek animetörténeti jelentősége van.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jiijo
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #782 Dátum: 11 feb 02, 11:42:04 » |
|
Nekem külön favorit volt, mikor Light már haldoklik a végén, és mutassa, hogy abba a lépcsőház szerűségben, ott fekszik, és szellemként, L megjelenik. Na, az tényleg király volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gery0704
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #783 Dátum: 11 feb 06, 21:47:43 » |
|
nekem kicsit jobban tetszet a film változat befejezése hogy L győzi le kirát de ugy hogy nem tudja kira megölni mert L már előtte beirta magát szóval ez amolyan L győzöt de mégis inkáb döntetlen lett a csatájuk
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
vivien.san
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
ich bin KennTachi <3
|
|
« Válasz #784 Dátum: 11 feb 07, 20:43:06 » |
|
Én is kirának drukkoltam de sokat akart a szarka és nem bírta a farka tetszett ahogy near és mello szépen véghezviszik a dolgokat... csak a végkifejlet lehett volna más tényleg
|
|
|
Naplózva
|
♥♥ Do you know where hell is? Inside your head ! Ha győzni akarsz, kelj fel, harcolj, és tanulj meg csalni is <3 Az élet szenvedés, amit vágyaink okoznak. Így ha kioltjuk ezeket, megszabadulunk szenvedéseinktől. - Buddha-
|
|
|
Manesz
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
Életművész
|
|
« Válasz #785 Dátum: 11 feb 07, 20:57:32 » |
|
na üdv a klubban én is Kira drukker voltam... Szerintem egész jól össze lett rakva a történet. Az elején a fondorlatosság, elkötelezettség na meg a gonosz kacaj fogott meg, mondjuk L halálakor örültem, végre nem a gonosz hal meg, de az utolsó részen elkeseredtem... Amúgy ez kb. hasonló reakció:
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 feb 07, 21:03:10 írta Manesz »
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #786 Dátum: 11 feb 10, 16:50:40 » |
|
Nem tom, volt-e róla szó, de a relight végén a névtelen shinigami vajon tényleg Kira reinkarnációja?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #787 Dátum: 11 feb 10, 17:57:25 » |
|
Bevallom, vissza kellett néznem, hoyg tudjam, mire gondolsz, és a válazsom: nem. Szeritnem csak egy idegen Shinigami, Ryuk meg magában szólt csak Kirához is e/2-ben, annak ellenrée, hogy kicsit tényleg érdekes volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #788 Dátum: 11 feb 11, 11:28:04 » |
|
Nos ha Ryuk nem hauzdott , akkor a füzethasználók semmivé válnak haláluk után , így Raito nem lehetne. Szerintem ez egy tipikusan olyan dolog , ahol hagyják szubjektíven eldönteni a nézőben a dolgokat. Ha hisz az ember Ryuknak , akkor nemet mond , viszont ha nem hisz valaki neki aki hiheti , hogy ott az Raito. Szerintem nem kell kijelenteni biztosan , hogy nem , mert Ryuk személyében egy olyan C osztályú Shinigamit ismertünk meg , aki ha akarna lehetne magasabb szinten. Meg nem sok Shinigami meri megtenni , hogy két füzettel szaladgáljon a hóna alatt. Ha rajtam múlna akkor azt se hinném el , amit Ryuk kérdez. Viszont , hogy állást foglaljak... Lehetségesnek tartom , hogy Yagami volt az , hiszen ambíciói alapján sokra vihetné Shinigamiként és Ryuk szavára nem adok. Viszont van valami ami foglalkoztat engem. Ugyebár minden embernek van egy zamatossági tartalma. Lightnak mennyi ideje lehetett volna ha nem kerül bele ebbe az ördögi játékba?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jiijo
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #789 Dátum: 11 feb 11, 12:25:38 » |
|
Nem tudom, lehet, hogy én emlékszem rosszul, de Ryuk nem azt mondta, hogy semmivé válnak, hanem azt, hogy: "Aki a listát használja, nem kerül sem a mennybe, sem a pokolba".
Vagyis egy szóval sem említi, hogy halála után semmivé válik.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 feb 13, 11:15:04 írta Jiijo »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #790 Dátum: 11 feb 11, 12:33:43 » |
|
Igen ezt mondta , csak bennem akkor ez rosszul értelmeződhetett. Én úgy gondoltam , ha se pokol , se menny akkor a semmi lesz az a hely, de lehet , hogy utalni akart arra , hogy a 3. hely az a Shinigamik világa... Passz nem tudom , de mindenesetre köszi , hogy felfigyeltél erre a bakimra. ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jiijo
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #791 Dátum: 11 feb 11, 12:52:12 » |
|
Valószínűleg a Shinigami-k világára gondolt, vagy nem tudom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #792 Dátum: 11 feb 11, 14:21:22 » |
|
Hoppá, ezt el is felejtettem már. Na, így már nem mondok olyan egyértelműen nemet... Ryuk szeme amúgy miért oylan amiylen? Meg amikor "gitáros talán Kira" eltűnt, olyan furcsán nézelődött. Rosszul értelmezem, vagy büntetésből meg lett vakítva?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 feb 11, 14:22:53 írta STM »
|
Naplózva
|
|
|
|
norby-kun
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csak egy őrült Rocker
|
|
« Válasz #793 Dátum: 11 feb 13, 00:57:26 » |
|
Hát én szívesen elolvastam volna a mangát még egynéhány évig. Egy kérdés a mangával kapcsolatban, valamelyik csapat fordítja magyarra? Mert az angol tudásom nem valami kiemelkedő és néhány információ kissé értelmezhetetlen volt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rondár
|
|
« Válasz #794 Dátum: 11 feb 13, 02:26:32 » |
|
A MangaFan kiadó adja ki magyarul a mangákat pár éve, idén ki is adják az utolsó kötetet ha minden rendben lesz. Kétezer forintos darabáron lehet megvenni a mangákat a könyvesboltokban. Megjegyzem, elég kritikus vagyok a kiadóval szemben, de a el kell ismernem hogy a fordítás jól sikerült, megéri a pénzét. Ha viszont fanfordításra gondolsz, akkor az sajnos esélytelen. A MangaFan letöröltette a fordításokat az Internetről.
|
|
|
Naplózva
|
"Mindezek a pillanatok elvesznek az időben, mint könnycseppek az esőben."
|
|
|
|