Aes Sedai
|
|
« Válasz #1740 Dátum: 12 jún 02, 16:41:39 » |
|
Lew. nem ismered az alapszabályt. Ne állj le hülyékkel vitatkozni, mert lesüllyedsz a színvonalukra, és ott legyőznek a rutinjukkal. Meg ez az egész téma, ami odaát a dumában megy... á inkább hagyom..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
|
« Válasz #1741 Dátum: 12 jún 02, 16:45:33 » |
|
Aes most ha burkoltan is picit, de ezzel lehülyézted mugent.
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
mugen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
gentlenazi
|
|
« Válasz #1742 Dátum: 12 jún 02, 16:48:59 » |
|
Ugy tűnik , de ehhez nem akarok hozza szólni mert minek. Lew Nem gondoltam komolyan , hogy dobd ki és ezt a logikát se de mindegy hagyom is....
|
|
|
Naplózva
|
Pet:Hiname(harap,de már szobatiszta)
Olyan nincs,hogy olyan nincs!
Élj úgy,hogy a papnak minnél kevesebbet keljen hazudnia a temetéseden!
"Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet,de elfáradni soha!"
|
|
|
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #1743 Dátum: 12 jún 02, 17:47:10 » |
|
Ne állj le hülyékkel vitatkozni, mert lesüllyedsz a színvonalukra, és ott legyőznek a rutinjukkal.
Ez az aranyköpés, mondás így kerek. Az hogy hangzana, ha azt mondanám, buksin találta a szöget? Vagy r ossz gallyat tett a tűzre? Amúgy meg néha ki kell mondani valamit, akár fáj, akár nem, mert szerintem mugen még te magad se érted, pontosan miért is alakult ki góc közted és Lew között. Jaj, Lew, te negatív erőt áramoltató gépezet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #1744 Dátum: 12 jún 02, 21:30:50 » |
|
Emberek vagyunk, viselkedjünk is úgy.
És azt hogy kell? Te miért nem így teszel? Mi a majom az ember számára? Nevetség csupán, avagy fájdalmas szégyen. És ugyanaz lesz majd az embert felülmúló ember számára az ember is: nevetség, avagy fájdalmas szégyen - Így szólott Zarathustra.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #1745 Dátum: 12 jún 02, 21:58:07 » |
|
Sok más hülyeséget is összehordott.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #1746 Dátum: 12 jún 02, 21:59:52 » |
|
Nem hülyeséget, csak véleményt, amely ütközik a tieddel.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1747 Dátum: 12 jún 02, 22:20:09 » |
|
Ahogy most a tied is ütközik vele. Szerinted nem hülyeség, szerintem az. Amúgy is, mit tudott ő, még csak az sem biztos, hoyg a puszta létezés sikerült neki De még ha sikerült is, ezt biztos, csak a szájába adták. Ezek után nem tekintem vitapartnernek, még önálló véleménye sincs. Plusz egy csomó ember és állat emésztőrendszerén ment át. Blöe...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 02, 22:27:43 írta STM »
|
Naplózva
|
|
|
|
mugen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
gentlenazi
|
|
« Válasz #1748 Dátum: 12 jún 02, 22:28:41 » |
|
Ja kicsit szetvagyok csuszva... Nah.... Mar én se tudom, de sztem csak a véleményét mondta el... STM Adj neki.....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #1749 Dátum: 12 jún 02, 22:34:12 » |
|
Nem mondtam, hogy szerintem nem hülyeség. A fele szerintem az, a másik felében meg van igazság. Ugyanakkor Jézus szavai szerintem 90%-ban hülyeségek. E miatt pedig elég sok mindenkivel vitázhatnék. Emellett, mivel körülbelül semmivel nem értek egyet, így elég sok mindent tartok hülyeségnek. Olyanokat, amiben mások rendületlenül hisznek. Épp ezért, próbálom kerülni ezt a szót, ha hitről vagy egyetértésről van szó. Inkább csak "más a véleményem".
Ha egy matek feladatot rosszul old meg egy illető, akkor arra becsületesebb mondani, hogy hülyeség, mint hitbéli kérdésekre.
Zarathustra a mandraizmusból nem tudom, hogy létezett-e. A fentebb említett viszont Nietzsche, neki úgy mellesleg sikerült a puszta létezés.
mugen, nem tudom eldönteni, hogy mi okozott ekkora fogyatékosságot nálad. Későbbi sérülés, petesejt-mutáció vagy már hímivarsejtként is a hülyék felé orientálódtál?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1750 Dátum: 12 jún 02, 22:42:01 » |
|
Igen, végülis igazad van. Abban is, hoyg Nietzsche létezett, és nem si tagadta, hoyg ő adta ezt a másik delikvens szájába, habár, hoyg őszinte legyek, először az ugrott be, amikor valami cigány vajda beszélt arról, ahogy egy msáik emebr beszélt arról, hogy Nietzsche ezt modnatta a pap arccal. Szóval tudom én, csak túlságosan lefoglalt, hoyg beszóljak Zarathustra-nak, és kis ellentmondásba kerültem.
Másfelől a legtöbb ember véleménye, személyisége, hite és érzései hidegen hagynak annyira, hoyg simán rámondjam bármikor, hogy hülyeség. Magamon kívül csak egy-két személy van, akinek a nézeteire tekintettel vagyok.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 02, 22:44:28 írta STM »
|
Naplózva
|
|
|
|
mugen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
gentlenazi
|
|
« Válasz #1751 Dátum: 12 jún 02, 22:50:26 » |
|
Nem fogytekosság ,csak mindig előjön ha ilyenek jelennek meg mind te ,mert a szomszéd szobában 2bzi volt és ha valaki olyan mint azok akkor ilyen leszek...A másik szomszédban egy agy halott vegetált és hát ez is komoly trauma szóval rólad mindkettő eszembe jut és hát ez a komoly trauma ezt hozta ki belőlem .Most pedig újabb traumát okoztál , hogy bemutattad hogy teljes meggyőződéssel lehet valaki ennyire hülye anélkül , hogy észrevenné.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #1752 Dátum: 12 jún 02, 22:56:25 » |
|
Nem fogyatékosság, csak mindig előjön, ha ilyenek jelennek meg mint én egy fórumon, mert a szomszéd szobában két buzi volt, és ha valaki normálisan viselkedik, akkor én is olyen leszek...A másik szomszédban egy agyhalott vegetált, és ez is komoly trauma volt számomra, szóval mindkettő eszembe jut mikor fórumozom, és én is úgy viselkedem, mert az a komoly trauma ezt hozta ki belőlem. Most pedig újabb traumát okoztál, azzal, hogy bemutattad, hogy lehet valaki annyira bölcs és okos, amilyen én soha nem leszek.
mugen-magyar szótárt olvashatták. Köszönöm a látogatást.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 02, 22:57:00 írta Saphira »
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #1753 Dátum: 12 jún 02, 22:57:15 » |
|
Az Így szólott Zarathustráról csak annyit tudok így hirtelen mondani, hogy a világ egyik legszebb és értékesebb könyve. Aki mélyen át tudja érezni amit zarathustra tanít sokkal boldogabb élete lesz. Így szólott Gdat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
|
« Válasz #1754 Dátum: 12 jún 02, 23:05:08 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 03, 13:25:40 írta Zizi100 »
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
|