Izma
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #270 Dátum: 12 jan 31, 22:46:19 » |
|
Nekem már nagyon erős Yamato hiányom van. A kiütött Anko többször szerepelt mostanában, mint ő.(gondolok arra h Kabucsi mögött mindig ott van/volt (nem tom h Tobi után megint elővette-e a farzsebéből )míg az edo tensei-es sakkbábuit toligálja) Bár az már haladás, h Shizune és Sakura rá jött arra h a Zetsu-katonákat vele erősítették fel. De még semmi mentőakciót nem indítottak, h kiszabadítsák. Na de reméljük h Itachi majd elrendezi a dolgokat és hamarosan újra látjuk Chuck Norris ilyesztő fej-senseit.
|
|
|
Naplózva
|
Őrült...ez nálam a normális. Nem vagyok szemét, csak tényeket közlök. Az igazságnak kemény vasökle van és mindig a legfájóbb pontra súlyt le.
|
|
|
Azetz
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #271 Dátum: 12 feb 02, 02:27:45 » |
|
Ez a legjobb arc az egészben Jesszus, mennyit szakadtam rajta
|
|
|
Naplózva
|
"Egy nap én leszek a hokage és akkor mindenki felnéz majd rám..."
"Nézz csak ránk! Mindenünket felhasználtuk! És mégsem fekszünk holtan! Képesek vagyunk felülkerekedni a gyengeségünkön és félelmünkön! Ezt jelenti az élet!"
Jessy
|
|
|
Uchiha_Obito
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #272 Dátum: 12 márc 05, 02:04:57 » |
|
mikor melyik részben rabolták el Yamatot és Ankot? valaki linkelne nekem egy manga fejezetet vagy megírja.. nem találom
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MoonTiger
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Hivatalos Tigris imádó
|
|
« Válasz #273 Dátum: 12 márc 05, 13:03:23 » |
|
Yamatot az 514. fejezetben rabolta el Kabuto
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Beni-kun
Chuunin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Akkor jó egy fánk ha utána nem jár a pofánk!
|
|
« Válasz #274 Dátum: 12 jún 14, 14:33:28 » |
|
Én nagyon bírom Yamatot főleg az ijesztő nézését. Attól mindig tiszteletet parancsolhat
|
|
|
Naplózva
|
\"Miénk a nukleáris óriások és az érzelmi csecsemők világa. Többet tudunk a háborúról mint a békéről, többet a gyilkolásról, mint az életről.\" Omar Nelson Bradley (amerikai tábornok a második világháborúban és a koreai háborúban)
|
|
|
Nobuko-chan
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #275 Dátum: 12 jún 14, 23:56:24 » |
|
jajj ne már...azoktól a szemektől néha úgy ki tudok akadni de azért nagyon bírom Yamatót jujj mit találtam
|
|
|
Naplózva
|
Minato forever Senkitől sem tűröm el, hogy lebecsüljön. Kivéve az adóhivatalt. Nem értettem mit mondott a doktor. Elmehetek, vagy elmebeteg?
|
|
|
Beni-kun
Chuunin
Nem elérhető
Akkor jó egy fánk ha utána nem jár a pofánk!
|
|
« Válasz #276 Dátum: 12 jún 16, 13:26:13 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
\"Miénk a nukleáris óriások és az érzelmi csecsemők világa. Többet tudunk a háborúról mint a békéről, többet a gyilkolásról, mint az életről.\" Omar Nelson Bradley (amerikai tábornok a második világháborúban és a koreai háborúban)
|
|
|
Zsoc
Chuunin
Nem elérhető
Kellemetlen...
|
|
« Válasz #277 Dátum: 12 júl 06, 22:26:42 » |
|
Mikor utoljára láttuk nem tűnt túl egészségesnek de jó volna ha visszatérne még.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Abe
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
未知の,神秘的,でありながら強力な
|
|
« Válasz #278 Dátum: 12 júl 15, 16:02:46 » |
|
Elejétől kezdve szimpatikus, szerencsére van hogy megvan neki a Hashirama DNS, nem hiába ilyen erős. Ez mellet nagyon okos, ravasz ezt szeretem benne. Viszont mostanában eltűnt jó lenne újra látni
|
|
|
Naplózva
|
"The moment people come to know love, they run the risk of carrying hate."
|
|
|
Domynyk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #279 Dátum: 12 szep 18, 14:49:02 » |
|
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én hiányolom Yamatot, így, hogy nem harcol :S
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #280 Dátum: 12 szep 18, 16:04:43 » |
|
Yamatot elfogta kabuto, és most be van falazva, azért nem harcol. Bár esélyes, hogy valami szerepe lesz azzal a műhokagéval együtt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
SSS
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #281 Dátum: 12 szep 18, 17:28:46 » |
|
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én hiányolom Yamatot, így, hogy nem harcol :S
Nem tudom te hogy vagy vele, de sztem jól mutat a kísérleti patkány abban a falban, és nagyon nem örülnék ha effélék miatt húzódna a történet.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 szep 18, 17:29:52 írta SSS »
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #282 Dátum: 12 szep 19, 07:01:15 » |
|
Nem tudom, te hogy vagy vele, de szerintem ha rajtad valaki az engedélyed nélkül és az akaratod ellenére kísérleteik, akkor azért nem te vagy a hibás.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Gekkou
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #283 Dátum: 12 okt 05, 15:02:14 » |
|
Yamato nagyon nagy ARC xd Bár amikor először feltűnt mangában/animében és is eléggé f*stam tőle>.< Most már nagyo bírom. Jó lenne megint látni
|
|
|
Naplózva
|
"A titok ajtaját nem olyan nehéz kinyitni, mint ahogyan azt az emberek gondolják. Ellenkezőleg, az a szörnyű, milyen nehéz bezárni."
|
|
|
valfred
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #284 Dátum: 13 ápr 03, 20:56:15 » |
|
Igen, jó lenne már olvasni róla felőle megint a mangában.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|