Chakra
|
|
« Válasz #180 Dátum: 08 okt 28, 18:41:22 » |
|
Nem is szökött meg és nem is Orochimaru szabadult meg tőle. Egyszerűen csak lefülelték a Kígyót, így annak meg kellett pattannia Konohából és a "kísérletei" meg meg ott maradtak. Aztán meg a laboratóriumot átvizsgáló kutató csapat rálelt Yamatóra. Ennyi.
Ez persze csak az én verzióm. ^^ (Mármint onnantól, hogy átvizsgálták a labort.)
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Wegita
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #181 Dátum: 08 okt 28, 18:43:43 » |
|
! akkor bocsánat! nem tudtam! csak egy kicsit! ...:S de ha vki meg tud mondani róla infót várom
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #182 Dátum: 08 okt 28, 18:45:13 » |
|
Infó az van dögivel. Csak vissza kell olvasni.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Adam-sensei
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #183 Dátum: 08 dec 01, 12:40:08 » |
|
wwwwááááá Yamato elég táp ... najó csak 1 kicsit:D a vízeséses cucc amit csinált most az animéban ahhoz kellet 1 kis chakra. nem rossz de akatsukisok ellen nincs nagy esélye max kisame ellen
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
six
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #184 Dátum: 08 dec 18, 17:22:39 » |
|
Az aimében úgy volt, hogy Orochimaru beültette egycsomó bébinek az első DNS-ét, de a testük nem fogadta be és meghaltak, mármint azt hitte Orochimaru. De mikor meg akarták ölni Sasorit, és helyette csak Yamatoékat találták, akkor kiderült számára is, hogy egy csecsemő teste képes volt befogadni. És szerintem nem valami gyenge Yamato, elvégre ANBU tag, és ez nem valami ovodásokból álló szervezet. Az Akatsuki ellen meg senkinek sem lenne esélye egyedül, de ha mondjuk ott van Yamatoval Kakashi-senpai, meg mondjuk még valaki erős Jounin, mondjuk Gai, akkor már más a helyzet. Egyébként Kisaméről tudjuk, hogy Ő sem valami gyenge, hisz neki van a legtöbb chakrája a szervezetben, ráadásul Itachi is mondta, hogy a technikái túl nagy zajt csapnak (vagy valahogy így mondta), amit én úgy dekódoltam, hogy neki is megvan a maga ereje. Gai ellen is azért vesztett, mert nem volt felkészülve a kapuk kinyitására való képességeire. De a lényeg, hogy Yamato/Tenzou elég erős...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
BuBu
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akadémiai tanár vok kukuku
|
|
« Válasz #185 Dátum: 08 dec 31, 16:51:09 » |
|
Lenne egy kérdésem... Akkor most Yamato, és Tsunade rokonok?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
richard95
Gennin
Nem elérhető
Spawn a pokol harcosa
|
|
« Válasz #186 Dátum: 08 dec 31, 16:53:11 » |
|
hát nem hinném hogy rokonok lennének mondjuk úgy hogy "félrokonok" bár még lehet hogy az sem
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 dec 31, 16:53:42 írta richard95 »
|
Naplózva
|
|
|
|
con
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #187 Dátum: 08 dec 31, 19:23:05 » |
|
Hát szentem végülis dns-ük lehet hasonló,már amennyire egy nagyapa és unokája közt lehet,de attól még nemhiszem hogy rokonokként tekintenének egymásra!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #188 Dátum: 09 jan 01, 09:44:59 » |
|
Nem rokonok. Olyanok egymásnak, mintha valaki egy vesét adott volna vagy valami mást. A DNS sem annyira egyezik...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
BuBu
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akadémiai tanár vok kukuku
|
|
« Válasz #189 Dátum: 09 jan 17, 17:01:48 » |
|
Csak mer Yamato tulajdonképpen Tsunade naybátyja Hála Tsunade csappattársának Oronak.. Enyhén kuszák a szálak
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #190 Dátum: 09 jan 18, 11:19:59 » |
|
ÖÖööö Pont nem. Ha te beteg lennél és kapnál egy iedegentől valami szervet vagy véert, akkor az nem lesz a rokonod nemde?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
uchiaboy
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Uchiha klán egyetlen uchia-ja
|
|
« Válasz #191 Dátum: 09 jan 18, 12:18:19 » |
|
am. szerintem BuBu csak ironizál... Yamato nagyon jó karakter szerintem és poénos is...
|
|
|
Naplózva
|
Uchiha Clan is no dead! Muhahahaha! Azért uchiaboy mert az a név (h uchihaboy)foglalt volt bizonyos helyen.
|
|
|
Szellem Lovas
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Inkább halok becsülettel, mint élek becstelenül
|
|
« Válasz #192 Dátum: 09 jan 18, 18:40:47 » |
|
Ha nem is rokonok, de szerintem mivel Tsunade azért is bízik annyira Yamatoban, mert az első DNS-e van benne, és mivel az első leszármazotja, így yamato ő hozzá hűséges, nekem ez a verzióm van.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
six
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #193 Dátum: 09 jan 31, 22:10:48 » |
|
Yamato és Tsunade ha a DNS szerint nézzük, akkor szerintem rokonok, de mivel nem feltétlen erről van szó, így gyakorlatilag nem. Hisz ha belegondolsz, itt nem arról van szó, hogy Orochimaru fogta beültette neki az Első DNS-ét, és aztán Ő lett az Első klónja, hanem csak a DNS beépült Yamato/Tenzou DNS-ébe, aztán valahogy előjött az Első képessége. Viszont ha mint vérszerinti rokonokról beszélünk, akkor lehetségesnek tartom, hisz attól, hogy valaki vérszerinti rokona valakinek, az nem azt jelenti, hogy a DNS-ük megegyezik 100%-ig, hanem csak vannak pontok, amik ugyan azok. Így, ha helyes a következtetésem, akkor lehetnének rokonok, de nem nagyon erőltetik... És ha valaki ad valakinek egy szervet, az abban merül ki, hogy egyezik bizonyos pontokon a DNS, hanem hogy a vércsoport stb egyezik. A DNS asszem huszadrangú kérdés...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mzalan
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #194 Dátum: 09 jan 31, 22:16:38 » |
|
nekem valamiért Yamato annyira nem szimpatikus de amúgy szerintem se rokonok, csak Orochimaru beültette az Első DNS-ét Yamatóba. Ez olyan, mintha mit tudom én, az osztálytársad apjába beültetnék a nagypapád DNS-ét, attól még nem lesztek rokonok. (mármint te és az osztálytársad apja)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 jan 31, 22:26:21 írta mzalan »
|
Naplózva
|
|
|
|
|