Ayumichan
|
|
« Válasz #210 Dátum: 12 márc 01, 21:48:46 » |
|
Mindegyik dinnye jöhet görög is + sárga is, ami még jó (nem mintha lenne rossz gyümölcs), az az őszibarack és a cseresznye. A meggy is jöhet csak túl savanyú (mondjuk van cukor v édesítő), és még amt szeretek az a citrom (de csak édesítve), milyen finom a limonádé facsart citromból, 1000x jobb mint flakonos citromléből...
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #211 Dátum: 12 márc 01, 22:12:23 » |
|
A citrom amúgy megcukrozva tök fincsi, csak a fogaknak állítólag nem tesz jót.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #212 Dátum: 12 márc 01, 22:24:02 » |
|
Én a citromot úgy szoktam enni, hogy félbevágom, fogom az egyik felét és egy kis tálkányi cukrot és citrom -> cukor -> lenyal, citrom -> cukor -> lenyal, stb. Aztán mikor már túl édes akkor elkezdem kinyomni a levét a számba, hogy savanyú legyen. Én amúgy imádom a savanyút. Amiket jelöltem: mandarin, kiwi, meggy, cseresznye, málna.
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #213 Dátum: 12 márc 02, 12:40:42 » |
|
A citrom szerintem mézzel is király.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #214 Dátum: 12 márc 02, 19:15:36 » |
|
Mézet még nem kentem citromra, de a limonádét már ittam mézzel, az jó...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #215 Dátum: 12 márc 02, 21:51:14 » |
|
FOrdítva, citromlevet kell facsarni egy kis mézre. Az úgy király.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #216 Dátum: 12 márc 04, 19:44:23 » |
|
Nekem kedvencem, hogy lereszelek egy almát, és facsarok rá citromlevet.
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Toshin Raizen
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás :D
|
|
« Válasz #217 Dátum: 12 márc 16, 22:25:06 » |
|
nekem a szilva (főleg pálinkában)
|
|
|
Naplózva
|
FRUILI BERENGAR itáliai király ombardiai követe a magyarokról 921-ben: Gazdagságuk pazar és szembetűnő. Hatalmas sereget tudnak kiállítani! Kürtszóra indul fordul egész serege. Napokig lovagolnak váltó lovaikon. Ha megindulnak megmozdul ég és föld alattuk. Harciasságuk és bátorságuk egyedülálló. Nem félnek a haláltól! Mosolyogva halnak meg! Legyőzhetetlenek.
Igaz magyarnak lenni akkora teher, hogy aki sokat viseli, megerősödik. Wass Albert
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
|
« Válasz #218 Dátum: 12 márc 20, 21:37:44 » |
|
Nekem meg a kedvenc gyümölcsöm a gumigyümölcs xDDDDD
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Zero Division
|
|
« Válasz #219 Dátum: 12 márc 20, 21:37:58 » |
|
banán-jó puhán, körte nha azis mikor nagyon puha nem szeretem ha még nem nagyon érett.cseresznye dinye édesen nagy menyiségben.
|
|
|
Naplózva
|
"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer" "Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek" Zsuzskaaaa (K)(L)
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #220 Dátum: 12 aug 09, 23:45:44 » |
|
Én a banánt nem puhán szeretem (nem félreérteni ) olyan banánt szeretek ami még szinte zöld. A reszelt alma is finom fahéjjal (cukor nem kell hozzá, elég édes) Ma vettem 1 fél dinnyét (görög) meg 1 fél sárgadinnyét. [a görög az nem volt valami finom (mármint ez amit én vettem ma), de a sárgát jól kiválasztottam].
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hinata-chan
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Konohai ninja :)
|
|
« Válasz #221 Dátum: 13 jan 28, 22:36:36 » |
|
Én szinte minden gyümölcsöt szeretek, amit már megkóstoltam, szóval egy kicsit nehéz volt a választás. De végül a dinnye mellett döntöttem .
|
|
|
Naplózva
|
Hyuuga Hinata, Avarrejtek egyik legkitartóbb ninjája )
|
|
|
DaVinciBoy
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
.:Just Win Baby:.
|
|
« Válasz #222 Dátum: 13 ápr 03, 20:30:33 » |
|
Igazából egyiket sem szeretem, de, ha nagyon erőszakoskodnak a környezetemben, akkor kénytelen vagyok megenni.
|
|
|
Naplózva
|
National Football League
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #223 Dátum: 13 ápr 03, 20:34:09 » |
|
Banán, eper, kivi, szőlő, madarin és alma. Ezek a nagy kedvenceim, de más gyümölcsöt is megeszek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lina Lisana
Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
FTfan meg még sok más :D
|
|
« Válasz #224 Dátum: 13 ápr 04, 16:52:38 » |
|
Banán, málna, eper, szőlő, mangó, dinnye, cseresznye és még egy csomó, de ezek a kedvencek
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 ápr 04, 16:53:14 írta Lina Lisana »
|
Naplózva
|
Család: Anyu~Hanii Apu~drszabi drága hugicám~Adri Nagyi~Ritli-sama Nagypapi~Hiei Én kicsi pokemonaim~Kirito&Hidetada Mester~tia-sama
|
|
|
|