24 nov 12, 17:47:53 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Szavazás
Kérdés: Én legtöbbször...
rémálmot álmodok. - 50 (12.8%)
nem álmodok. - 60 (15.4%)
mangával álmodok. - 57 (14.6%)
csak simát álmodok. - 115 (29.5%)
állatokkal álmodok. - 1 (0.3%)
nem emléxem az álmaimra. >.< - 107 (27.4%)
Összes szavazó: 383

Oldalak: 1 ... 51 52 [53] 54 55 ... 66
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Álmaid  (Megtekintve 216934 alkalommal)
0 Felhasználó és 36 vendég van a témában
Ayumichan
Naruto-Kun Fórum Isten
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Silent shadow

« Válasz #780 Dátum: 13 dec 31, 01:41:54 »

Van valami pszichológiai háttere de fogalmam sincs hogy mi.  smirksweat

Én régen (nagy Dragon Ball Z fanságom alatt) Goku és Vegita voltak állandó visszatérő vendégek álmaimban.  Nevet
Naplózva

Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
zitagirl
Legendás Sannin
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

« Válasz #781 Dátum: 13 dec 31, 01:48:06 »

Hát nem tudom, egyik sem volt nagy kedvencem, de biztos van valami oka, hogy ezeket álmodtam. Egyedül a töri óra részét értem meg. Annál szeretnék jó jegyet szerezni.

Kedvencek mostanában nem jelennek meg. Az, hogy miért ilyen hülyeségeket álmodok (az utolsó négyet nézve) csak egy ötletem van. Eléggé dolgoztatom az agyamat most azon az OC történeten és tán így álomra már csak ennyi marad. smirksweat
« Utoljára szerkesztve: 13 dec 31, 01:51:17 írta zitagirl » Naplózva
Chilliboy
Gennin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #782 Dátum: 14 jan 11, 19:16:07 »

Nekem érdekes álmaim vannak... Mosolyog
Naplózva

Ez az Én ninja utam!
Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

hipsztersznobművész

« Válasz #783 Dátum: 14 jan 11, 19:18:39 »

Szia chilliboy, nem akarsz átjönni a duma topicba beszélgetni? emelnéd a színvonalat.  Mosolyog
Naplózva
Kurohi-kun
Chuunin
*

« Válasz #784 Dátum: 14 jan 11, 20:43:23 »

Elalvás előtt a Spektrumon néztem egy ilyen állatos ismeretterjesztő műsort, valami halálos mérgű brazil pókról volt szó. Azt álmodtam, hogy anyáék szobájában megcsíp egy ilyen és akkor én ott majdnem meghalok. Ezután a kórházban ébredek egy ágyon, ahol apám magaslik fölém egy marha nagy késsel és fel akar szabdalni, "mert attól meggyógyulok".  judge
Naplózva

Dare datte shippai wa suru nda
Hazukashii koto janai
Kono kizu o muda ni shinai de
Waratte arukereba ii

~~~~~~~~~~~~~~~

Raiko: Alive (Naruto Ending 4)
zitagirl
Legendás Sannin
*

« Válasz #785 Dátum: 14 jan 11, 20:48:36 »

Hát érdekes kezelés lehetett. Technikai KO

Mostanában nem emlékszem rájuk. Tudom, hogy álmodtam, ma is, csak nem maradtak meg a fejemben. Arra viszont emlékszem, hogy elég nagy hülyeség volt. smirksweat
Naplózva
Kurohi-kun
Chuunin
*

« Válasz #786 Dátum: 14 jan 11, 20:50:50 »

Én kisebb koromban azt álmodtam, hogy a Marsupilamiból a vadász üldöz. ><
Áááh, az álom félbeszakadt, mielőtt kinyírhattak volna.  Hmm?
Naplózva

Dare datte shippai wa suru nda
Hazukashii koto janai
Kono kizu o muda ni shinai de
Waratte arukereba ii

~~~~~~~~~~~~~~~

Raiko: Alive (Naruto Ending 4)
Veracchi
Legendás Sannin
*

« Válasz #787 Dátum: 14 jan 21, 13:40:37 »

Hónapok óta álmodok arról,hogy:
-random iskolákban előadásokat tartok a diákoknak,főleg közgazdaságból. Tény,hogy a kedvenc tantárgyam volt középsuliban is,meg most is tanulom,de néha azért ijesztő.
-valamint sikerült végre eljutnom oda,hogy elmehessek tandemugrani,de akárhányszor felszállna a repülő,kiderül,hogy meghibásodik. Ergó lehet erről az életcélomról le kéne mondani mert ez rossz ómen. Nevet
Naplózva

"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #788 Dátum: 14 jan 21, 21:10:28 »

Lehet, akkor ezt tényleg hanyagolnod kéne. Ahogy apám is mondta (aki ejtőernyős volt a Néphadseregben), "ki az a hülye, aki működő repülőgépből akar kiugrani?" ikszdé
Naplózva
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Aliz csodaországból...

« Válasz #789 Dátum: 14 jan 21, 21:16:50 »

Mikor valamit sokat tanulok, gyakran álmodom a tárgyal, konkrétan azzal, hogy épp magyarázom valakinek, hogy ez akkor most hogy van, de mikor felébredek mindig rájövök, hogy mekkora, hülyeségeket magyaráztam úgy mint aki nagyon szaki a témában. Ezek az álmaim leginkább vizsga, zh előtt szoktak kísérteni, utána egészen a mai estéig sosem volt velem ilyen. Félek most már minden este ilyen butaságokkal fogok álmodni. T_T
Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #790 Dátum: 14 jan 21, 21:18:43 »

Én egy angol vizsga előtt párszor angolul álmodtam. xD Az se volt semmi.
Naplózva
Ayumichan
Naruto-Kun Fórum Isten

Silent shadow

« Válasz #791 Dátum: 14 jan 21, 21:20:38 »

Van egy sűrűn visszatérő álmom.
A valóságban nekem van 3 szakmám +érettségi. Mindezeket a tanulmányokat befejeztem és van róla bizonyítvány, másba nem fogtam bele ami suli.
Mindig azt álmodom hogy egyszer csak nem megyek be órára és félbehagyok valami iskolát, (álmomban napok telnek el és én csak így felhagyok ezzel a tanulmánnyal), de amikor felkelek már nem tudom hogy mi az.  Gondolkozik
Naplózva

Veracchi
Legendás Sannin
*

« Válasz #792 Dátum: 14 jan 21, 21:29:34 »

Van egy olyan sejtésem,hogy tényleg hanyagolni fogom,pedig életem egyik legnagyobb álma. Nevet
Nálam Noé az a szép,hogy közgázra be se kell járnom az érettségi miatt,csak nagyritkán vagyok bent ha muszáj,és úgy álmodok róla... >_<
De az az álmom,hogy a rendőrök üldöztek,és áthintáztam egy másik univerzumba,ahol stílusosan virágcseréppé változtam és nem ismertek fel..azt sose tudom megfejteni,hogy miért volt. De nagyon megmaradt. Nevet
Naplózva

"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
zitagirl
Legendás Sannin
*

« Válasz #793 Dátum: 14 jan 22, 11:01:47 »

Ha ennyiszer álmodod ugyanazt és eléggé valóságos, akkor tényleg átkéne gondolni. smirksweat

Valami SAO koncepciójú álmom volt. Benne voltam egy fantasy MMO-ban, ahonnan nem lehetett kilépni és ha meghalsz, akkor a valóságban is meghalsz (legalább most nem zombik voltak). Túl sokra nem emlékszem belőle. Azt tudom, hogy hárman voltunk egy csapatban, voltak szörnyek, amik NPCk is voltak egyben, egy hatalmas vár és valami orvosi rendelő is megjelent kétszer. Viszont valamire kristálytisztán emlékszem belőle.

Az egyik társamat (mellesleg csaj volt és kicsit idősebb volt nálam) halálosan megsebesíti egy játékos. Én próbálom megvédeni és legyőztem a másik játékost (arra már nem emlékszem, hogy meghalt vagy csak elmenekült). A karjaimban tartom és sírok. A teste kezd pixelekké szétesni. Én odaadom neki az összes heal potiont, de csak kicsit tudott segíteni rajta (annyit, hogy a teste még egyben volt). Elvisszük az orvosi rendelőbe. Megtudjuk, hogy a lába ripityára van törve és hogy menthetetlen. Az álom végén meghalt és a teste semmivé vált.

Ez nagyon megmaradt bennem, pedig még sosem láttam azt a lányt (asszem az álomban legjobb barik vagy testvérek voltunk). Mondjuk lehet azért is, mert ez volt az első komolyabb álmom az elmúlt időben. smirksweat
Naplózva
Ayumichan
Naruto-Kun Fórum Isten

Silent shadow

« Válasz #794 Dátum: 14 jan 26, 23:18:08 »

Azt álmodtam hogy a Marson vagyok ami félig lakható volt félig nem (ezt úgy kell érteni hogy hol volt oxigén a levegőben hol nem), aztán találtunk egy kezet (vagyis egy alkart) ami ilyen furán nézett ki (látszott hogy nem emberi) a színe is valami más volt azt már nem tudom de nem testszínű meg volt rajta valami vízszintes csíkok is és nem emlékszek már rá hogy mi volt vele mert utána már valami színházban voltam ahol mindenki Nesqvik kakaót ivott, és terhességi teszteket csináltak az emberek volt valaki aki mondta hogy méhen kívüli terhes és ezt kimutatta az a teszt.  smirksweat
Naplózva

Oldalak: 1 ... 51 52 [53] 54 55 ... 66
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins