Zurani
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
The shadow thief
|
|
« Válasz #1110 Dátum: 10 jan 09, 16:48:39 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Radic
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #1111 Dátum: 10 jan 09, 17:37:39 » |
|
Rendben igazad van. Nem voltam igazán specifikus. Szóval: [DB]_Naruto_Shippuuden_090_[6863ACF1] rész, amit a Naruto-kunról töltöttem le. Nem tudja betölteni, az azt jelenti ebben az esetben, hogy 1 másodpercet érzékel és nem hajlandó tovább lejátszani, olyan, mintha nem lenne meg. Közben pedig a mérete rendben van a fájlnak. KM playerrel játszottam le. De eddig ez mindent lejátszott az avisakat és az mkvseket is. A kódekkel sem lehet gond, hiszen akkor nem játszaná le a többit sem. Vagy rosszul gondolom? Remélem ennyi infó elég. Köszi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zurani
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
The shadow thief
|
|
« Válasz #1112 Dátum: 10 jan 09, 18:39:58 » |
|
K-Lite Codec Pack van most fent...szaggat de már nem késik a kép:S
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #1113 Dátum: 10 jan 09, 18:42:17 » |
|
Zurani írtam neked PÜ-t. Radic, próbáltad már megint letölteni?
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
Zurani
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
The shadow thief
|
|
« Válasz #1114 Dátum: 10 jan 09, 19:52:55 » |
|
arag tudom megkaptam és bocs h nemválaszoltam csak nemvoltam gépközelben...közben amikor olvastam az üzid h téll a verzió lehetett a kaki....még1x köszönöm h ennyire segítőkész voltál..a gond megoldódott ty
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zoll-sama
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Gépállat
|
|
« Válasz #1115 Dátum: 10 jan 10, 02:32:23 » |
|
Radic, ha torrenttel szedted le, előfordulhat, hogy előre lefoglalta neki a helyet, de valamiért megszakadt a letöltés és így nem tudod megnézni, próbáld meg újból leszedni, vagy indítsd újra a torrentet.
|
|
|
Naplózva
|
Gondolkodni ér! Jön még kutyára rasengan! NHFK Tag Gépállat
|
|
|
bartasanyi
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1116 Dátum: 10 jan 10, 11:49:47 » |
|
Tegnap letöltöttem a dragon ball kai első részét, és azóta is seedelem, de nem igazán akar menni. 20 perc alatt lent volt, és amíg ki nem kapcsoltam a gépet, ment, és ma reggel is. És összesen visszatöltöttem 4,15 megát. Mondjuk régen lett feltéve, de még van 9 peer, akiknek tudnék tölteni. Gondoltam megnézem egy másikkal, ami friss. A Becket sem igazán tudtam feltölteni, eddig kemény 1,20 MB-ot töltöttem belőle vissza. Gondoltam biztos velem van a hiba, elkezdtem az avatar torrentjét, és kb 2 perc alatt olyan 5 megát visszatöltöttem És aktív vagyok torrenten. (Ettől függetlenűl valószínű, hogy velem van a hiba, csak nem tudom mi lehet az.) Az utorrent stabil 1.8.5-ös verzióját használom. És ráadásúl a tracker még azt az 5 megát sem látja, amit eddig feltöltöttem, de az nem biztos, hogy hiba, mert csomó tracker csak akkor kezdi el látni, miután leállítottam a feltöltést.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
edibebey
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1117 Dátum: 10 jan 10, 11:59:58 » |
|
RAdic hibája nálam is pontosan igy jelenik meg.... olyan mintha tényleg nem lenne meg tobb belole....pedig mindent rendesen letoltottem innen...eloszor gondoltam h nálam van a hiba de másnap letoltottem mégegyszer és szint ugy viselkedett...És h ezekszerint nem csak nálam van ez lehet ha nem is itt van a hiba??nem tudom....Majdmég késobb mégegyszer leszedem amint lehetoségem nyilik rá és meglátom h mi van.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #1118 Dátum: 10 jan 10, 12:45:44 » |
|
Radic, Edibebey: Akkor torrentezzétek le innen: http://dattebayo.com/t/ns090.torrentEz az "eredeti". Ha ezt sem tudjátok lejátszani, akkor nálatok a hiba. ^^ Bartasanyi: Erre annyit tudok mondani, hogy seedleni kell. Sokat. A torrent kliensnek normálisan be kell lennie állítva és aktív módban kell lenni. ^^
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 jan 10, 12:47:05 írta Chakra »
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
edibebey
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1119 Dátum: 10 jan 10, 15:57:09 » |
|
Koszi szépen ez már mukodik:) Hálás vagyok
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #1120 Dátum: 10 jan 10, 16:33:29 » |
|
Bartasanyi új torrentet próbálj meg vissza seedelni. Ne a legrégebbit amit alig tölt valaki.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Radic
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #1121 Dátum: 10 jan 11, 10:20:24 » |
|
Ez működik! Köszönöm a segítséget!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zurani
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
The shadow thief
|
|
« Válasz #1122 Dátum: 10 jan 13, 19:08:51 » |
|
az oldalon rákattolok a projektekre azon belül a Naruto Shippuudenre és ezen belül a Videókra...nah az nem jön be ezt írja ki: Nem sikerült beolvasni az oldal tartalmát.....rem kijavítjátok:P
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dxrgt
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1123 Dátum: 10 jan 14, 20:23:30 » |
|
Ugyanaz lenne a gondom mint Zuraninak...Amikor rákattolok a shippuden re azon belül a video ra akkor azt írja hogy nem sikerült beolvasni az oldal tartalmát:( légyszives javítsátok vagy valami
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zoll-sama
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Gépállat
|
|
« Válasz #1124 Dátum: 10 jan 15, 02:36:20 » |
|
Ha jól veszem észre, akkor az e heti manga első oldalán "AMATERASU" helyett "AMATRASU" szerepel.
|
|
|
Naplózva
|
Gondolkodni ér! Jön még kutyára rasengan! NHFK Tag Gépállat
|
|
|
|