... és elnézve egyes hozzászólásokat a fórumozók nagy része elég nehezen barátkozik a billentyűzettel, ha meg jól használják csak nem tudnak írni akkor ajánlok egy helyesírási kéziszótárt.
A nyelvtan nem volt az erősségem, ksuliban 3-as voltam belőle. Igaz nem is küzdöttem érte sokat, de azért megpróbálok ügyelni a helyesírásra valamelyest, persze ha valami okosat és hosszabb terjedelműt akarok közzétenni, akkor egyszerűen csak használom a WORD öt, mivel gondolom, tudjátok, van benne egy helyesírás ellenőrző.
A fórum egyértelműen tetszik. Kedvenc topikom a "Moderátori figyelmeztetések" ,persze amíg magamat nem látom ott, persze néha én is offolok rendesen, de azt megoldom úgy, hogy csinálok hozzá egy egyszerű összefüggést, ami kapcsolódik a témához.
Na most aztán kiderült, hogy az utolsó húrig feszítem a szabályzatot, na meg lassan már ez s off lesz, de ha már lúd legyen kövér.
A szabályzatban az avatárnak meg van határozva a maximális magassága, de a szélességéről nem esik szó, ezek szerint akármilyen széles lehet? Na akkor megyek, csinálok egy 50 pixel magas és 3 kilométer széles rajzocskát.