|
Dorci
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
|
 |
« Válasz #151 Dátum: 09 aug 10, 22:19:18 » |
|
nem úgy értem, vannak itt normális emberek is de sajnos az a fórumnak kb a 40%
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei
Vendég
|
 |
« Válasz #152 Dátum: 09 aug 10, 23:22:35 » |
|
Cart senpai te lowxDD. Ne n00bozzál engemxDD Én láma vagyokxDD. Értem?  Viccet félre téve az én véleményem is változott a fórumrólxD. 5 részre szakadt van a kemény mag, a n00bok, a "műveltek", a naruto fanok, és az értelmes Naruto fanok... Egy idő után valakit megkedvelsz valakit nem valakihez kötődsz valakihez nem... e van ilyen a fórumxDD. Én sok ismerőst szereztem itt igazi "állatokat". Szal nincs okom panaszkodnixDD. Hiszen csak n00b vagyokxDD. u.i. továbbra is szeretem a fórumot és a közösséget...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 aug 10, 23:56:56 írta Hiei »
|
Naplózva
|
|
|
|
kakesz
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
 Rejtett Vízesés Falu
Troll barlangász
|
 |
« Válasz #153 Dátum: 09 szep 27, 19:41:34 » |
|
Nagyon bejött ez a troll barlang köszönet érte minden főnöknek. Respect
|
|
|
Naplózva
|
A tűz árnyéka világítja meg a falut.
|
|
|
namenyij
Újonc
Nem elérhető
Általános Wakerológus konzulens
|
 |
« Válasz #154 Dátum: 09 szep 27, 19:59:26 » |
|
támogatom kakeszt... nagyon jó volt a trollbarlang... egyébként meg a fórum előtt le a kalappal. 
|
|
|
Naplózva
|
"Áldott a Sötétség. Áldott és türelmes. A Sötétség türelmes és mindig győz." Szexrabszolgája vok: Kletta 
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
 |
« Válasz #155 Dátum: 09 szep 27, 20:42:22 » |
|
Én is csatlakozok az elöttem szólokhoz, a fórummal teljesen elégedett vagyok, sőt, teljesen egyetértek Mayoval (szerintem nincs amúgy annyira sok noob), a trollbarlang meg csúcs volt. Amúgy, ez volt az első trollbarlangom, milyen gyakran szokott lenni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #156 Dátum: 09 szep 27, 20:43:55 » |
|
Időnként, talán ez volt a negyedik. Volt már bolondok napján meg egyéb alkalmakkor.... 
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
boci555
Jounin
Nem elérhető
iLOVEmákostészta || balf@sz c:
|
 |
« Válasz #157 Dátum: 09 okt 18, 22:22:33 » |
|
Uhjaj így vissza olvasva a trollbarlan mireisvoltjó, nemtom, de akkor nagyon sokan feljöttek, előjött mindenkiből a belső rejtett 'TROLL' és Még mindig nemváltozott a fórumról a véleményem, jól szervezett, és a rendrakás is megvan folyamat 
|
|
|
Naplózva
|
> *-* PÓNIII *-* - Utálom a pónikat! > Akkó' ... hm ... *-* SÜNIII *-* - SÜNIIII <3 "w"
|
|
|
ATON14
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #158 Dátum: 09 nov 24, 21:09:35 » |
|
Én is megvagyok elégedve a fórumal. Na jó ez túl enyhe, nagyon bejön. Sok az érdekes téma és egész értelmes dolgok is "elhangzanak. 
|
|
|
Naplózva
|
..........................................................  ..........................................................
|
|
|
Thanatos
ANBU újonc
Nem elérhető
 Akatsuki
A Halál Istene
|
 |
« Válasz #159 Dátum: 09 nov 24, 21:35:37 » |
|
Meg vagyok elégedve a fórummal, főként azzal, hogy sok más fórummal ellentétben ahová regisztráltam itt tényleg figyelnek a moderátorok és törekednek a fórum "tisztán tartására". Ami viszont nem tetszik, hogy ha egy témát törölnek akkor az eléggé visszadobja a hozzászólások számát, tehát a rangot. És most nem a Duma topicra gondolok, ahová amúgy sem írok. Szóval jó a fórum 
|
|
|
Naplózva
|
A halál az egyetlen biztos pont az életben.
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #160 Dátum: 09 nov 24, 22:28:18 » |
|
Sajnos törölnünk kell a felesleges, és betelt topikokat, mert szűkös a tárhely a szerveren... A hozzászólások száma, meg a rang legyen a legutolsó gond itt a fórumon... Semmit nem jelentenek... Csak egy kis extra... Ellenben ha kiszúrjuk, hogy valaki direkt arra törekszik, hogy minél nagyobb rangot érjen el, azt megbüntetjük hozzászólás vadászatért!  Mindenesetre köszönjük a bókokat, és mi is elégedettek vagyunk azzal, hogy ti elégedett vagytok!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nauzika
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #161 Dátum: 09 dec 18, 22:15:35 » |
|
Én a legjobban azt szeretem ami a legtöbbeket idegesíti... az hogy kidobáljátok a fórumból a hülyeségeket meg a nem odavalókat ^^ köszi hogy ennyit dolgoztok azért, hogy ilyen nagyon jó és normális legyen a fórum
|
|
|
Naplózva
|
Ha meg tudtad álmodni, meg is tudod tenni! Walt Disney
Amíg nem adod fel, addig legyőzhetetlen vagy. Andrew Matthews
|
|
|
ATON14
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #162 Dátum: 09 dec 21, 16:13:54 » |
|
Most hogy eltűntek a rangok, így számomra vesztett az értékéből a fórum, de még így is király Nem tervezitek, hogy esetleg visszahozzátok a rangokat? 
|
|
|
Naplózva
|
..........................................................  ..........................................................
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #163 Dátum: 09 dec 21, 16:27:38 » |
|
Nekem nagyon tetszik a fórum...  Hogy mért ne kérdezzétek! Titok!  Rangok visszaállítása...  Lássuk csak... Még nem tervezzük...  Most lettek csak nemrég megvonva! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #164 Dátum: 09 dec 21, 16:41:54 » |
|
Nekem is tetszik a fórum.  Hogy ne tetszene?  A rangokról meg annyit, hogy legalább azt nem lehetne, ha nincsenek is rangok, akkor a név meg a rang alatti ilyen kis rangjelzés ne ez az üres legyen? Ez a legtrébb az összes közül. xD Akkor lehetne már legalább mindenkinek valami csillag, vagy azok a kis zöld izék, amik régen a magasabb rangoknál voltak. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|