Szalamandra-kun
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #210 Dátum: 12 ápr 18, 18:52:35 » |
|
Ezt most még senki sem tudja pontosan. Én is furcsának találtam ezt a "jelenséget". De ha nagyon megerőltetem magam akkor tudok egy olyan "indokot" hozni ami akár elfogadható. Ugyebár Fukasaku mondta Narutónak, hogy az ottani vidéknek különleges a klímája. És ezért marad meg ott az a spéci olaj is ami máshol azonnal elpárologna. Ezen elv alapján elképzelhetőnek tartom, hogy amikor Naruto gyűjti a természeti energiát, akkor tudatán kívül is olyan természeti energiát vesz magához ami hasonlít a Myouboku hegyen található energiákhoz. Kabuto meg olyan energiát ami a kígyók lakhelyénél található. Yugo nagy valószínűséggel azét nem változik át se békává se kígyóvá (sárkánnyá) mert eleve nem úgy használja a természeti energiát mint Narutóék, és alapjáraton nem egy kivételesen erős mikro kílmával rendelkező helyen "tanulta meg" használni. Bár ez csak feltételezés, de én csak erre tudok gondolni.
|
|
|
Naplózva
|
Vannak emberek, akik szeretnek egyedül lenni. De senki sincs, aki a magányt el tudná viselni. by Makarov mester (Fairy Tail)
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
|
« Válasz #211 Dátum: 12 ápr 18, 19:00:44 » |
|
Szerintem, meg annyi az egész, hogy ki melyik állattal köt szövetséget. Az idézésnél is ugyan azokat a kézpecséteket végzik el(gondolom ), mégis az egyiknél béka, másiknál kígyó jelenik meg. Ugyan így naruto a békákkal kötött szövetséget, béka lesz belőle, kabuto meg a kígyókkal, az lesz belőle. Yuugo meg eddigi tdomásom szerinte legalábbis senkivel nem kötött szövetséget, így nem is változhat állattá.
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #212 Dátum: 12 ápr 19, 17:59:18 » |
|
Szerintetek minden állatfajnak van remetéje? Mi van akkor, ha valaki két állattól is kitanulja a Senjutsut?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
King of Heroes
|
|
« Válasz #213 Dátum: 12 ápr 19, 18:02:50 » |
|
Csak háromnak van, nem? A békának, a kígyónak és a csigának. Két állattól is megtanulni? Amennyiben lehetséges lenne, nagyon erős lehetne a használója.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #214 Dátum: 12 ápr 19, 18:06:42 » |
|
Az állat remetét úgy értettem, hogy Senjutsu használó állat, mint Fukasaku, vagy a kígyó, ami Kabutot tanította.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
|
« Válasz #215 Dátum: 12 ápr 19, 18:11:41 » |
|
Hát, ezt nem tudjuk biztosan, csak hogy a csigákknak is van egy olyan hely, mint a békáknál, de azt nem, hogy más állatoknál nincs ilyen. Bár ha a mitológiai alapját nézzük, akkor csak ennek a háromnak kéne lenni, de nem biztos.
Két álltafajjal, meg nem tudom, hogy lehet-e szövetséget kötni, bár szöcske megtette, de nem tudom, hogy ennek fejében lemondott-e a kígyók idézéséről, vagy ugyan úgy van, mint peinnél is, aki egy csomót megtudott idézni. Egyszerre viszont mindkettőt használni, az sztem kizárt. Fukasaku se tudott rákapcsolódni narutora, pedig benne csak a kyuubi volt, és nem egy másik senjutsut használt éppen. Bár kizártnak azért mégsem mondanám, mivel naruto végül mégis használja, de azért erre sztem ígyse-úgyse fog sor kerülni.
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #216 Dátum: 12 ápr 19, 18:21:41 » |
|
Szerintem sem csak ennek a három fajnak van remete formája. Inkább azt mondom, hogy alkalmasnak/kompatibilisnek kellene lenni, hogy valaki elérjen odáig, hogy teljes egészében elfogadja az idézőt és akkor ennek hatására megnyíljon az út. Például Enmát, a Majom királyt sem nevezném hülye gyereknek. Szerintem náluk is megvan ennek lehetősége csak az idéző kompatibilitásától függ. Talán idővel Konohamaru megkapja vagy eléri ezt a lehetőséget. Amúgy tényleg meg lennék lepve ha ezek után Tsunade nem lenne képes használni a csigák senjutsu módját.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 19, 18:41:24 írta rini67 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Yamael
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #217 Dátum: 12 ápr 19, 19:01:44 » |
|
Valóban furcsa lenne látni egy majom senjutsut, és én aztmondom ezen 4 közül majom kigyó csiga béka, a majom lenne a legerősebb. Azt még felfogom a kis agyammal hogy a kigyó jobb minta béka, de a majomok kb a legerősebb/legügyesebb/legokosabb állatok (így erőben a rovarokat nem nézve). Ami még érdekes lehet például egy tigris vagy egy leopárd (rob lucci ) senjutsuja csak ezek 100% hogy nemléteznek
|
|
|
Naplózva
|
Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája. A reményhal meg utoljára
|
|
|
malakian666
Vendég
|
|
« Válasz #218 Dátum: 12 ápr 23, 14:08:18 » |
|
A faluból csak Jirayának volt senjutsuja.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
AyaseAkami
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #219 Dátum: 12 máj 06, 08:12:38 » |
|
Hát, szerintem Tsunadén egész jól állna a Csiga-remete forma De az öreg papinak (3. Hokage) meg a majom volt a Senjutsu forrása, de nem használta.Még pedig tudnia kellett, mert ő tanította Jirayát, de az igaz hogy neki is a varangyok taníthatták. Off.: Naruto-nak jól áll a vörös, narancs smink
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TsunadeHime
Nem elérhető
King of Heroes
|
|
« Válasz #220 Dátum: 12 máj 06, 10:06:27 » |
|
Valószínűleg igen. De attól nem elképzelhetetlen, hogy Tsunade is meg tudta volna tanulni. Vagy akár Sarutobi is, amennyiben a majmoknál is van ilyen lehetőség.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #221 Dátum: 12 máj 06, 11:02:27 » |
|
Mivel Enma király és Son is beszélt a majmok királyságáról így ez is elképzelhető, hogy náluk is létezhet ilyesmi. Én a magam részéről Tsunadénál sem zárom ki egyenlőre.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
AyaseAkami
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #222 Dátum: 12 máj 06, 18:41:52 » |
|
Malakian, attól hogy kétszer elmondtad, nem változott semmi Csak a hsz mennyiséged On: Tsunade, ha ezt megtanulná sokkal erősebb lehetne, Enma királlyal meg csak Sarutobi kötött egyességet? Manda is, (a kígyó) ha tudná ezt használni Sasuke erősebb lehetne sokszor
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
batai15
Nem elérhető
Zero Division
|
|
« Válasz #223 Dátum: 12 máj 06, 18:43:48 » |
|
Hát nem lehet kizárni, de nem valószínű max egy következő sorozatban.Jó lenne is tudni többet még,, nha meg hogy mivan végre madara vs kage harcal.
|
|
|
Naplózva
|
"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer" "Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek" Zsuzskaaaa (K)(L)
|
|
|
TsunadeHime
Nem elérhető
King of Heroes
|
|
« Válasz #224 Dátum: 12 máj 06, 18:45:53 » |
|
Még előrukkolhat a Remete-formával Bár az is igaz, hogy idő kellhet, amíg átlépik abba a formába. Bár neki a chakrakontrollja tökéletes, így elképzelhető, hogy az is gyorsabban menne neki. De ez csak feltételezés.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|