hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #1005 Dátum: 11 nov 18, 21:13:02 » |
|
Erről a telefonos dologról én is hallottam. A mamám folyton zaklat vele, hogy "Jaj, miért nem elég neked, hogy 5 percet beszélj a barátaiddal?!" xD Meg azt is hallottam, hogy akkor is daganat alakulhat ki, hogyha a zsebünkben tartjuk a telefont..xd
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #1006 Dátum: 11 nov 21, 21:18:08 » |
|
hát az a veszély nem fenyeget hogy tanulásban pedál legyek inkább a Naruto okozza, ill. a fórum meg facebook, de az mostanában csak a tálcán pihen...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tatsuu
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1007 Dátum: 11 dec 19, 21:52:17 » |
|
Nem rossz dolog a fórumozás bár inkább shippuudent szeretek nézni bár már csak hetente jönnek ki részek (nekem egyszer egy hétvégén 123 rész jött össze)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lilus
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #1008 Dátum: 12 jan 09, 19:53:13 » |
|
Hm... látom nálatok sem volt megvetett tény a sokat lógunk fenn a neten dolog régebben én is ezt csináltam ^.^ csak aztán változott az életem és eléggé keveset használom pl a laptopom. A mobilnetem is múlt hónapban 200 megát használtam le a 4gigából... lassan nem éri meg fizetni bár fb-n telóról igen sűrűn vagyok még most is
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #1009 Dátum: 12 jan 09, 20:27:23 » |
|
Nekem az a "szerencsém", hogy a gépem nem egy mai modern. Eléggé lassú, ami az internetet illeti, és imádom a Sims 2 nevű játékot, de a gépemen olyan halál lassú, hogy nincs olyan ember, akinek van elég türelme ahhoz. A bátyám gépén tudok csak rendesen Facebookozni (azt az enyém nem tölti be ), Simsezni és úgy minden oldalhoz hozzáférni a neten. De ezt csak minden hétköznaponként, mert hétvégén ugye ő van ott... Tehát emiatt nem nagyon vonja el a gép a figyelmemet a fontosabb dolgokról.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 jan 09, 20:27:59 írta M. Bogi »
|
Naplózva
|
~Apa: heo ~Anya: Minagi ~Tesóim: Rikan, Sabaku ~Nagyi: Ritli ~Tanárom: Kallen
|
|
|
Lilus
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #1010 Dátum: 12 jan 09, 21:30:49 » |
|
Az én laptopom sem egy mai darab... de azért fb-t sims2-t elviszi sőt még World of Warcraftozni is tudok rajta De még az asztali gépünk is amit viszont tényleg Noé dobott ki a bárkájából, még az is elviszi a fb-t és a sims2-t pedig win7 van rajta és hiába mondom anyáéknak hogy az sok rá (mert 1 perc alatt 60x fagy be csak úgy...) és tegyék vissza az xp-t mert arra még az való... de ott nem nekem kell ülni
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 jan 09, 21:32:13 írta Lilus »
|
Naplózva
|
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #1011 Dátum: 12 jan 09, 21:35:59 » |
|
Értem. Ha már felhoztuk, a Sims 2 is a "káros" szenvedélyeim közé tartozik. Nem tudom, én azt egyszerűen nem tudom megunni.
|
|
|
Naplózva
|
~Apa: heo ~Anya: Minagi ~Tesóim: Rikan, Sabaku ~Nagyi: Ritli ~Tanárom: Kallen
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
|
« Válasz #1012 Dátum: 12 jan 09, 21:46:14 » |
|
Sims-ezni én is imádok^^ mostanában megint rákaptam és nem bírom abbahagyni titkos kód nélkül meg nemigen játszok és már csak 3 kiegészítő hiányzik
|
|
|
Naplózva
|
Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~ -Te miért hagytad ott Iowát? -Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #1013 Dátum: 12 jan 09, 21:56:30 » |
|
Sims témával irány a játék topicja: http://naruto-kun.hu/forum/index.php?topic=510.0
Moderátor
Szerk.:
Az off nagy részét kitöröltem, pár hszt meghagytam azért. Ennyire azért ne durvuljunk el többet.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 jan 09, 22:01:14 írta Aes Sedai »
|
Naplózva
|
|
|
|
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
King of Heroes
|
|
« Válasz #1014 Dátum: 12 ápr 16, 08:37:51 » |
|
Legújabb szenvedélyem a fóromozás... Azon kívül ott van a kávé. Minden mennyiségben. Még lefekvés előtt is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikuccia
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #1015 Dátum: 12 ápr 16, 13:15:01 » |
|
Lefekvés előtt? Eh, az kemény. (: Én régebben -1 hónapja - napi szinten ittam meg 2, néha 3 energiaitalt, főleg zöld Wattot és Monstert, de amióta a Monster ára olyan pofátlan, undorító módon felszökött a csipszadó miatt, azzal inkább leálltam (minden pénzt az sem ér meg, aztán az én buxám tartalma se végtelen xD), utána meg elkezdett tőle fájni a fejem, meg a bal karom, ami majdnem egy héten keresztül fájt, azt hittem, valami szívinfarktus fogok kapni, ezért lassan kerek egy hónapja tiszta vagyok. A kávénak szerencsére a szagától is rosszul vagyok, akkor már inkább valami lájtos kis cappuccino... (:
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TsunadeHime
Nem elérhető
King of Heroes
|
|
« Válasz #1016 Dátum: 12 ápr 16, 13:16:20 » |
|
Akkor esik a legjobban De nem iszok mindig. Apum viszont cukor nélkül issza. Úgy azért még én se tudnám meginni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #1017 Dátum: 12 ápr 16, 13:28:17 » |
|
Én csak tejeskávét iszom néha, öt-hat cukorral.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sorrow
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #1018 Dátum: 12 ápr 16, 22:20:22 » |
|
Fekete kávé 2 cukor...cigi....néha pia (whisky a legjobb).......és suli után néha egy sör
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont, pontosan 517), ezért a moderátor (Chakra) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
|
|
|
TsunadeHime
Nem elérhető
King of Heroes
|
|
« Válasz #1019 Dátum: 12 ápr 16, 22:25:41 » |
|
Nem is viszed rosszul Hányadikos is vagy?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|