|
Ichigo Enma
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #271 Dátum: 08 jún 24, 19:04:50 » |
|
én is írok (má vagy négy éve, de nem ficiket, csak egy-kettő van belőlük inkább főleg regényeket) de mondjuk nem karikásat, csak volt egy incidens.. Itachi.. khmm.. perverzkedett.. dehát.. megengedett nem? igaz majdnem meghótta magát de nem volt baj.. Naruto majdnem kitette érte Itachi szűrét a fanficiből Amúgy ami túlzásokszoktak lenni, az még egy 12 évesnek is szembetűnik aki életébe nemlátott ilyesmit....
|
|
|
Naplózva
|
UTÁLJA, GYŰLÖLI SAKURVÁT DE TÉNYLEG!! GAC - Gödöllői Anime Clubb tag S.E.Sz alapító (Sakura Ellenes Szervezet) Ichigo Clan alapító N.E.Sz alapító Ichigo Enma/Vuk 2007 - őszi animecon - Sailor Moon S - Healer 2008 tavaszi animecon - Naruto- boxeres Naruto - NGE - Ayanami Rei (harciruha) 2008 -Őszi AnimeCon - - Di Gi Charet - Puchiko -Titok
|
|
|
|
Shinichi
Jounin
Nem elérhető
His royal highness
|
|
« Válasz #273 Dátum: 08 jún 25, 18:55:22 » |
|
Énis ajánlom figyelmetekbe a www.pantsu.extra.hu -t. Magyar H-Doujin fordítások. És gyertek a fórumra =]
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Shinichi
Jounin
Nem elérhető
His royal highness
|
|
« Válasz #275 Dátum: 08 jún 25, 19:10:42 » |
|
Már küldtem egyet msn-en,nem? A kis telhetetlen
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
DeatH
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #277 Dátum: 08 jún 25, 19:31:34 » |
|
gondolom a doujin-moe-s ShikaxTema-kat már láttad, ammeg az a 18-as karika csak díszítés? xDx''''D (énse vok annyi xD)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #278 Dátum: 08 jún 25, 19:53:59 » |
|
SabakunoTemari: Itt lesd meg, itt legalább egyet biztos találsz: ^^
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Gangstakun
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #279 Dátum: 08 jún 25, 19:59:49 » |
|
Háát körül - belül - pontosan ... Igazából semmit nem ér ... Csak ilyen figyelmeztetés a szegény gyerekeknek , hogy biztosan tovább mennék - e ,mert még alami megbántja a pici lekük Jó mondjuk már én is olvastam néhány durvább Hentai - t , de akkor se hiszem , hogy 18 év alatt bárkit is megtudna zavarni ( na jó azért egy 10 évnél fiatalabbakat talán , de ők nem hsizem , hogy oda találnának pl. a doujin - mo - ra ... )
|
|
|
Naplózva
|
SR club alapító és tag feleségem : Zakuro lányaim : Tenchi , Pomegranate
|
|
|
Ita
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #280 Dátum: 08 jún 25, 20:13:54 » |
|
én ha nézelődök bár már elég régen néztem akkor ezen az oldalon.Vannak nagyon jól megrajzoltak is és szinte az összes anime ott van
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku no Temari
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
● ... meow ! ('^.^') ! ●
|
|
« Válasz #281 Dátum: 08 jún 26, 07:24:23 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 jún 26, 07:32:10 írta SabakunoTemari »
|
Naplózva
|
Egyetlen kincsem, szerelmem, vőlegényem: Sz. Lacha Anyucim: Aemy ~ Apucim: G-sama
|
|
|
Akatsuki Gaara
Akadémiai tanár
Nem elérhető
☆ тє¢нσтαқυ ☆ «xχx»яι¢нιмαяυ«xχx»
|
|
« Válasz #282 Dátum: 08 jún 26, 09:56:47 » |
|
Üdv, Akatsuki Gaara visszatért egy kis csemegével (xD): Polygon Love 2 [HENTAI GAME] (18) [A kép (18)-as okokból van lekicsinyítve, teljes méretért katt a képre.] Típus: 3D Hentai Játék Méret: 152 MB Nyelv: Angol Jelszó: - nincs - ~DoWnLoAd~ [MeGaUpLoAd] A játékhoz modok/patchek/ruhák/pályák/stb > ITT< __________________________ HENTAI 3D [HENTAI GAME] (18) [A kép (18)-as okokból bla-bla-bla xD] Típus: 3D Hentai Játék Méret: 53 MB Nyelv: Angol Jelszó: - nincs - ~DoWnLoAd~ [MeGaUpLoAd] [Akinek kellenek még ilyen típusú gamék, írjon! ] Copyright © Akatsuki Gaara 2008
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 jún 26, 15:49:58 írta Akatsuki Gaara »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ichigo Enma
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #283 Dátum: 08 jún 26, 17:52:43 » |
|
azta ku.. te tudsz valamit amit én nem én is kerezsgéltem már hentai game-t de nemigazán találtam...
|
|
|
Naplózva
|
UTÁLJA, GYŰLÖLI SAKURVÁT DE TÉNYLEG!! GAC - Gödöllői Anime Clubb tag S.E.Sz alapító (Sakura Ellenes Szervezet) Ichigo Clan alapító N.E.Sz alapító Ichigo Enma/Vuk 2007 - őszi animecon - Sailor Moon S - Healer 2008 tavaszi animecon - Naruto- boxeres Naruto - NGE - Ayanami Rei (harciruha) 2008 -Őszi AnimeCon - - Di Gi Charet - Puchiko -Titok
|
|
|
Akatsuki Gaara
Akadémiai tanár
Nem elérhető
☆ тє¢нσтαқυ ☆ «xχx»яι¢нιмαяυ«xχx»
|
|
« Válasz #284 Dátum: 08 jún 26, 18:04:29 » |
|
Ho-ho-ho! Korán jött az Akatsuki Gaara télapó... (xD) Hentai 3D 2 - Cry of Pleasure [HENTAI GAME] (18) [A kép (18)-as stb...stb ^^+] Típus: 3D Hentai Játék Méret: 70.94 MB Nyelv: Angol Jelszó: - nincs - Telepítés: 1.Miután kicsomagoltad, inditsd el a Hentai3D2Install.exe file-t. 2.A Loader könyvtár tartalmát másold át (fcHentai3D.dll and fcHentai3DRun.exe) a c:\Program Files\thriXXX\Hentai 3D 2 - Cry of Pleasure\Binaries\ könvtárba XP esetén. Vista esetén a '...\Hentai 3D 2 - Cry of Pleasure\Bin\' könyvtárba. 3. Az Addon könyvtár tartalmát másold be a c:\Program Files\thriXXX\Hentai 3D 2 - Cry of Pleasure\Archives\2.052.003\ könyvtárba. Vista esetén a 'C:\Users\%Username%\AppData\Roaming\thriXXX\...' mappába. 4. A játékot a fcHentai3DRun.exe file-lal indithatod ('Binaries' könyvtár) 5. Az Options menüben állítsd be a gépedhez a játékot(DirectX, Open GL, Teljes képernyő vagy sem,...stb) 6. Members menüben Username : AAAAAA Password : AAAAAA és Save Password-höz pipa. 7. Login..........és ennyi ~DoWnLoAd~ [FiLeFaCtOrY] ~EnJoY~ Copyright © Akatsuki Gaara "Ideas for life!"
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 jún 26, 18:13:43 írta Akatsuki Gaara »
|
Naplózva
|
|
|
|
|