Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #5835 Dátum: 16 jan 08, 22:54:04 » |
|
Uh, akkor akár Yoda nénjének is beöltözhetnék? Menő is lenne egyszer conon is részt vennem. Az én hajam is, nő mint állat, miota nincs festve. Bár most pár buzaszőke melircsikom van, de annyira nem is gáz a festék, ha nem hagyom rajta tul sok ideig. Ohh, bár az enyém is olyan hosszú lehetbe már. De nálam az még mindig több év sajna. :'(
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #5836 Dátum: 16 jan 08, 23:22:11 » |
|
A tiéd is egyre jobban nő a képek alapján. Viszont te eredetileg szőke vagy nem, vagy barna?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikuccia
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #5837 Dátum: 16 jan 09, 02:45:38 » |
|
Szőke, csak az olyan fuuu, az én eredeti hajszinem, a z olyan nehezen belőhető szőke hajszin, amugy hamvasos középszőkének mondaná egy fodrász, vagy amelyik nagyon elvetemült, barnát merne mondani. :OO Juj, de neked mézszőke a hajad, az olyan széép. Nekem is olyasmi most, csak hát festetten. Bár mulrkor megvettem azt a bizonyos rézvörös hajfestéket is már. XP
|
|
« Utoljára szerkesztve: 16 jan 09, 02:46:18 írta Nikuccia »
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #5838 Dátum: 16 jan 09, 16:11:22 » |
|
Ha már hajról van szó, nekem jelenleg a spina iliaca anterior superioromig érnek a leghosszabb tincsek.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 16 jan 09, 16:12:51 írta Saphira »
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikuccia
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #5839 Dátum: 16 jan 09, 16:19:17 » |
|
Most már félig latinul fogsz beszélni? Gondolom az a derekadigot jelentheti.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #5840 Dátum: 16 jan 09, 16:19:35 » |
|
Cöh, tipikus egyetemista. Megtanult valamit idegen nyelven és hogy felvágjon, inkább úgy ír. Amúgy az szép, akkor tiéd is jó hosszú!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #5841 Dátum: 16 jan 09, 16:26:21 » |
|
Még hülyébben hangzott volna, ha azt mondom, hogy a csípőlapát elülső felső tövise, de a pontos anatómiai behatárolásnál nem adhattam lejjebb.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 16 jan 09, 16:27:56 írta Saphira »
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikuccia
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #5842 Dátum: 16 jan 09, 16:34:22 » |
|
Tyű, szupimenő a te hajad is akkor, az a lényeg. Miota növeszted már amúgy? Én tudod miota? :O Már vagy baaasza meg, 10 éve akarok olyan igazi, hosszú hajat, de nem bír megnőni, mert vagy cisszavágatom vmiért, vagy törik a vége tulzottan, vagy jön éjjel egy gonosz geci manó és levágja. :'(
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Luna-san
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
The dreamer fairy
|
|
« Válasz #5843 Dátum: 16 jan 09, 21:32:41 » |
|
Nikkuccia miféle gonosz geci manó? Az én hajamat utálom. Nem az anyukám génjeit örököltem.
|
|
|
Naplózva
|
I\\\\\\\'m a dreamer. And you?
|
|
|
Nikuccia
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #5844 Dátum: 16 jan 09, 23:47:56 » |
|
Hát van kis ollója gondolom, meg hozzá iszonyat gonosz pofája, ha rendre csak annyit vág vissza éjjelente a hajambol, hogy nekem fel ne tünjön, mégis ugye ne tudjon nőni a hajam, mert attol a szemét kis gnómtól nem tuuud. Pedig én ugy emlékszem, hogy neked is nagyon szép hajad van. :O Muti róla egy képet, légyszi. Amugy tutira tök szép lehet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
|
« Válasz #5845 Dátum: 16 jan 10, 16:05:43 » |
|
Valószínűleg engem is ugyanez a manó támad meg éjjelente, mint téged Niki, mert vagy 5 éve nem akaródzik nőni a hajam. Mondjuk a festés nem tett jót neki, nagyon kiszárította, és eddig bármilyen sampon-balzsam kombóval + olajjal próbálkoztam, nem hoztak valami látványos eredményt. Szedek ugyan vitaminokat, de.. eddig még nem láttam nagymértékű változást.
|
|
|
Naplózva
|
Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~ -Te miért hagytad ott Iowát? -Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
|
|
|
Nikuccia
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #5846 Dátum: 16 jan 10, 18:13:10 » |
|
Hát én valami olyasmit hallottam, hogy az olajos magvak, mint pl a dió, kesudió, mandula, napraforgó stb na ezektől tud nőni a haj pl, meg volt olyan ismerősöm i, aki szerint ha valaki a nyarát a balcsiban tölti, nagyon megnő a haja.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 16 jan 10, 18:14:57 írta Nikuccia »
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #5847 Dátum: 16 jan 17, 23:43:35 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 16 jan 18, 00:24:59 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Luna-san
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
The dreamer fairy
|
|
« Válasz #5848 Dátum: 16 jan 27, 21:02:47 » |
|
A fene egye meg a vizsgaidőszakot, még ide is alig tudtam feljönni, de már véééége vaaaan. Nikuccia, majd valamikor csinálok róla képet. :3 Utoljára szeptemberben vágattam le, anya szerint semmi formája nem lett, de most áprilisig biztos hagyom nőni, utána elmegyek egy másik fodrászhoz, hátha tud valami normális menetelt vágni bele. Minagi ez az edzés tényleg nagyon menő. :O
|
|
|
Naplózva
|
I\\\\\\\'m a dreamer. And you?
|
|
|
Nikuccia
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #5849 Dátum: 16 jan 29, 23:54:10 » |
|
Oksi, majd várom akkor. Uh, ha iggazán, de úgy nagyon komolyan igazán szép hajat szeretnél, szerintem csináld azt, hogy fogod a hajad és hagyod, hogy nőjön. Akkor a legszebb, meg ha belegondolsz, a középkori nők között is azok voltak a legcsinibbek, akiknek úgy nőtt a hajuk, higy hagytál, had nőjön, ahogy az a haj akar. Az enyém amúgy ilyen, csak még mindig nem elég hosszú nekem. Még mindig csak úgy ér a hátam közepéog, hogyha húzok onnét egy körvonalat, akkor szemben meg az a köldököm környéke felett húzódik. Csak ebben ugye az a szívás, hogyha meg előre fésülöm, akkor is max... Hát kb a bordáim közepéig. Mármint nem lóg bele a csontjaimba, csak hogy kb addig ér előre téve.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|