Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #5385 Dátum: 14 ápr 01, 18:51:05 » |
|
Holnap lefotózom, össze van csókolgatva a wc fal és oda van írva az egyik fal alá, hogy a seggem csókolgasd.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ms. Trager
Vendég
|
|
« Válasz #5386 Dátum: 14 ápr 01, 19:31:48 » |
|
Nálunk egyszer bélsárral rajzoltak fel egy szívet. Nagyon romantikus volt. Meg egy döglött patkány volt a fiú wc-ben. Szegény, nem tudom, miken ment keresztül míg eljutott odáig. Még jó, hogy én naponta átlag kétszer megyek ki. Így nem kell szenvednem a mocskos vécékkel. Ámen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #5387 Dátum: 14 ápr 01, 19:42:50 » |
|
Ezért rugtak ki nálunk egy fiút, mert azzal dobálózott a wcben.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #5388 Dátum: 14 ápr 01, 19:52:41 » |
|
Annyira bírom, amikor a fiúk mindig mondogatják, hogy fő a természetesség, de azért taknyuk-nyáluk összefolyik, ha meglátnak olyan nőket, akiken egyébként minden mű, főleg ezeken az ázsiaiakon, a kontaktlencsétől a parókáig.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5389 Dátum: 14 ápr 01, 19:55:38 » |
|
Van egy olyan tippem, hogy ha a fiúk több mint fele innen meglátna egy ilyet, nem hogy rámászna, konkrétan bepánikolna és pislogna, hogy most mi a f*szt kéne ezzel csinálni. Nem megharagudni rám, de megnézném mi lenne ilyen helyzetben.
|
|
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
Ms. Trager
Vendég
|
|
« Válasz #5390 Dátum: 14 ápr 01, 19:59:39 » |
|
Nyilván valóan tisztába vannak azzal, mi van akkor amikor egy ilyennel futnak össze, de van olyan hogy a pasikat az agyukat.... hogy is fogalmazzak finoman... nem mindig a fejükben hordják.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #5391 Dátum: 14 ápr 01, 21:02:25 » |
|
Azért Micsudi véleményét ne vetítsük ki a többi fiúra. Ő mindig a műpicsákra bukott ahogy elnéztem eddig. Már bocs.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ms. Trager
Vendég
|
|
« Válasz #5392 Dátum: 14 ápr 01, 21:08:12 » |
|
Ha később nem, majd akkor észbe kap, amikor esetleg sikerül össze szednie egy ilyet, hogy az se főzni, se takarítani, se dolgozni nem fog neki. Az ilyen p*nabarbik drága játékszerek, és mutogatáson, használáson kívül semmire nem jók.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5393 Dátum: 14 ápr 01, 21:14:38 » |
|
Seva ez így van, de rajta kívül is biztos vannak ilyenek. Azért se vettem bele mindenkit, mert van aki kellően tökös. Őket meg nem is akarom ilyennel megbántani.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 01, 21:17:37 írta Viir »
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #5394 Dátum: 14 ápr 01, 21:26:00 » |
|
Szegény Micsudi, meg lett bélyegezve. Szereti biztos az alapozó ízét.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ms. Trager
Vendég
|
|
« Válasz #5395 Dátum: 14 ápr 01, 21:36:41 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #5396 Dátum: 14 ápr 01, 22:00:30 » |
|
Andy jobb. Mindenki a gitárost bálványozza.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5398 Dátum: 14 ápr 01, 22:18:05 » |
|
esetleg sikerül össze szednie egy ilyet
Ha sikerül neki. Ha meg tudja tartani. Ha. Ha. Ha. Ha. Valakit nagyon cseszegetni akarok mert stresszelek csak nem akar össze jönni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ms. Trager
Vendég
|
|
« Válasz #5399 Dátum: 14 ápr 01, 22:19:34 » |
|
Ő, hát igen... egy ilyet megszerezni pénzzel lehet, vagy akkor a manapság, ha swag, yolo meg páwa vagy vagy mi... igen, azt hiszem valami ilyesmik. De sose tudtam, mit jelentenek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|