Necro
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Hát.. ő... Nihil? SZOTE OLÉÉÉ
|
 |
« Válasz #480 Dátum: 07 júl 16, 17:08:57 » |
|
Én meg csak olyannal megyek, akiről tudom, hogy részegen tesz valamit...  Na jó, egy bizonyos személlyel. :-[ Ja, megtaláltam a sátrat, de nem volt egyszerű... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
annee
Vendég
|
 |
« Válasz #481 Dátum: 07 júl 16, 17:09:33 » |
|
Télleg, most jut eszembe... A legszarabb hely, ahol aludtam, az egy hálózsák volt. Oké, h 2en aludtunk benne, de baromi hideg volt... ;D 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayaka
|
 |
« Válasz #482 Dátum: 07 júl 16, 17:10:45 » |
|
Aggteleken volt nagyon rossz télen egy faházban fűtés nélkül. Annál jobban még sosem fáztunk, de sokan összebújva kibírtuk
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kenshin
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #483 Dátum: 07 júl 16, 17:11:39 » |
|
Sátor:Reggel meg baromi meleg, vagyis nekem ez a tapasztalatom.....+ 1 nap után tele van bogarakkal 
|
|
|
Naplózva
|
Balin oldalbordája és lelkes kísérleti alanya  Család? Köszi, az van! Ha tagja vagy, akkor úgyis tudsz róla!  De a legelsők, a kicsi öcsikéim: Dei és Davis!  Egyetlen közvetlen nőnemű rokonom: Zemori(nekem)-chan 
|
|
|
Necro
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #484 Dátum: 07 júl 16, 17:13:01 » |
|
Azaz. És ami a legszebb: az erdőben tűzgyújtási tilalom volt. Grrr.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
annee
Vendég
|
 |
« Válasz #485 Dátum: 07 júl 16, 18:04:27 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Arisa
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #486 Dátum: 07 júl 16, 21:37:18 » |
|
Hmm... Sátorozásról mos eszembe jutott néhány "baleset"  .. Egyszer beázott, majd a fiúk ránk bontották, később pedig be költözött egy hangyaboly.. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Datti
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #487 Dátum: 07 júl 17, 10:11:53 » |
|
én még nem sátoroztam, de nem hangzik vmi higiénikusnak :-X
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kenshin
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #488 Dátum: 07 júl 17, 11:06:54 » |
|
Nekem azt tett be végül, mikor hazamentem egy ilyeen sátoros buliról és a csomagomból vagy 3 fülbemászó bújt ki..... ;D vhogy a bogarakat utálom, pókok jöhetnek még a giliszta is oké, de a csótány meg a többi.... azzal ki lehet kergetni a világból 
|
|
|
Naplózva
|
Balin oldalbordája és lelkes kísérleti alanya  Család? Köszi, az van! Ha tagja vagy, akkor úgyis tudsz róla!  De a legelsők, a kicsi öcsikéim: Dei és Davis!  Egyetlen közvetlen nőnemű rokonom: Zemori(nekem)-chan 
|
|
|
Ayaka
|
 |
« Válasz #489 Dátum: 07 júl 17, 11:08:55 » |
|
Én is utálom a bogarakat, viszotn nem félek a pókoktól,ami nagyon kevés emberre jellemző. Bár én még az 5 centis lepkéhez sem érek hozzá...fúúj :-X
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kenshin
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #490 Dátum: 07 júl 17, 11:11:43 » |
|
Tegnap a liftben velem utazott egy lepke, csak szegény nem tudta, h hogy kell kiszállni, pedig nagyon küzdött.  De biztos sikerült reggel már nem volt ott. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Datti
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #491 Dátum: 07 júl 17, 11:21:49 » |
|
én nem igazán félek a pókoktól meg a darazsaktól. végülis az undi bogaraktól sem, csak undorodom tőlük :nyelvki:
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
annee
Vendég
|
 |
« Válasz #492 Dátum: 07 júl 17, 17:03:37 » |
|
Hűha, én is félek a bogaraktól... Mármint ez inkább undor...  De én még a liftektől is félek  Jah, am télleg nem vmi higiénikus... : 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kenshin
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #493 Dátum: 07 júl 18, 01:39:49 » |
|
A csaj topic el van hanyagolva, tenni kell vmit!!! Megyek feláldozom magam a cél érdekében... 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 júl 18, 02:08:45 írta Kenshin »
|
Naplózva
|
|
|
|
Necro
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #494 Dátum: 07 júl 18, 01:41:22 » |
|
Ez most azt jelenti, hogy ebben a topicban mostantól emberáldozással foglalkozunk? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|