24 dec 05, 03:57:56 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 74 75 [76] 77 78 ... 391
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Csak Csajok!  (Megtekintve 1126898 alkalommal)
0 Felhasználó és 12 vendég van a témában
Ayame
Akadémiai tanár
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #1125 Dátum: 08 ápr 10, 15:57:34 »

Hú az biztos fájhatott neki >.<#
Én ma egyik barátnőmmel mentünk haza én villamossal és mit láttok egy iskolában tesi óra és a fiuk fél mesztelenül futtotak hát volt köztük egy pár jó pasi Nevet Nevet barátnőm megszolal: Szandy szájunk le mondta mosolyogva  Nevet le száltunk és mintha sétálnánk meg néztük hogy milyen a felhozatal Nevet Nevet
de asztán véget ért a tesi óra és el mentek kicsit szomorú vol a barátnőm:fenébe mondta én meg örültem neki hogy ilyen mázlink volt láttuk öket de azért egy kicsit ideges voltam hogy be ne szoljanak nekünk de nem ránk figyeltek hál istennek Nevet Nevet
Naplózva
all in
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #1126 Dátum: 08 ápr 10, 16:08:53 »

hihi Nevet múátkor el kellett mennem az öcsém judó vizsgájára és hát ő még eléggé picike... az a tér ahol vizsgázott el volt választva egy másiktó (ki gondolta volna? Nyelvesít) és ott ilyen 16-18 éves srácok egyszál gatyában eddzetek...  Ámor uhhh. hát a kicsi szívem egyre hevesebben vert az sicher... és pont úgy ültem, hogy teljes ponoráma a lelátóről Nevet:D:P
Naplózva

"minél jobban próbálsz valamire nem gondolni, annál inkább belemerülsz..." ->ha ezt bárki megdönti tiszteletem az övé Nevet
Chidori-san
Kezdő Jounin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

NaruSaku és Minato fan :D

« Válasz #1127 Dátum: 08 ápr 10, 16:11:01 »

én voltam a suliban 2-3 fociedzésen a fiúk lányok egy öltözőbe. olyan lazán öltöztek, hogy arra szavak nincsenek Mosolyog bár a nő társaság se nagyon forgolódott el... annyiramegszokták a srácok, hogy márcsak arra se néztek, kissé hidegen hagyta őket...
Naplózva

Orokanaru ototo yo. Kono ore wo koroshitakuba, urame, nikume. Nigete, nigete...Soshite, itsuka ore to onaji me o motte. Ore no mae ni koi.
all in
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #1128 Dátum: 08 ápr 10, 16:23:52 »

az azért dúrva...  Ohh My God hát én biztos körültekintően öltöztem volna Nyelvesít (legalábbis, ha van mit körültekinteni... Nyelvesít) Pojén
de, hogy a pasik ne nézzék a csajokat...  meglepő, de pozitív irányban! Pojén
Naplózva

"minél jobban próbálsz valamire nem gondolni, annál inkább belemerülsz..." ->ha ezt bárki megdönti tiszteletem az övé Nevet
Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #1129 Dátum: 08 ápr 11, 09:12:02 »

Én b.nőmt kísértem el fellépésükre...
Ott is át kellett öltözni...olyan simán kapkodta le magáról a ruhákat egy rakat fiú előtt hogy csak néztem...
Nálunk ami durva volt amikor egy fiú bejött a lányöltözőbe még tavaj...utólag nem volt egy nagy izé...de akkor olyat sikítottunk...
Naplózva
Chidori-san
Kezdő Jounin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

NaruSaku és Minato fan :D

« Válasz #1130 Dátum: 08 ápr 11, 12:33:50 »

ilyen nállunk is volt Morita.... mis is sikoltoztunk, de a kézitornákon a koleszban egy száll törülközőben sétaálgattuk az emeleteket... volt egy csomó srác... bár szó se róla, volt aki legugolt a lépcsőn...  Gondolkozik Gondolkozik Gondolkozik szánalmas...
all in: nem volt mit körültekinteni Mosolyog de egyébként tényleg meglapő... olyan természetesként kezelték a dolgot...
Naplózva

Orokanaru ototo yo. Kono ore wo koroshitakuba, urame, nikume. Nigete, nigete...Soshite, itsuka ore to onaji me o motte. Ore no mae ni koi.
Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #1131 Dátum: 08 ápr 11, 18:22:30 »

Igen ezek a gyerekes tréfák...
Mi se vagyunk túl szégyenlősek...csakhát a meglepetés...de mi is minden további szégyenlőség nélkül mászkáltunk fel s alá egy törölközőben...
Abban semmi nincs...
Naplózva
kana-chan
Osztag Vezető
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

.мคoo.

« Válasz #1132 Dátum: 08 ápr 12, 14:55:14 »

Nah... megint téma injekcióra szorul kis topicunk ^^
Lássuk csak  Gondolkozik  :
Hány fiút kosaraztatok már ki eddig? (gomen, de nincs jobb ötletem ^^" ) <- de nem kell aggódni, mindjárt kitalálok
jobbat...  Mosolyog
Addig is várom a válaszokat a fenti kérdésre...
Naplózva

Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #1133 Dátum: 08 ápr 13, 20:08:43 »

kettőt...vagyis 3-at ha azt is számoljuk aki az Orange-ban rámmászot...
te még lehet ismered is Kana...
Naplózva
kana-chan
Osztag Vezető
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

.мคoo.

« Válasz #1134 Dátum: 08 ápr 13, 20:14:39 »

Nem tom, mi volt a neve?
Egyébként hogy a saját kérdésemre én is válaszoljak ^^.
Én is 3-at (+1-et aki nem hagyott békén)...
Naplózva

ipirike
Osztag Vezető
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

« Válasz #1135 Dátum: 08 ápr 14, 14:00:56 »

Gondolkozik Jó kérdés.
5...hmm...nem 4 volt mert az egyikkel jó barátok lettünk.-ne nézzetek perverznek meg gonosznak sem,mer nem az én hibám.
« Utoljára szerkesztve: 08 ápr 14, 14:02:27 írta ipirike » Naplózva

noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Aliz csodaországból...

« Válasz #1136 Dátum: 08 ápr 14, 15:45:57 »

ez azért teljesítmény a te korodban nekem asszem még csak 1 volt (lehet h 2 csak...)
Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
ipirike
Osztag Vezető
*

« Válasz #1137 Dátum: 08 ápr 14, 15:54:30 »

Á ,Noe ez nem teljesitmény.Az o.társam kb. 28-27 fiút koptatott le magáról ,vagy többet  Pojén
« Utoljára szerkesztve: 08 ápr 14, 15:57:32 írta ipirike » Naplózva

noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Aliz csodaországból...

« Válasz #1138 Dátum: 08 ápr 14, 15:59:43 »

hány évesen is 12 ez mégiscsak...izé...
Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
ipirike
Osztag Vezető
*

« Válasz #1139 Dátum: 08 ápr 14, 16:03:33 »

Nem ő tehet róla , túl szép  :'X-de 1 osztálytól kezdve ez volt ,na ,de most jön a fordulat.Volt egy fiú akibe minden lány szerelmes volt csak én nem (Sasuke 2-tő) ,ez az o.társam is ,de a fiú meg belém volt szerelmes..na ez aztán a fordulat  Pojén
Naplózva

Oldalak: 1 ... 74 75 [76] 77 78 ... 391
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins