Ayame
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1125 Dátum: 08 ápr 10, 15:57:34 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
all in
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1126 Dátum: 08 ápr 10, 16:08:53 » |
|
hihi múátkor el kellett mennem az öcsém judó vizsgájára és hát ő még eléggé picike... az a tér ahol vizsgázott el volt választva egy másiktó (ki gondolta volna? ) és ott ilyen 16-18 éves srácok egyszál gatyában eddzetek... uhhh. hát a kicsi szívem egyre hevesebben vert az sicher... és pont úgy ültem, hogy teljes ponoráma a lelátóről :D:P
|
|
|
Naplózva
|
"minél jobban próbálsz valamire nem gondolni, annál inkább belemerülsz..." ->ha ezt bárki megdönti tiszteletem az övé
|
|
|
Chidori-san
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
NaruSaku és Minato fan :D
|
|
« Válasz #1127 Dátum: 08 ápr 10, 16:11:01 » |
|
én voltam a suliban 2-3 fociedzésen a fiúk lányok egy öltözőbe. olyan lazán öltöztek, hogy arra szavak nincsenek bár a nő társaság se nagyon forgolódott el... annyiramegszokták a srácok, hogy márcsak arra se néztek, kissé hidegen hagyta őket...
|
|
|
Naplózva
|
Orokanaru ototo yo. Kono ore wo koroshitakuba, urame, nikume. Nigete, nigete...Soshite, itsuka ore to onaji me o motte. Ore no mae ni koi.
|
|
|
all in
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1128 Dátum: 08 ápr 10, 16:23:52 » |
|
az azért dúrva... hát én biztos körültekintően öltöztem volna (legalábbis, ha van mit körültekinteni... ) de, hogy a pasik ne nézzék a csajokat... meglepő, de pozitív irányban!
|
|
|
Naplózva
|
"minél jobban próbálsz valamire nem gondolni, annál inkább belemerülsz..." ->ha ezt bárki megdönti tiszteletem az övé
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1129 Dátum: 08 ápr 11, 09:12:02 » |
|
Én b.nőmt kísértem el fellépésükre... Ott is át kellett öltözni...olyan simán kapkodta le magáról a ruhákat egy rakat fiú előtt hogy csak néztem... Nálunk ami durva volt amikor egy fiú bejött a lányöltözőbe még tavaj...utólag nem volt egy nagy izé...de akkor olyat sikítottunk...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chidori-san
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
NaruSaku és Minato fan :D
|
|
« Válasz #1130 Dátum: 08 ápr 11, 12:33:50 » |
|
ilyen nállunk is volt Morita.... mis is sikoltoztunk, de a kézitornákon a koleszban egy száll törülközőben sétaálgattuk az emeleteket... volt egy csomó srác... bár szó se róla, volt aki legugolt a lépcsőn... szánalmas... all in: nem volt mit körültekinteni de egyébként tényleg meglapő... olyan természetesként kezelték a dolgot...
|
|
|
Naplózva
|
Orokanaru ototo yo. Kono ore wo koroshitakuba, urame, nikume. Nigete, nigete...Soshite, itsuka ore to onaji me o motte. Ore no mae ni koi.
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1131 Dátum: 08 ápr 11, 18:22:30 » |
|
Igen ezek a gyerekes tréfák... Mi se vagyunk túl szégyenlősek...csakhát a meglepetés...de mi is minden további szégyenlőség nélkül mászkáltunk fel s alá egy törölközőben... Abban semmi nincs...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kana-chan
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
.мคoo.
|
|
« Válasz #1132 Dátum: 08 ápr 12, 14:55:14 » |
|
Nah... megint téma injekcióra szorul kis topicunk ^^ Lássuk csak : Hány fiút kosaraztatok már ki eddig? (gomen, de nincs jobb ötletem ^^" ) <- de nem kell aggódni, mindjárt kitalálok jobbat... Addig is várom a válaszokat a fenti kérdésre...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1133 Dátum: 08 ápr 13, 20:08:43 » |
|
kettőt...vagyis 3-at ha azt is számoljuk aki az Orange-ban rámmászot... te még lehet ismered is Kana...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kana-chan
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
.мคoo.
|
|
« Válasz #1134 Dátum: 08 ápr 13, 20:14:39 » |
|
Nem tom, mi volt a neve? Egyébként hogy a saját kérdésemre én is válaszoljak ^^. Én is 3-at (+1-et aki nem hagyott békén)...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ipirike
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
|
|
« Válasz #1135 Dátum: 08 ápr 14, 14:00:56 » |
|
Jó kérdés. 5...hmm...nem 4 volt mert az egyikkel jó barátok lettünk.-ne nézzetek perverznek meg gonosznak sem,mer nem az én hibám.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 ápr 14, 14:02:27 írta ipirike »
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #1136 Dátum: 08 ápr 14, 15:45:57 » |
|
ez azért teljesítmény a te korodban nekem asszem még csak 1 volt (lehet h 2 csak...)
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
ipirike
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
|
|
« Válasz #1137 Dátum: 08 ápr 14, 15:54:30 » |
|
Á ,Noe ez nem teljesitmény.Az o.társam kb. 28-27 fiút koptatott le magáról ,vagy többet
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 ápr 14, 15:57:32 írta ipirike »
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #1138 Dátum: 08 ápr 14, 15:59:43 » |
|
hány évesen is 12 ez mégiscsak...izé...
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
ipirike
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
|
|
« Válasz #1139 Dátum: 08 ápr 14, 16:03:33 » |
|
Nem ő tehet róla , túl szép :'X-de 1 osztálytól kezdve ez volt ,na ,de most jön a fordulat.Volt egy fiú akibe minden lány szerelmes volt csak én nem (Sasuke 2-tő) ,ez az o.társam is ,de a fiú meg belém volt szerelmes..na ez aztán a fordulat
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|