Psanyi
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #525 Dátum: 11 okt 15, 12:10:46 » |
|
én általában fun-okat, és olyat amin nincsenek 32 mert ezt rohadtul utálom hogy blokkolnak világnak el sem férünk mind a 32 egyedül jön ellenem mert a csapattársaim mindig össze vissza mennek ők meg eghyütt maradnak
|
|
|
Naplózva
|
Aki tud és tudja, hogy tud, az veszélyes, attól óvakodjatok! Aki tud és nem tudja, hogy tud, az bölcs, attól tanuljatok! Aki nem tud és tudja, hogy nem tud, az okos azt tanítsátok! Aki nem tud és nem tudja, hogy nem tud, az hülye, azt hagyjátok.
|
|
|
Dj ToX!c.
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
"Nem adom fel, mert ez az én ninja utam..."
|
|
« Válasz #526 Dátum: 11 okt 21, 06:55:13 » |
|
hát de ha a nete gyengébb akkor nem kell letöltenie külön a cs-t csak a half life motor ját
ha olyan rotyi nete van, akkor bele se kezdjen a játékba, mert mindenhol laggolni fog...
|
|
|
Naplózva
|
"...Soha de soha az életbe... ...ne következtess elhamarkodottan..."
|
|
|
Psanyi
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #527 Dátum: 11 okt 21, 14:51:03 » |
|
pl nekem 1 megás netem van és vígan elvagyok 10-20 ping között
|
|
|
Naplózva
|
Aki tud és tudja, hogy tud, az veszélyes, attól óvakodjatok! Aki tud és nem tudja, hogy tud, az bölcs, attól tanuljatok! Aki nem tud és tudja, hogy nem tud, az okos azt tanítsátok! Aki nem tud és nem tudja, hogy nem tud, az hülye, azt hagyjátok.
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #528 Dátum: 11 okt 21, 15:53:07 » |
|
A pingnek semmi köze a neted méretéhez. A pingnél sokkal fontosabb a pocket lost és a jitter. 100 megás net meg ha verseny szerűen gamelsz minimum kell. Különben semmi értelme neten játszani.
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Rossen
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
Monsieur
|
|
« Válasz #529 Dátum: 11 okt 21, 17:25:44 » |
|
Régen versenyszerűen gameltem, és 30 megás net bőven elég volt. (2 lanon voltam mindkétszer 9.-ek lettünk. ICL, BECUP)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #530 Dátum: 11 okt 21, 18:02:33 » |
|
100 mega alatti nettel nincs értelme verseny szerűen játszani. Az német, angol, francia reggerekkel nem tudod felvenni a versenyt. Tweak plusz a mocskos mód erős net ellen nincs esély csak, ha tweakelsz és erős nettel játszol.
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Rossen
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
Monsieur
|
|
« Válasz #531 Dátum: 11 okt 21, 20:56:54 » |
|
Te most a counter strike nevű játékról beszélsz? Mert kétlem:D Nem a neted számít hanem a skilled. Ha meglövöd meglövöd, nem egy embert ismerek aki 5megás nettel vagy kevesebbel van a magyar szkénába. Játszottam kev1n ék ellen is Myrmidoni ellen is, az enro griffins ellen is rasta.xd ellen is. Még Old-reason mixnek is ownedet lőttem és sőt iclen a guival volt füstben 30 fpsem. 30 fpssel fogtam meg infin banánt és lőttem egy 5öst egy viszonylag erős teamnek. És ha magyarország legnagyobb esport rendezvényére fel tudtam készülni dán meg német csapatok ellen 30 megás nettel neten. És 31 csapatból 9. helyet szereztük meg nem rosz teljesítmény főleg, hogy voltak kiemeltek akik a csoportból se jutottak ki. Már nem játszom, a játéknak nem tesz jót ez a sok update fölöslegesnek tartom őket csak lopják az fpset és haszontalanok, még akkor is ha RegnaM dolgozik a valvenél css ügyben. Plusz suli van tanulni is kell:)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
naru05
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #532 Dátum: 11 dec 03, 20:35:02 » |
|
cs 1.6-ban hogy lehet meg csinálni, hogy fullra kilegyen véve belőle minden célkereszt fontos lenne : D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dRown
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #533 Dátum: 11 dec 04, 09:18:08 » |
|
Mért szeretnél te célkereszt nélkül fps játékot játszani? Hagyjuk az ötletet inkább.
|
|
|
Naplózva
|
Főállású Manchester United és Punk/Rock/Metal FAN!!
|
|
|
naru05
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #534 Dátum: 11 dec 04, 17:49:42 » |
|
nem azt kértem ,hogy a véleményedet írd le ,hanem hogy ha valaki tud megoldást az irjon és én tudom hogy mért szeretném kivenni ez az én dolgom
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Psanyi
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #535 Dátum: 11 dec 04, 18:20:13 » |
|
szóval akkor vkinek el akarod rontani, mert magadnak igencsak hülyeség lenne, amúgy ha mindent kitörölsz a config-ből akkor sztem eltűnik a célkereszt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dRown
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #536 Dátum: 11 dec 05, 20:16:02 » |
|
Ha mindent kitörölsz a configból, hogy szeretnél játszani? -.-" Kb semmit nem érnél el vele.
Amúgy lehetetlen, mert a configban semmi parancs sincs a crosshair(célkereszt) használatára szólva. Csak a nagyságát, színét tudod állítani 3 1-2 apróságot. Kivenni nemtudod.
|
|
|
Naplózva
|
Főállású Manchester United és Punk/Rock/Metal FAN!!
|
|
|
hamisjoe
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Vas Országa
|
|
« Válasz #537 Dátum: 11 dec 05, 20:32:20 » |
|
config.cfg ben a crosshair = 1 et átrakni crosshair = 0 ra
|
|
|
Naplózva
|
Világ legjobb Suiton használója: Mózes xD
|
|
|
Viktor-sama
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #538 Dátum: 11 dec 05, 21:54:41 » |
|
1 ok azért van: a monitorra filccel rárajzolni egy pontot a közepére és így mesterlövésszel is lehet lőni közelharcban (unokatesómmal megcsináltuk)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hamisjoe
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Vas Országa