|
tibee77
Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
-Itachi Fan-
|
|
« Válasz #2026 Dátum: 13 feb 07, 13:51:19 » |
|
De pont ilyenem van, én 5990-ért vettem, fuck! Na mind1, amúgy nem tudom mire gondolsz pontosan.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #2027 Dátum: 13 feb 07, 14:04:35 » |
|
Erre a részre gondoltam: kiváltképp a vastag betűs rész Fontos tudni, hogy mint minden MMO RPG, a játék nem a - technikai átfutás és egyéb okok miatt - régen legyártott adathordozókról telepített játékváltozattal működik, hanem azzal az ún. "kliens" változattal, ami mindig a játék legeslegfrissebb állapotát tükrözi (azaz jelen esetben most már magát a MoP alapelemeket is tartalmazza). Éppen ezért a játékot nem célszerű az adathordozókról telepíteni, hiszen az - az eltelt idő, és az új kiegészítők miatt - mindenképpen "patchelni" (frissíteni) fogja magát, jellemzően sok GB adattal, hanem az account manageren keresztül érdemes letölteni a játékklienst. Az egyes játék elemek elérése - éppen a fentiek miatt - ezért nem az adathordozóktól függenek, hanem attól, hogy az account manager az adott kód után milyen játékelemeket "enged elérni" digitálisan. A Blizzard jelenleg minden "alapjátékhoz" automatikusan elérhetővé teszi az első két kiegészítő tartalmát is, azaz ezért nem szükséges a Battlechest esetében sem pl. a Lich King kiegészítő lemez fizikai ottléte telepítéskor, mert a csomagban található kód az, ami elérhetővé teszi ezeket a tartalmakat (az egyébként már nem is Lich King-es, hanem Mists of Pandaria-s játék kliensben).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
tibee77
Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
-Itachi Fan-
|
|
« Válasz #2028 Dátum: 13 feb 07, 15:06:37 » |
|
Banyek, akkor tuti, hogy ez a probléma! Köszi szépen, akkor megpróbálom az account manager-rel is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #2029 Dátum: 13 feb 07, 15:30:29 » |
|
Pandarent tudsz indítani. de azt is lvl 85-ig tudod húzni. Az új kontinens a monk class és a lvl90es szint nem elérhető amíg nincs meg a pandaria.
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #2030 Dátum: 13 feb 07, 17:16:07 » |
|
Ja azt elfelejtettem mondani, hogy ez már megvolt. Ja és még valami.Az miért van, hogy a frissítések letöltése után nekem a Pandaria háttér jön be a menüben, Pandarien-t is tudok választani mikor karaktert csinálok, ha csak a Lich King-ig van megvéve a játék? Mindenkinek pandária háttér van, annak is akinek csak bc-je van, mivel ott tart a wow. Attól hogy nincs meg valamelyik kieged még nem lesz kisebb patch-en a játékod. Csak nem tudsz ellátogatni bizonyos helyekre, nem tudsz játszani bizonyos fajokkal-kasztokkal. Pandát pedig bárki indíthat. A kieg ahhoz kell, hogy indíthass Monkot, illetve hogy átmehess Pandáriára. De indíthatsz pl kieg nélkül egy Panda sámlit és húzhatod 85ig. Ja micsudi is leírta azt nem olvastam. :I Mindegy már nem törlöm.
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
|
Lilus
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #2032 Dátum: 13 feb 18, 14:35:12 » |
|
Bakker ma toc 10hc... Valkűrök. A másik tankgyereket nagyon le kellett ordítanom... Össze vissza rángatta a bosst ment ő is színt váltani...... 2x is előadta ezt.... Holnap folytatjuk másik tankkal. Vicc hogy ICC elmegy 7 bossig és ezen a vacak toc 10hc-n bukunk el meg flame levin... Hát no comment ...
És ez nem csak hc-n van. Toc 25 gdkp-k elég szép számmal lesznek failok mert az emberek jó részének gőze sincs a taktikáról, vagy épp lebecsülik hogy á ez már piskóta. Átlagban ts-t sem kérnek, pedig azért szerintem egy raiden elkél. Tegnap este is hetiztem, most Jaraxxus a heti és próbáltunk továbbmenni, a leadernek gőze nem volt a taktikáról aztán pvp boss után raid end is lett. ^^ De ez még haladás, kedvencem mikor 2 boss és raid end, osztják a potot...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #2033 Dátum: 13 feb 21, 15:54:19 » |
|
ICC 25. 5 wipe Marrowgaron... nem hiszem el!!! a ranged a tüskét nem lövi. A mele nem fordul ki rá ha kérjük akkor sem. A tűzből kiállni luxus. Végül raid end lett. Nem akart senki se potya id-t.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lilus
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #2034 Dátum: 13 feb 22, 13:18:29 » |
|
Mi kb két hete klánban kiírtunk egy icc gyakorlást, és így egyből 6 bossig eljutottunk Marrowgar pedig szerintem az egyik legkönnyebb boss... Én azt mondom ha egy 25ösön az nem megy 1-re már nem vállalom be az id-t ... ha ez nem megy elsőre akkor mit fognak csinálni saurfangnál, vagy rotface-nél? O.o
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #2035 Dátum: 13 feb 22, 14:50:30 » |
|
bpc-t utálom de 10 normon még prof se gáz. Sőt Sindra is könnyen üthető ha megfelelő a csapatmunka!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #2036 Dátum: 13 feb 22, 15:10:49 » |
|
Hát megfelelő csapatmunkával minden könnyen leüthető.
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #2037 Dátum: 13 feb 22, 15:11:42 » |
|
A bugok is nagy szerepet játszanak a sikertelenségben. De pl sindránál wasd skill az egész. Meg a debuf stackjére figyelni kell. Ennyi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lilus
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #2038 Dátum: 13 feb 23, 13:36:22 » |
|
Ez minden bossal így van . LK se nehéz ha odafigyel rá a csapat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #2039 Dátum: 13 feb 23, 13:40:48 » |
|
Tegnap is nem képesek profnál a zöld addra összállni benne áll a tócsában ki nem állna belőle..... no komment ...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|