Zoll-sama
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
Gépállat
|
 |
« Válasz #75 Dátum: 09 feb 16, 01:30:33 » |
|
Na hello mindenkinek! Én ezzel a képpel szeretnék belépni a klubba: http://anna-kokoro.deviantart.com/art/Believe-it-Naruto-80390945. Tudom, hogy nem csak NaruHina, de én sírva röhögtem volna ha nem lett volna fél2 amikor megnézem. 
|
|
|
Naplózva
|
Gondolkodni ér! Jön még kutyára rasengan! NHFK Tag Gépállat 
|
|
|
Aysee
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
Maknae Taemin. <3
|
 |
« Válasz #76 Dátum: 09 feb 16, 03:12:05 » |
|
Beléphetsz persze...ki gondolta volna h sasuke ilyen termékeny? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zoll-sama
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
Gépállat
|
 |
« Válasz #77 Dátum: 09 feb 16, 10:57:45 » |
|
Tegnap este sokáig fent voltam a deviantarton és egy tök jó NaruHinás mangára akadtam. A címe Naru - Hina Chronicles és az első 6 fejezetborítóját be is linkelem (angoltudás szükséges, minden kép alatt a leírásban lehet megtalálni a többi kép linkjét, az utolsó képnél meg a következő fejezetét). 1. fejezet2. fejezet3. fejezet4. fejezet5. fejezet6. fejezetJó olvasást!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
uchiaboy
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Uchiha klán egyetlen uchia-ja
|
 |
« Válasz #78 Dátum: 09 feb 16, 11:54:33 » |
|
Köszi Aysee , megtiszteltetésnek veszem  Nos akkor majd fogok keresni még nem belinkelt NaruHina képeket 
|
|
|
Naplózva
|
Uchiha Clan is no dead! Muhahahaha! Azért uchiaboy mert az a név (h uchihaboy)foglalt volt bizonyos helyen.
|
|
|
Narutoclone
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Rejtett Felhő Falu
Fox Lord
|
 |
« Válasz #79 Dátum: 09 feb 16, 13:17:19 » |
|
Nekem van... úgy 500 képem. Meg Matt eddigi munkája 
|
|
|
Naplózva
|
"Jól csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)
Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.
Naruto X Hinata fan
|
|
|
Zato-7
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #80 Dátum: 09 feb 16, 16:42:31 » |
|
Zato-7:remek...ritkasok értelme volt ennek a hsznek xD
Hát volt, de még mekkora! Csak Yuriban gondolkodtam. yaay!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Marci1996
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #81 Dátum: 09 feb 16, 18:20:12 » |
|
Ez a kép tarolt!Nekem nagyon tetszett.Hehe,Sasuke egymaga feléleszti a legyen 100 fős klánját  Naruto meg,inkább ne muszklira eddzen annyit,hanem inkább másra! 
|
|
|
Naplózva
|
Sensei:Miroku
Lányom:boci555
Csapattárs:Riel---chan és pintermate
Tanítvány:ATON14
Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)
NHFK tag
|
|
|
uchiaboy
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #82 Dátum: 09 feb 18, 01:32:31 » |
|
Han-Joe-nak gratula a kiváló mottóhoz  Személyszerint hangzatosnak és igaznak is tartom  Ha ez a kép már volt akkor bocsi , de ha nem akkor jó nézést hozzá http://fc05.deviantart.com/fs20/f/2007/258/f/f/NaruHina_Hug_by_Letucse.jpg
|
|
|
Naplózva
|
Uchiha Clan is no dead! Muhahahaha! Azért uchiaboy mert az a név (h uchihaboy)foglalt volt bizonyos helyen.
|
|
|
Han-Joe
Chuunin
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
Hivatásos fórumleső xD
|
 |
« Válasz #83 Dátum: 09 feb 18, 17:52:14 » |
|
Han-Joe-nak gratula a kiváló mottóhoz  Köszönöm a gratulációt, habár ez 1 nagyon egyszerű mondat, de mégis milyen különleges. 
|
|
|
Naplózva
|
Aysee kutyája^^ | A világ egyetlen és igazi kedvesköcsögje | NHFK Tag és Mottókitaláló^^ | Idegbeteg álmodozó
|
|
|
Zoll-sama
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
Gépállat
|
 |
« Válasz #84 Dátum: 09 feb 28, 14:41:34 » |
|
Azoktól kérdezem, akik olvassták a legújabb mangát, hogy most sírjunk vagy nevessünk?
Mert ugyebár ez tök jó hogy Hinata végre elmondta Narutonak, hogy mit is érez, de azt csak mérsékelten nevezném "szupermókásnak", hogy Pein földhöz csapta, majd megszurkálta kedvenc női szereplőnket.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
uchiaboy
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #85 Dátum: 09 feb 28, 15:19:51 » |
|
Nos off de bocsi : Mivel Kakashi is és Hinata is olyan szereplő akiből pénzt tudnak csinálni , Kishimoto Szponzora/Kiadója meggyőzi őt , hogy nem jó buli amit csinál. Viszont Naruto reakciója arra utal nálam , hogy neki számít Hinata.(Érdekes Falu lerombolása miatt nem jött ki a Kyuubi  ) Szerintem most már legalább 10%-kal nőtt a NaruHina esélye , de nem szólok el inkább semmit
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
uchiaboy
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #87 Dátum: 09 feb 28, 21:34:59 » |
|
Háááát Tem , ilyen állapotban nem édesek 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
uchiaboy
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #89 Dátum: 09 feb 28, 22:03:34 » |
|
Nos nekem ez a kép sokkal jobban tetszik és igen NaruHina4ever ♥♥♥♥♥♥♥♥♥ http://www.narutowallpaper.biz/images/wallpapers/NaruHina-small.jpg
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|