Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #5685 Dátum: 14 ápr 20, 00:56:59 » |
|
Kijátszottuk a Beyond: Two Souls -t a tesóimmal, majd most megint elkezdtük, mert zseniális és kíváncsiak vagyunk milyen, ha valamit másképpen csinálunk. Nade, a zenéje sem elhanyagolható. Gyönyörű! Ki is derült számunkra, hogy Normand Corbeil (akinek az utolsó munkája, mert meghalt), Lorne Balfe és Hans Zimmer a zeneszerzők. Érdemes meghallgatni! Beyond: Two Souls OST - Jodie's Suite Beyond: Two Souls OST - BeyondBeyond: Two Souls OST - Childhood MemoriesBeyond: Two Souls OST - Homeless LifeBeyond: Two Souls OST - The Party RevengeBeyond: Two Souls OST - NorahBeyond: Two Souls OST - Lost CauseBeyond: Two Souls OST - Jodie's Story -> 1 perctől kezd "beindulni" szépen lassan. Beyond: Two Souls OST - The Infraworld -> Ez is. Beyond: Two Souls OST - Dawkins' SuiteCsak egy-két számot szerettem volna belinkelni, de olyan szép, hogy egyszerűen nem bírtam megállni. Itt van egyben.Végezetül, nem zene ez tény, de van benne. ^-^" Viszont ajánlom mindenkinek a trailert is. Majd egy játék topicban áradozok róla. Sikerült az "s"-t kitörölnöm a http után. Remélem, ha valaki meghallgatja, tetszik neki valamelyik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ms. Trager
Vendég
|
|
« Válasz #5686 Dátum: 14 ápr 20, 10:54:51 » |
|
Istenem hogy írhattam rossz topikba Hogy ne legyen off:
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 20, 10:57:23 írta Ms. Trager »
|
Naplózva
|
|
|
|
dehunter
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5687 Dátum: 14 ápr 20, 20:09:55 » |
|
Amíg játszottam, végig hallgattam, 1órás verzió egy 2perces zenéből A fejembe ment, azt hiszem ma sem alszok..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ms. Trager
Vendég
|
|
« Válasz #5688 Dátum: 14 ápr 21, 01:29:08 » |
|
Az érzés amikor meditáció közben fizikailag úgy lefáraszt a zene amit gondolatban próbálsz követni és lélekben ritmusra felvenni vele a versenyt, feledhetetlen. És az ujjaiddal, mert dubstep hero.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #5689 Dátum: 14 ápr 22, 08:54:41 » |
|
A beyond az egyik legszomorúbb és legjobb játék. T.T
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #5690 Dátum: 14 ápr 22, 11:24:04 » |
|
Pontosan, aki nem ismeri fel őket az gay! Az ítélet jogerős.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #5691 Dátum: 14 ápr 22, 13:38:41 » |
|
Tudod Syzygy, van amit nem fognak ismerni és szégyen lesz. T_T Bevallom, nekem a The Smashing Pumpkins nehéz volt azért kitalálni, mert nem ismerem annyira, mint a többit. Egy könnyű kis szám tőlük. 1. Guns N' Roses -> Paradise City2. Sex pistols -> Satellite3. Radiohead -> No Surprises4. Green Day -> Boulevard Of Broken Dreams. Bevallom, ez nem volt olyan könnyű hirtelen. Viszont a legjobb szám tőlük, amit beraktam, számomra. 5. The Smashing Pumpkins -> Tonight, Tonight Ennek a klipjét sose értettem, olyan gáz. 6. The Rolling Stones -> Ruby Tuesday7. Alice In Chains -> We Die Young8. The Who -> Baba O'riley9. Led Zeppelin -> Stairway to Heaven10. Red Hot Chili Peppers -> Otherside11. The Doors -> Hello, I Love You
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 22, 13:58:17 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #5693 Dátum: 14 ápr 22, 22:46:43 » |
|
Köszönöm. Igyekszik az ember, egy-kettőnél a kedvencemet raktam be. (Amúgy most nézem, hogy 14:58-kor szerkesztettem a hsz-met és nem tudom mit csináltam. -..-' Na mindegy valami elírás lehetett.) Az a gond ezzel a "béka" zenével, hogy én nyártól a szomszéd jóvoltából éjjel s nappal, de leginkább éjjel őket hallgatom. Amúgy nem rossz ötlet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dehunter
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5694 Dátum: 14 ápr 25, 18:15:38 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #5695 Dátum: 14 ápr 25, 18:33:31 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lille17
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #5696 Dátum: 14 ápr 26, 17:27:01 » |
|
Guns N' Roses. <3 A Slash-koncert életem eddig legjobb koncertélménye volt. Viszont most újabban megint kiújult a kelta-mániám. Lehet az idő teszi. Sherlock Holmes 2-Congress reel: http://www.youtube.com/watch?v=aljZ46KSoZ8Siuil a Run egy kis Arwen&Aragonnal fűszerezve: http://www.youtube.com/watch?v=HVzedrpeoaoKlasszikus: Rocky Road to Dublin: http://www.youtube.com/watch?v=C1W8KKPmlm4Érettségire készülve: The Last of the Mohicans: http://www.youtube.com/watch?v=K1ryJDVuZ6k
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 26, 17:29:31 írta Lille17 »
|
Naplózva
|
A szőkék mind gyanúsak, a barnáktól meg bármi kitelik. (Olivia Wilde)
~Tündérkeresztanyám: Nikkie~ ~Szüleim: Sevanna, CsiziDani~ ~Testvéreim: A-chan, Loah ~Mesterem: Ritli-sama~ ~Tanítványom: hanii ~
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #5697 Dátum: 14 ápr 26, 18:15:55 » |
|
A snow örök kedvenc marad! Sok jó emlék. ^^
Sok jó emlék a kokainról? Vagy ha valami örök kedvenc, akkor nézz utána miről is szól valójában. Ezek a kelta zenék meg hangulatosak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #5698 Dátum: 14 ápr 27, 14:56:46 » |
|
Kijátszottuk a Beyond: Two Souls -t a tesóimmal, majd most megint elkezdtük, mert zseniális és kíváncsiak vagyunk milyen, ha valamit másképpen csinálunk. Nade, a zenéje sem elhanyagolható. Gyönyörű! Ki is derült számunkra, hogy Normand Corbeil (akinek az utolsó munkája, mert meghalt), Lorne Balfe és Hans Zimmer a zeneszerzők. Érdemes meghallgatni!
Én már harmadjára kezdem el Az első végigjátszásom tök szomorú lett =( A zenék pedig páratlanok =)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5699 Dátum: 14 ápr 27, 18:29:56 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 27, 18:35:04 írta Veracchi »
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
|