misi94
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2820 Dátum: 08 máj 17, 09:50:05 » |
|
neji95 :szivesen uchiha kakashi : várj még nekem is ki kell tapasztlanom de most ide irom amit mellette találtam talán ammól megérted akombókat (mert én nam nagyon ) AKI ELE CO M MAIS COISAS http://www.sendspace.com/file/g8acyg ---Creditos:Sprite: by Giax,Neimad,PR-kun----- ---Programação:Lucena001----------------------- ---Edit do char:EXVitor---------------------------- Comandos: Combo1: B,B,B,B Combo2: A,A,A,A Atk1: Z Atk2: C Kawarime: X quando for atacado --- x mikor ütnek Chakra Change: Baixo + X --- magyarul le+x
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sasuke95
Vendég
|
|
« Válasz #2821 Dátum: 08 máj 17, 10:16:13 » |
|
valaki betd linkelni egy olyan narutot amibe mászkálni is lehet em csak harconi de pc-re. előreis kösz
Hát van a ninja council sorozat de emulator is kell hozzá pl én épp most játszom a path of the ninja-val tök jó kis RPG ajánlom
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
UchihaKakashi
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
過去は無い 未来は無い。あるのは任務
|
|
« Válasz #2822 Dátum: 08 máj 17, 10:31:05 » |
|
Najó misi94. Ezt ha te nemérted, akkor énse fogom. De az ütése nagyon tetszik. Lehet ezlessz az első dolog, amit az eggyik karakterből, átrakok a másikba. Balholrog-jobbegyenes-soroz-soroz, és újra. Tiszta technikai K.O. Amúgy egy jókis Narutó RPG pc-n engemis érdekelne.
|
|
|
Naplózva
|
Tudom, hogy nincsen Uchiha Kakashi de nekem tetszik. Sok más helyen is így vagyok regisztrálva, és nem szakítom meg a sort.
|
|
|
misi94
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2823 Dátum: 08 máj 17, 11:01:57 » |
|
megértettem :'X Comandos: Combo1: B,B,B,B ----- ez az egyes számú kombó csak ütések atok pecsét változás nélkül Combo2: A,A,A,A --------ez a második ütés sorozat átok pecsét ütés Atk1: Z \ >ezek csak egy ütések de ha készen leszek a karakter átalakításával ( nem túl nagy alakítás ) Atk2: C / Kawarime: X quando for atacado --- x mikor ütnek----kavarimi Chakra Change: Baixo + X --- magyarul le+x-----csakra töltés én most próbálom átalakítani a karaktert úgy némelyk ütéshaez kelljen csakra is és gyorsítom egy kicsit a cskra töltést átalakítással egy kicsit reálisabb lessz kb ma estére vagy fél óra múl va lessz kész xd
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
UchihaKakashi
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
過去は無い 未来は無い。あるのは任務
|
|
« Válasz #2824 Dátum: 08 máj 17, 11:10:47 » |
|
Igen ezt valahogy kisilabizáltam. De attól még nagyon kössz. Az átalakításhoz sok szerencsét.
|
|
|
Naplózva
|
Tudom, hogy nincsen Uchiha Kakashi de nekem tetszik. Sok más helyen is így vagyok regisztrálva, és nem szakítom meg a sort.
|
|
|
misi94
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2825 Dátum: 08 máj 17, 11:53:04 » |
|
elkészült az átalakítás nem túl nagy átalakítás de (szerintem) jobb mint az eredeti : http://www.sendspace.com/file/6jf6al
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
UchihaKakashi
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
過去は無い 未来は無い。あるのは任務
|
|
« Válasz #2826 Dátum: 08 máj 17, 12:19:40 » |
|
Tényleg jobblett. Mentem vele pár kört Madara ellen. Tudod mire jöttem rá? Hogy tényleg rohadt gyorsan üt, de a árnyékpecsétes ütéseket, simán lehet csakra nélkül is. Nekem tetszik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sanca11011
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2827 Dátum: 08 máj 17, 12:32:18 » |
|
azt a ath of the niját belinkeled
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
misi94
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2828 Dátum: 08 máj 17, 12:40:20 » |
|
köszi uchiha kakashi na márcsak egy Karin kari Kell és meg lessz sasuke csapata de talán azt a karint majd én csinálom meg (nehéz lessz karakter készítési tudás nélkül)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
UchihaKakashi
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
過去は無い 未来は無い。あるのは任務
|
|
« Válasz #2829 Dátum: 08 máj 17, 12:48:26 » |
|
Akkor ehezis sok sikert. Én a filmben még nemtartok a shipudens-ben. Nincs rá sajna időm. Amúgy ittvan a link sanca. Tessék http://www.freegamearchive.com/in.php?action=err_checkImage&id=6994 Csak beírod lent a számot, és tölti. (Nagybetű kisbetű !!!) Ennek az a neve, amit te keresel. Hogy jó e, az sajna nem 100%. Remélem az.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 máj 17, 14:41:55 írta UchihaKakashi »
|
Naplózva
|
|
|
|
UchihaKakashi
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
過去は無い 未来は無い。あるのは任務
|
|
« Válasz #2830 Dátum: 08 máj 17, 15:47:21 » |
|
Ez nem így megy. Megkéne mondani, az melyik Sasuke, ugyanis több 1000 van, és majdnem mindnek mások a kombói. Úgyhogy töltsd fel valahova, linkeld be ide, és akkor ha áttud alakulni akkor megmondjuk. Amúgy leggyakrabban az enterrel lehet, vagyha elég kevés az élete akkor magától. Próbáld ki a le+enter kombinációt, vagy csinálj 2-nél több chidorit.
Moderátor: Nem duplahsz, csak töröltem
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 máj 17, 23:33:48 írta Shiro »
|
Naplózva
|
|
|
|
sanca11011
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2831 Dátum: 08 máj 17, 15:58:56 » |
|
valaki linkelne egy nrutos mászkálós játékot ahol lehet falukban is mászkálni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
akamatsu
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2832 Dátum: 08 máj 17, 16:50:41 » |
|
hát sajna nem tom belinkelni kakashi :S Nem tom honnan kell xD És mit.. Amúgy a legalapabb sasuke..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sasuke95
Vendég
|
|
« Válasz #2833 Dátum: 08 máj 17, 16:58:36 » |
|
hát sajna nem tom belinkelni kakashi :S Nem tom honnan kell xD És mit.. Amúgy a legalapabb sasuke..
Szerintem arról beszél amelyik az ultimate naruto mugenben van hát kikell ábrándítsalak mert nincs CS2-es átalakulása Csak CS2 chidori:Az életed majdnem negyedére csökkent akkor:Le,S
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
akamatsu
Újonc
Nem elérhető
|