|
Papirtigriske
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
Milyen Ottó? O.o
|
 |
« Válasz #3661 Dátum: 13 dec 19, 20:39:18 » |
|
Dallas-Greenbay? Én félidőben elmentem aludni, mondom ez sima lesz, hát... reggel jött a meglepetés. Bár a Denver- San Diego meccsre is azt mondtam, hogy sima, aztán mégsem.  A héten viszont lesz egy-két néznivaló, mondjuk a New Orleans-Carolina és a Kansas-Indianapolis.
|
|
|
Naplózva
|
A stressz akkor jön létre, amikor az agy megtiltja a testnek, hogy seggbe rúgjon valakit, aki amúgy megérdemelné.
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #3662 Dátum: 13 dec 19, 21:07:45 » |
|
Saints Panthers meccs jó lesz, megyünk is a Kandallóba nézni. Kansas Colts viszont... Nos én szeretem a Coltsot, de lássuk be, az offense nem sokat ér amióta Reggie eltávozott a season sorából. xD Addig legalább potenciálisan elvitt védőket, vonta magára a figyelmet. T. Y. Hilton kipukkadt néhány jobb meccse után, legalábbis én így vélem. Trent meg alig csinál valamit. Brown futásai viszont az utóbbi időkben egészen jól sikerültek. Na de elkalandoztam, amit mondani akartam, hogy rendkívül szar meccs lesz , egyik legjobb defense az egyik legrosszabb formában lévő offense-zel.  Amit kötelező nézni még, az a Ravens - Pets és a Bears - Philly. Te jó ég! Már előre dörzsölöm a tenyerem, tuti jó meccs lesz a Bears - Philly. Ha Cutler lesérül az elején, akkor a Bears lehet a csoportelső! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Papirtigriske
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Milyen Ottó? O.o
|
 |
« Válasz #3663 Dátum: 13 dec 19, 21:25:34 » |
|
Na, a Pets-Ravens meccsre én is fenem a fogam, a Pets offense a szezon elejéhez képest egész jó, csak kár, hogy kórházat is nyithatnának... Gronko már megint kidőlt... Szívem csücske az a csapat, de hogy ebből idén nem lesz Super Bowl, az is biztos. Én a Panthersre teszek. De hogy a Giants hogy elnézte ezt a szezont 
|
|
|
Naplózva
|
A stressz akkor jön létre, amikor az agy megtiltja a testnek, hogy seggbe rúgjon valakit, aki amúgy megérdemelné.
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #3664 Dátum: 13 dec 19, 23:53:19 » |
|
Giants. Giants.. Giants... xD Eli + offwall = inter  Ezzel a képlettel írhatjuk fel az idei szezont. A másik meg: - Houston we gotta problem here! - What?! - Shaub will starting... - OHH NO! - Brace yourself, Pick 6 is coming!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Papirtigriske
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Milyen Ottó? O.o
|
 |
« Válasz #3665 Dátum: 13 dec 23, 16:24:45 » |
|
A tegnapi két vérengzés, mert ez az volt... hát, a Pets-Ravens meccs vége már nekem fájt, Pets drukkerként. Az első félidővel úgy voltam, hogy hát ez túl jól kezdődött a Petsnek, második félidőben kapnak majd a fejükre és nem! Nem akart összejönni a Ravensnek a tegnapi nap semmi, mert az offense Flaccoval az élen... nem tudom, miért kelett az ő játékát erőltetni. Valószínűleg jobban jártak volna a tartalékkal, de talán nem lett volna ekkora bukta. Szerencsétlen dobott két intert és jónapot, a Pets meg ki is használta. Az a kihagyott field goal is adott a morálnak, de az utolsó két perc...  Jajanyám, már szurkoltam, hogy legyen vége, mert ezek már csak kegyelemdöfések. Valószínűleg itt ért véget a Ravens szezonja, mert ebből már nem lesz rájátszás. Ugyan még ott van a Bengals elleni utolsó szalmaszál, de ahhoz nagyon össze kéne kapják magukat, mert ha így játszanak, a Bengals megeszi őket desszertnek. Így sem biztos, hogy nem... A Philly azért úgy gondolta, hogy ha már hazai pálya, akkor legyen kerek, adott a Bearsnek... no comment Valahogy vártam, hogy a Carolina mutat valamit, hát mutatott. Ezzel tulajdonképpen, azon felül, hogy a play off megvan, egyenlőre csoportelső, legközelebb az Atlanta ellen mennek, az meg hozható. Mondjuk a Saintsnek is a Tampa. Detroitba meg ellátogat a kivégzőosztag... bukta a Giants elleni meccset és ezzel a play offot is. Itt tuti menesztés lesz és Manning csak egy intert dobott.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #3666 Dátum: 13 dec 23, 18:25:31 » |
|
Pats Ravens csata undorítóan kezdődött. Kapott a Pats 14 jutalom pontot. Szokásos mindenhol otthon vagyunk bíráskodás volt az elején, ami szét is törte a Ravenst. Két ilyen kamu büntetést, ez siralmas. Volt a Kandallóban 1 Pats fan, a második félidőre biztos szóltak a haverjai neki, hogy öreg ez a meccs el van csalva. Második félidőben már nem örült olyan felszabadultan... Mi az , hogy defense holding?????  Mit szívott a bíró, hogy ilyet mondott, ilyenre dobott zászlót? Még jó, hogy a többi bíró elmagyarázta neki, hogy haver, ilyen nem létezik gyakorlatban, te mit láttál? Szerencsére ott törölték a felesleges zászlót, de miután tönkre tették a bírók és Haribó együtesen a Ravenst, akkor már a Pats is kapott a semmikre büntit, csak hogy a statisztikában korrektek legyenek a bírók és ne lehessen azt mondani statisztika alapján, hogy elcsalták a meccset. Aki látta és nem Pats fan(nem kell haternek lenni hozzá), az láthatta, hogy a pálya lejtett addig amíg a PAts meg nem nyerte a meccset. Ticker,Kicker Tucker meg már agyf@szt kapott Haribótól, aki egész meccsen mutatta, hogy mekkora egy segghülye. Pats offense is ugyanolyan semmitmondó volt az első félidőben, mint a Flacco vezette Baltimore offense. Haribó meg láthatta milyen eredményes volt a Redskins játéka a félholt RG3-vel, ugyanez volt most a pályán. Végére meg beküldte az utolsó vagy utolsó két driveba a csere QBt aki futáson kívül semmit nem tud.  Bears defense tényleg no comment. Aki arra járt az végig futotta mellettük a pályát. xD Vicc volt. Carolinától nem kell sokat várni, nekik a defense egyedül ami nagyszerű. Az offense elég középszerű, de a defense játékuk bejön nekem.  Detroitban muszáj fejeknek hullani, így elbukni a csoportot, szánalmas. Azért volt nagy meglepetés is, a Colts azért megverte a Kansast. Jó volt az offwall az Indianapolisnál, a Kansas defense nem tudott érvényesülni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Papirtigriske
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Milyen Ottó? O.o
|
 |
« Válasz #3667 Dátum: 13 dec 23, 19:23:06 » |
|
A defense holdingnál én is néztem egyet, mondom ez meg mi, hova, miért, mi van?  Mondjuk a bíró mikrofonja is jó volt az első félidőben. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
csirek
Gennin
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #3668 Dátum: 13 dec 23, 19:27:28 » |
|
Az első félidőt megnéztem tegnap a tv-ben (siralmas volt, főleg a Ravens), aztán bevonultam a gép elé a "fő meccsre". Kár volt. Flynn sajnos nyakig benne volt az interception-ben és a döntő Vasas Td-ban is, mégsem lehet kijelenteni egyértelműen, hogy rosszul játszott (főleg Flacco tegnapi játékát látva). Szabálytalanságok, sérülések, és mégis megvan az esély a csoportgyőzelemre. A szezon közepén viszont nem hittem volna, hogy csak egy csapat jut be északról, s főleg nem, hogy a Detroitnak esélye sem lesz az utolsó fordulóban. Legendás utolsó meccset várok a medvék ellen, akik néha dallasi magasságokban képesek játszani esélyesként is, de fene tudja, hogy megérné-e bejutni ennek a Packers-nek a rájátszásba ilyen szezon "után", akár összedrótozzák Cobb-ot és Rodgers-t (Lacy, Neal, Perry, Pickett, Hyde..., tudom mindenkinél fogy a keret) akár nem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #3669 Dátum: 13 dec 23, 20:18:02 » |
|
Sérülten csoda, hogy játszott, nem hogy még jól is játszon Flacco. Nagyot kapott térdre a Detroit ellen. Na és ott nem volt semmi zászló, semmi bünti utólag a szabálytalanságért.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #3670 Dátum: 13 dec 28, 16:17:29 » |
|
Megjátszott dolog, de szerintem vicces.  Most őszintén, egy 10 év körüli lány miért tudna egy Bearsnek szurkolni? Ha még az lett volna, hogy Packers fan és kap egy Bears mezt még el is hittem volna. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 dec 28, 16:18:28 írta Ishida »
|
Naplózva
|
|
|
|
Papirtigriske
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Milyen Ottó? O.o
|
 |
« Válasz #3671 Dátum: 13 dec 28, 16:41:30 » |
|
Miért ne? Kortól, nemtől független. Ha azt látja, hogy apuci Bears fan, akkor nagy eséllyel ő is az lesz, már ha érdekli egyáltalán a téma. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #3672 Dátum: 13 dec 28, 16:43:34 » |
|
Van benne valami. Ez magyarázza azt is, hogy miért vannak Jaguarsnak fiatalabb rajongói. XDDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Papirtigriske
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Milyen Ottó? O.o
|
 |
« Válasz #3673 Dátum: 13 dec 28, 16:45:24 » |
|
Annak is kellenek, na  Tényleg, az évben egy Jaguars meccset sem láttam, bár valószínűleg nem vesztettem sokat. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #3674 Dátum: 13 dec 28, 18:00:08 » |
|
Én az első Titans elleni meccset néztem Game Passen. Borzasztó szórakoztató volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|