yamashita_chiaki
Gennin
Nem elérhető
Sana/Chiaki/Gill
|
|
« Válasz #90 Dátum: 09 ápr 10, 16:26:27 » |
|
Ezt a specialt vagy 3x megnéztem nagyon ott van Télleg kár hogy shippuból nincs még ien
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Haton
Chuunin
Nem elérhető
Haton
|
|
« Válasz #91 Dátum: 09 ápr 10, 16:36:26 » |
|
Lehet, hogy csinálnak majd a második shippuden movie-hoz egy ugyanilyen special-t, csak Shippuden kori szereplőkkel. mert minden movie-hoz adnak egy special-t/OVA-t.
|
|
|
Naplózva
|
Kedvenceim: Pein, Itachi, Kakashi, Jiraiya, Shikamaru, Yamato, Sai, Hinata, Naruto és Choji. Nem ebben a sorrendben persze, de mindegyiket másért szeretem.
Sasuke-t is szerettem, csak hát sajnos \"elk**vult\" a karaktere.
|
|
|
senkikozod
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #92 Dátum: 09 máj 16, 09:52:27 » |
|
Hello! Én csak azt szeretném megkérdezni, hogy honnan tudnám letölteni ezt a sportfesztiválost részt? ÉS lehetőleg ne torrentet mondjatok De ha végképp nincs más akkor mondhattok azt is is! Köszi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Naruto1215
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #93 Dátum: 09 máj 18, 14:23:10 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #94 Dátum: 09 máj 18, 14:59:39 » |
|
Naruto nem bepisilt... Annál sokkal rosszabb...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
senkikozod
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #95 Dátum: 09 máj 19, 09:56:55 » |
|
Hello! csak azt szeretném megtudni, hogy honnan tudom letölteni a KOnoha SPortfesztiválos Special-t??? Már kérdeztem egyszer de senki nem válazsolt pls válaszoljatok már!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dave90
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Vas Országa
Nara jounnin
|
|
« Válasz #96 Dátum: 09 máj 19, 12:18:34 » |
|
ha valaki tudná biztosan leírná....xD
am valahol azt olvastam hogy benne van Yondaime is... Hol? :O én enm láttam >.<
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #97 Dátum: 09 máj 19, 12:20:20 » |
|
Amikor Naruto rohan a WC-re még a legelején ott áll a folyosón vkivel, akire már nem emlékszem. Azt hiszem ez az a WC-re rohanás, amikor utána úgy jár, hogy takarítás miatt zárva van a WC.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikkie
|
|
« Válasz #98 Dátum: 09 máj 19, 14:32:57 » |
|
senkikozod: Én innen szedtem le ma délután. ---> [link] A minőség nem a legjobb, de nézhető. Nem rossz ez a special, bár nekem kicsit erőltetettnek tűnt a végére, hogy mindenki feltartja szegény Naruto-t. Azt meg jól eltolták, hogy Minato is benne volt. Hatalmas baklövés... (Amúgy akkor látszódik, amikor Naruto először indul a mosdó felé. Chouji apja mellett látható a háttérben.)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kakairuRULEZ
Jounin
Nem elérhető
lasse
|
|
« Válasz #99 Dátum: 09 máj 19, 14:39:03 » |
|
Naruto volt olyan hülye, hogy nem mondta meg a feltartóknak, hogy szarnia kell!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikkie
|
|
« Válasz #100 Dátum: 09 máj 19, 18:32:19 » |
|
És ezt mégis hogy képzelted? "Ne haragudj Hinata, majd később beszélünk, mert most igen sürgős sz*rhatnékom van." Ki az, aki így bejelenti? =) Naruto egyszerűen nem ilyen típus. Inkább végigszenvedi az egészet, mintsem hogy cserben hagyja a barátait. Nem fog erre hivatkozva otthagyni másokat. (Nem is tette.) De a vége nagyon aranyos volt, ahogy megkönnyebbült. Emlékeztetett a shippuuden egyik jelenetére. :Đ
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kakairuRULEZ
Jounin
Nem elérhető
lasse
|
|
« Válasz #101 Dátum: 09 máj 19, 18:34:03 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikkie
|
|
« Válasz #102 Dátum: 09 máj 19, 18:41:58 » |
|
Akkor jó, megnyugodtam. Hát igen, elég butus, hogy nem tette, de nézzük a pozitív oldalát: nem tűnt bunkónak, ezáltal is a tudtunkra hozta, hogy milyen kitartó, ami alól még a nagydolog sem kivétel. (Mármint annak a visszatartása.) :'D
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 máj 19, 18:46:04 írta GaaraFan333 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Korina
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #103 Dátum: 09 máj 31, 15:19:40 » |
|
Nem rossz ez a special, bár nekem kicsit erőltetettnek tűnt a végére, hogy mindenki feltartja szegény Naruto-t. Azt meg jól eltolták, hogy Minato is benne volt. Hatalmas baklövés... (Amúgy akkor látszódik, amikor Naruto először indul a mosdó felé. Chouji apja mellett látható a háttérben.) Baklövés? xD Áá az persze véletlenül se volt az amikor Itachi és Kisame ott áll a WC előtti sorban? meg Orochimaru se volt baklövés ugye? ez csak egy poén, mindenkit beleraktak, akit csak tudtak xD
|
|
|
Naplózva
|
[/url] "Don't ride faster than your guardian angel can fly!"
|
|
|
Nikkie
|
|
« Válasz #104 Dátum: 09 máj 31, 16:26:05 » |
|
Oroékkal, meg az Akatsukisokkal nem volt bajom, mert ők akkor még éltek. Ezért nem is írtam, mert az még poénos is volt. De Yondaime kb. 12 éve halott volt. Azért van egy kis különbség... Nekem többek között ezért nem volt vicces, hogy ott volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|