24 nov 27, 23:20:37 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Szavazás
Kérdés: Melyiket olvasod/nézed szívesebben?
Animet - 142 (25.1%)
Mangát - 144 (25.5%)
Mind a kettőt egyaránt - 279 (49.4%)
Összes szavazó: 498

Oldalak: 1 2 3 [4] 5 6 ... 15
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Manga vagy Anime és miért?  (Megtekintve 45409 alkalommal)
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
nikifan
Akadémiai tanuló
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #45 Dátum: 07 dec 11, 15:38:16 »

mind a kettőt nagyon szeretem
Naplózva
Crispy
Osztag Vezető
*

« Válasz #46 Dátum: 07 dec 21, 16:57:26 »

hát egyértelműen az anime .. az látványosabb és talán még több dolog is van benne. ja és tökszeretem a végén azokat a kis izéket(nemtudomminekmondani xDszóval azokat a párperces kis dolgokat a részek végén na:D)
azis igaz hogy manga nélkül anime se lenne de az mellékes :-X(ha ugynézzük a fillerek manga nélkül vannak de azokat nem is szeretem Szomorú)
Naplózva

Ben Tennyson
ANBU Kapitány
*

« Válasz #47 Dátum: 07 dec 27, 17:20:53 »

mindkettőt nagyon szeretem, csak az a gáz van, hogy a Shippuut annyira elhúzzák, hogy lassan Shippuu esetében erős mangapárti leszek...
Naplózva
Tem
ANBU újonc
*

« Válasz #48 Dátum: 08 jan 06, 13:12:08 »

A manga nem ér semmit. Talán annyit, h megtudod előre mik lesznek az animeben. Én 100* jobban szeretem az animet. Mert sokkal több jelenet van benne mint a mangába, és a végén mindig jönnek olyan hülyeségek. Nevet Na meg ott vannak az oppeningek, és az endingek!
Naplózva
idiotkakashi
Vendég
« Válasz #49 Dátum: 08 jan 06, 13:14:24 »

Anime mabgat sehol a közelbe nem lelek nincs valakinek egy ötlete melyik honlapon van manga naruto.
Naplózva
Moonie-chan
Elit Jounin
*

9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D

« Válasz #50 Dátum: 08 jan 06, 13:23:45 »

Szerinted ez a fórum minek a fóruma? Nyelvesít naruto-kun, tudoood, ahol folyamatosan fordítják magyarra Mosolyog

Hm... én végülis mind2őt szeretem, mert a mangában nincsenek olyan húzások mint az animében, az anime viszont színes, mozog, és egy csata sokkal látványosabb és jobb ha animében nézed. Mangában néha azt sem tudom hogy egy csatajelenetnél most mi vanXD
Naplózva
Datti
Osztag Vezető
*

« Válasz #51 Dátum: 08 jan 06, 13:35:22 »

sztem a manga jobb, mint az anime. de ezt már elég soxor leírtam :-X
a manga az alap, az anime pedig csak egy animált verzió, nem is "továbbfejlesztett" inkább értékvesztett, de ez főleg a shippuudenre vonatkozik. a mangának megvan a maga feelingje, amit igaz, az animében megadhat a zene, viszont a sok unalmas jelenet és túlságosan is elhúzott rész ugyanúgy el is vesz. legalábbis én nem érzem az anime nézése közben ugyanazt, mint amikor a mangát olvasom, inkább türelmetlenül várom, hogy mikor fejezik már be ezt az elnyújtást.
viszont az anime javára írom az openingeket és endingeket. na most jön a "de!". Nevet DE! az openingek és endingek se mindig jók ám. ;D pl most is ez a distance című, a fogyatékos csávó ott kiabál h you are my friend és naruto meg sasuke ott bamba képpel haladnak egymás felé, miközben mindenfelé lengedezik a hajuk. <- ebben az openingben igazából a zene nem tetszik, egyébként nagyon jó kis op lenne.
most hogy így ócsároltam az animét, illene vmi pozitívumot is írnom. Hümm-hümm pl a zene. nagyon jó a shippuuden ost, már-már gyűrűk ura hatást kelt. Nevet
+ mivel ugye az anime színes és mozog, a jeleneteket jobban ki lehet venni (a mangában pl volt 1-2 jelenet, aminél nem tudtam kivenni, mi hogy van ;D)

amiket most leírtam, igazából főleg a shippuudenre vonatkoznak, a sima narutot, mint animét, sokkal jobban szeretem.
Naplózva
Harag
Elit Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #52 Dátum: 08 jan 06, 14:34:45 »

Egyetértek az előttem szólóval!
A manga azért jó, mert enm húzzák, nincsnek benne fillerek, és sokkal előrébb jár, viszont az animéban rendesen ki lehet venni a harcikat, és időnként bendobnak egy jó op. vagy end. is.
Naplózva

Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb!
Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
memoryan
Vendég
« Válasz #53 Dátum: 08 jan 07, 15:23:27 »

Én inkább mangás vagyok csak úgye az nem mindig (sőt!) színes és néha nehéz kivenni belőle atartlamat, ott ha valami egyáltalán nem léyeg, akkor ki is lehet ugarni, viszint az animet könyebb megérteni
Naplózva
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #54 Dátum: 08 jan 07, 17:11:00 »

Én az animét szeretem jobban... Látványosabb, jobban meg lehet belőle érteni a történetet.... Azt gondolom mindenki beismeri, hogy jobb a mozgókép, mint az állókép! A manga peddig kiváló spojler lehetőség annak, aki kíváncsi, mi fog történni később az animében! (én személy szerint csak ezért olvasok mangát)  Nevet
Naplózva
Rasengan
Vendég
« Válasz #55 Dátum: 08 jan 09, 16:25:56 »

Igen szerintem is az anime a jobb
Naplózva
Harag
Elit Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #56 Dátum: 08 jan 09, 18:07:44 »

Eredetileg igen, csak időmként a fanok kiszínezik.
Naplózva

Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb!
Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
Zoli-kun
Vendég
« Válasz #57 Dátum: 08 jan 12, 11:22:13 »

Szerintem az anime a jobb. Mosolyog
Csa a manga tovább van meg ezért most a mangát nézem Nevet
Naplózva
bendudu
Újonc
*

« Válasz #58 Dátum: 08 jan 31, 20:39:53 »

Szerintem a Manga. Olvasol is közbe meg élvezetesebb.
Naplózva

Aki korán kel, az keveset alszik.
h_Tunde
ANBU újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #59 Dátum: 08 feb 01, 12:53:26 »

En mindkettore szavaztam de valahogy ugy vagyok vele hogy a sima narutot mivel neztem azutan elovasni mar nem olyan izgalmas de shippuudent szivesen elolvasnam mivel az meg nem lattam de utana animeben is tuti megneznem Nevet
Naplózva
Oldalak: 1 2 3 [4] 5 6 ... 15
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins