Tr4nCe
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
R'innegan User
|
|
« Válasz #195 Dátum: 08 ápr 21, 13:22:10 » |
|
Igen, az jol jonne neki! Attol valoban megerosodnenek a klonok is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Natsuhiboshi_
Vendég
|
|
« Válasz #196 Dátum: 08 ápr 21, 13:40:49 » |
|
szép is lenne Gai traning márha bírná Naruto az edzést... am. Naruto jol használja a klónokat,pl:rasanganhoz néha,a Shuriken minden irányból technika,az Uzumaki Naruto kombó,mind a Naruto saját fejlesztésüje,és ez csak egy pár
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hajdugabesz
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #197 Dátum: 08 ápr 21, 19:33:58 » |
|
Kakashi azért nem használ klónokat az edzéshez mert neki kb. negyedannyi csakrája van mint narutonak, és nem tud olyan sok kage bunshint csinálni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Volfid
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #198 Dátum: 08 ápr 21, 19:56:19 » |
|
Csak a pontosság kedvéért narutónak 2szer annyi macsrája( :p) van mint kakshi senseinek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #199 Dátum: 08 ápr 21, 19:59:53 » |
|
Nem én a legutóbbi anime epizódból úgy emlékszem, hogy négyszer annyi...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hajdugabesz
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #200 Dátum: 08 ápr 21, 20:00:59 » |
|
lehet az volt, mert a mangából nem emlékszem a pontos számra és az animében meg ez volt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Volfid
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #201 Dátum: 08 ápr 21, 20:03:45 » |
|
Hát az animét annyira nem nézem(tudom eretnek vagyok ) de most néztem a manga szerint 2szer annyi. szerkesztve: megnéztem az angol szerint is 2szer annyi.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 ápr 21, 20:07:53 írta Volfid »
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #202 Dátum: 08 ápr 22, 10:46:51 » |
|
A klónoknak saját testük van. Ez vagy 20-25-ször elhangzik az animében/mangában. Ezen kár vitázni. Teljesen olyanok mint egy különálló egyén. És egy klón is elfáradhat, mivel ha csinál valamit (taijutsu, ninjutsu), akkor csökken a chakrája. És mivel saját teste van, így vérezhet is.
Csatlakoznék Haraghoz. Aki majd jobb történetet tud írni és mind a 482276546549865465465 szálat kidolgozza, úgy hogy még én sem tudok belekötni, akkor majd szőrszálhasogathat. De addig ha nem muszály ne, mert az ilyen hsz-eket törölni fogom.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 ápr 22, 10:47:32 írta Chakra »
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
matrayzz
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #203 Dátum: 08 ápr 26, 18:27:44 » |
|
Hi! Igaz új vok a fórumon de Narutot sok ideje nézek. Nos ugye Kakashi azt mondja hogy nem tudja ezt haznzálni mert Narutonak a Manga szerint 2-szer Anime szerinte 4-szer annyi Chakrája van. De ha Naurto több ezer klónnal csinálja akkor pl ő is csinálhatná 500-al illetve 250-el. Vagyis szerintem ez elég nagy baki volt amit indoknak hoztak fel. Meg esetleg mondta hogy az állóképessége nem elég nagy, de még így is legalább 200 klónnal tudná hazsnálni. De a magyarázatot hagyva nekem is az egyik kedvenc jutsum közé tartozik a Kage Bunshin és Tajuu Kage Bunshin. És nem akarom kritizálni csak egy megjegyzésnek szántam . És ha nem lenne testük a kage bunshinoknak az = lenne a Bunshin Jutsuval vagyis ha leakarnád ütni átesnél rajta. Lásd a Chunnin Próba 2. részének a végén. De ha elkezdene vérezni az nem azt jelentené hogy egyszer már megütötték? Vagy csak a Neji vs Naruto részbe volt? Üdv.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Yakushi Kabuto
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #204 Dátum: 08 ápr 26, 21:22:57 » |
|
tud csinálni 200-at simán csak nincs akkora állóképessége mint narutonak és nem tudja fentartani a jucut
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
baska
Akadémiai tanár
Nem elérhető
alsógatyát kivűl hordo superhero
|
|
« Válasz #205 Dátum: 08 ápr 27, 12:52:40 » |
|
pl ha naruto és kakashi csinál 10 10 klont akkor kakashinak kevesebb csakrába kerül mert job a kontrollja...DE nem tud olyan sokat mint naruto mert kevesebb a csakrája
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Volfid
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #206 Dátum: 08 ápr 27, 13:04:52 » |
|
Baska ez nem biztos mert narutó 3 évig folyton kage bunshinozott és ennyi idő alatt csak megtanulta jó csinálni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
matrayzz
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #207 Dátum: 08 ápr 27, 13:15:32 » |
|
Ez nem azon múlik hogy mennyit gyakorolja Kage bunshint hanem hogy a Chakrairányítása milyen jó. És az nem annyira megy neki még most se. De sok Chara sok Klónt terem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #208 Dátum: 08 ápr 27, 13:26:18 » |
|
Arra nem is gondoltatok, hogy a chakra és a létrehozható klóok mennyisége nem egyenesen arányos?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chidori-san
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
NaruSaku és Minato fan :D
|
|
« Válasz #209 Dátum: 08 ápr 27, 16:33:14 » |
|
Én igen A chakra a klónokban egyenletesen oszlik el, és gondolom, hogy egy bizonyos mennyiségő chakra adott, hogy a klón tudjon valamit is csinálni... mármint jutsut. Szal ha kevécsa a chakra akkor kevesebb klónt lehet csinálni, hogy meglegyen az az alapmennyiség minden klónban, viszont ha sok akkor többet tudsz csinálni ugyanezehez az alap chakra mannyiségzez... Vagy nagy hülyeséget mondtam?
|
|
|
Naplózva
|
Orokanaru ototo yo. Kono ore wo koroshitakuba, urame, nikume. Nigete, nigete...Soshite, itsuka ore to onaji me o motte. Ore no mae ni koi.
|
|
|
|