24 nov 11, 22:43:19 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 35
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Klón Jutsuk  (Megtekintve 136528 alkalommal)
0 Felhasználó és 18 vendég van a témában
Tr4nCe
Kezdő Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

R'innegan User

« Válasz #195 Dátum: 08 ápr 21, 13:22:10 »

Igen, az jol jonne neki! Attol valoban megerosodnenek a klonok is.
Naplózva

Natsuhiboshi_
Vendég
« Válasz #196 Dátum: 08 ápr 21, 13:40:49 »

szép is lenne Nevet Gai traning ikszdé márha bírná Naruto az edzést...
am. Naruto jol használja a klónokat,pl:rasanganhoz néha,a Shuriken minden irányból technika,az Uzumaki Naruto kombó,mind a Naruto saját fejlesztésüje,és ez csak egy pár Mosolyog
Naplózva
hajdugabesz
Chuunin
*

« Válasz #197 Dátum: 08 ápr 21, 19:33:58 »

Kakashi azért nem használ klónokat az edzéshez mert neki kb. negyedannyi csakrája van mint narutonak, és nem tud olyan sok kage bunshint csinálni
Naplózva

A fórumszabályzat nem viccből van. Ha nem tudod hogy hol van akkor megmutatom: http://nemesis.intrex.hu/naruto-kun/forum/index.php?topic=1115.0
Volfid
ANBU Osztag Vezető
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #198 Dátum: 08 ápr 21, 19:56:19 »

Csak a pontosság kedvéért narutónak 2szer annyi macsrája( :p) van mint kakshi senseinek.
Naplózva
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #199 Dátum: 08 ápr 21, 19:59:53 »

Nem én a legutóbbi anime epizódból úgy emlékszem, hogy négyszer annyi...  Gondolkozik
Naplózva
hajdugabesz
Chuunin
*

« Válasz #200 Dátum: 08 ápr 21, 20:00:59 »

lehet az volt, mert a mangából nem emlékszem a pontos számra és az animében meg ez volt
Naplózva

A fórumszabályzat nem viccből van. Ha nem tudod hogy hol van akkor megmutatom: http://nemesis.intrex.hu/naruto-kun/forum/index.php?topic=1115.0
Volfid
ANBU Osztag Vezető
*

« Válasz #201 Dátum: 08 ápr 21, 20:03:45 »

Hát az animét annyira nem nézem(tudom eretnek vagyok Nyelvesít) de most néztem a manga szerint 2szer annyi.

szerkesztve: megnéztem az angol szerint is 2szer annyi.
« Utoljára szerkesztve: 08 ápr 21, 20:07:53 írta Volfid » Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #202 Dátum: 08 ápr 22, 10:46:51 »

A klónoknak saját testük van.
Ez vagy 20-25-ször elhangzik az animében/mangában. Ezen kár vitázni. Teljesen olyanok mint egy különálló egyén. És egy klón is elfáradhat, mivel ha csinál valamit (taijutsu, ninjutsu), akkor csökken a chakrája. És mivel saját teste van, így vérezhet is.

Csatlakoznék Haraghoz. Aki majd jobb történetet tud írni és mind a 482276546549865465465 szálat kidolgozza, úgy hogy még én sem tudok belekötni, akkor majd szőrszálhasogathat. De addig ha nem muszály ne, mert az ilyen hsz-eket törölni fogom.
« Utoljára szerkesztve: 08 ápr 22, 10:47:32 írta Chakra » Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
matrayzz
Chuunin
*

« Válasz #203 Dátum: 08 ápr 26, 18:27:44 »

Hi!

Igaz új vok a fórumon de Narutot sok ideje nézek. Nos ugye Kakashi azt mondja hogy nem tudja ezt haznzálni mert Narutonak a Manga szerint 2-szer Anime szerinte 4-szer annyi Chakrája van. De ha Naurto több ezer klónnal csinálja akkor pl ő is csinálhatná 500-al illetve 250-el. Vagyis szerintem ez elég nagy baki volt amit indoknak hoztak fel. Meg esetleg mondta hogy az állóképessége nem elég nagy, de még így is legalább 200 klónnal tudná hazsnálni.
 De a magyarázatot hagyva nekem is az egyik kedvenc jutsum közé tartozik a Kage Bunshin és Tajuu Kage Bunshin.
És nem akarom kritizálni csak egy megjegyzésnek szántam Nevet.

És ha nem lenne testük a kage bunshinoknak az = lenne a Bunshin Jutsuval vagyis ha leakarnád ütni átesnél rajta. Lásd a Chunnin Próba 2. részének a végén.
De ha elkezdene vérezni az nem azt jelentené hogy egyszer már megütötték? Vagy csak a Neji vs Naruto részbe volt?

Üdv.
Naplózva

Yakushi Kabuto
Akadémiai tanár
*

« Válasz #204 Dátum: 08 ápr 26, 21:22:57 »

tud csinálni 200-at simán csak nincs akkora állóképessége mint narutonak és nem tudja fentartani a jucut
Naplózva
baska
Akadémiai tanár
*

alsógatyát kivűl hordo superhero

« Válasz #205 Dátum: 08 ápr 27, 12:52:40 »

pl ha naruto és kakashi csinál 10 10 klont akkor kakashinak kevesebb csakrába kerül mert job a kontrollja...DE nem tud olyan sokat mint naruto mert kevesebb a csakrája Nevet
Naplózva
Volfid
ANBU Osztag Vezető
*

« Válasz #206 Dátum: 08 ápr 27, 13:04:52 »

Baska ez nem biztos mert narutó 3 évig folyton kage bunshinozott és ennyi idő alatt csak megtanulta jó csinálni.
Naplózva
matrayzz
Chuunin
*

« Válasz #207 Dátum: 08 ápr 27, 13:15:32 »

Ez nem azon múlik hogy mennyit gyakorolja Kage bunshint hanem hogy a Chakrairányítása milyen jó. És az nem annyira megy neki még most se. De sok Chara sok Klónt terem. Nevet
Naplózva

Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #208 Dátum: 08 ápr 27, 13:26:18 »

Arra nem is gondoltatok, hogy a chakra és a létrehozható klóok mennyisége nem egyenesen arányos?
Naplózva

Chidori-san
Kezdő Jounin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

NaruSaku és Minato fan :D

« Válasz #209 Dátum: 08 ápr 27, 16:33:14 »

Én igen Nevet A chakra a klónokban egyenletesen oszlik el, és gondolom, hogy egy bizonyos mennyiségő chakra adott, hogy a klón tudjon valamit is csinálni... mármint jutsut. Szal ha kevécsa a chakra akkor kevesebb klónt lehet csinálni, hogy meglegyen az az alapmennyiség minden klónban, viszont ha sok akkor többet tudsz csinálni ugyanezehez az alap chakra mannyiségzez...
Vagy nagy hülyeséget mondtam?
Naplózva

Orokanaru ototo yo. Kono ore wo koroshitakuba, urame, nikume. Nigete, nigete...Soshite, itsuka ore to onaji me o motte. Ore no mae ni koi.
Oldalak: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 35
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins