24 nov 12, 03:23:48 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 634 635 [636] 637 638 ... 681
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Én  (Megtekintve 1514618 alkalommal)
0 Felhasználó és 3 vendég van a témában
Ryder93
Gennin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Főállású kalózvadász

« Válasz #9525 Dátum: 14 júl 10, 09:07:21 »

Én egyedül csak úszni nem tudok, de nekem nem is hiányzik, mert nem járok strandra, bár oviban nálunk is volt úszás... ikszdé
Naplózva
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #9526 Dátum: 14 júl 11, 18:49:49 »

1 éve nem voltam strandon...
Naplózva
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #9527 Dátum: 14 júl 11, 18:56:04 »

Én meg kb. 15 éve. Nem szeretem a strandot. Jó nekem a saját fürdőkádam.
Naplózva
Ryder93
Gennin
*

Főállású kalózvadász

« Válasz #9528 Dátum: 14 júl 11, 18:56:37 »

Én három éve voltam utoljára strandon Domboriban.
Naplózva
Ayumichan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Silent shadow

« Válasz #9529 Dátum: 14 júl 11, 19:06:06 »

Úgy vagy 5 éve nem voltam strandon. Mondjuk nem is tudok úszni mondjuk az nem kizáró ok.
Mondjuk ha ezt a dagadt testet mutogatnám fürdőruhában akkor mindenki világgámenekülne a látványtól.  smirksweat
Naplózva

Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
Ryder93
Gennin
*

Főállású kalózvadász

« Válasz #9530 Dátum: 14 júl 11, 19:09:33 »

Akkor én mit mondjak Ayumi? Nekem sincs olyan testem, mint pl. The Rocknak(jó, ez erős túlzás ikszdé).
Naplózva
Ayumichan
Naruto-Kun Fórum Isten

Silent shadow

« Válasz #9531 Dátum: 14 júl 11, 19:12:58 »

Mondjuk nem a testem miatt nem megyek, egyszerűen nem úgy alakult. Akikkel mehetnék azok ritkán mennek egyedül meg nem megyek mert minek.
Be szoktam feküdni a kádba fürdősós vízben áztatva magam órákig közben ott a polcon a telefonról szól a zene, az úgy lenyugtat.
Naplózva

Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
Ryder93
Gennin
*

Főállású kalózvadász

« Válasz #9532 Dátum: 14 júl 11, 19:17:15 »

Sokkal jobb egy kényeztető fürdő, mint a strand vize, amibe ki tudja, egy-két fürdőző mit ürített ki oda magából(mert sajnos ilyen ez a valóság...).

Legszívesebben egy medencére vágyom és abban relaxálni.
Naplózva
MrSaiyan Coelho
Naruto-Kun Fórum Isten

Szupercsillagparaszt

« Válasz #9533 Dátum: 14 júl 11, 19:32:12 »

Én meg egy hete voltam. Nevet (igaz, csak melóügyben, szóval semmi fürdés  >.<#)
Naplózva

noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Aliz csodaországból...

« Válasz #9534 Dátum: 14 júl 11, 19:53:57 »

Idén nyáron még nem voltam strandon és szörnyen hiányérzetem van. Imádom a strandot, mondjuk legjobb, amikor a "gyermekeimet" visszük ki, a kedvenc melóm a gyermekfelügyelet (mondjuk csak 2 hétig tűrhető, max. 1 hónap), de olyankor jó ismét gyereknek lenni, de közben felettük állni. Futkosni velük, bár már volt, hogy kosarazás közben majdnem agyontapostam egy kisfiút és szégyen, hogy egy 12 éves jobban kosarazik, mint én 20 évesen, de vigasztalom magam, hogy a srác atléta család sarja volt.

Szomorú vagyok, hogy idén nem táboroztatok. Szomorú
Nosztalgiából meg, most teszek be képet is.  Pirul
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfa1/t1.0-9/1175558_10200912886199329_1955932629_n.jpg

Egyébbként rengetegszer tudtak nagyon vicceseket mondani a "gyerekek". Pl. egy lecseszés alkalmával, amit 25 éves kolléganőmmel végeztünk, én voltam/próbáltam lenni a "jó zsaru", 14 éves "kislány" visszaszólt, hogy "Ti ezt nem érthetitek, ti egy teljesen más generáció vagytok, mint mi." Itt zuhant az állam egészen a pincéig.
« Utoljára szerkesztve: 14 júl 11, 20:12:36 írta noemimi-chan » Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
Hakuu
Elit Jounin
*

Puding erőmű vezető

« Válasz #9535 Dátum: 14 júl 11, 20:17:30 »

Utálom a strandokat. Omszkira járunk vagy lupára. :<
Jó a csuszdák miatt érdemes maximum elmenni, de a tömeg a sok ember undorító hajszálas, hugyos víz... Mennyei.  Nevet

Nos igaz csak három évvel vagyok idősebb, az említettnél de én sem értem sokszor elvont poénjaikat.  >.<# Meg még elég sokmindent, pl: Miért nem tarthattam meg a cicát amit találtam.  Szomorú
« Utoljára szerkesztve: 14 júl 11, 20:22:00 írta Hakuu » Naplózva

noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Aliz csodaországból...

« Válasz #9536 Dátum: 14 júl 11, 20:30:14 »

A strandban az a jó amikor a többiekkel tudsz poénkodni, mikor a fiúk azzal szenvednek, hogy lenyomjanak, belökjenek, meg ilyenek és persze te is próbálod visszaadni. A gyerekek azért poénosabbak, mert hárman próbálnak egyszerre vízbefolyótani, majd vártanul, valamelyik kis vízilabdás kölyök kihúzza alólad a lábad. A kisebbeket te is dobálhatod őket a vízbe, mert élvezik, vagy csimpaszkodnak rajtad és úgy játszotok.
Kiskoromban nekem a kedvencem volt, mikor keresztapu nyakába álltam és úgy dobott a vízbe. Gimiben az egyik legjobb strandos élményem mikor osztálytársam akaratlanul törölközőstül belerántott a vízbe és jobban megijedt, mint én ezért olyan jót lehetett rajta nevetni, meg persze megpróbálni később őt is belelökni.

Na meg persze, ha van szabadidőm a játék mellett, a játékon túl, úszni is nagyon szeretek.
« Utoljára szerkesztve: 14 júl 11, 20:31:29 írta noemimi-chan » Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
Hakuu
Elit Jounin
*

Puding erőmű vezető

« Válasz #9537 Dátum: 14 júl 11, 20:47:45 »

Hát, lökdösésben volt részem, de akkor húztam magammal azt is aki lökött. Persze ez nem mindig jött össze. A legjobb az volt amikor, egyik nagyon jó haverom felkapott és bele dobott a vízbe, de annyira ügyetlen volt, hogy borult velem.  Nevet

Kisgyerekkel még nem voltam strandolni.  Gondolkozik De velük más azért szerintem, mert jobban is kell figyelni rájuk.

Viszont ezektől függetlenül maradok a tavaknál.
« Utoljára szerkesztve: 14 júl 11, 20:48:38 írta Hakuu » Naplózva

Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

Trollbarlang díjak:Legjobb topic, Legnagyobb topic

« Válasz #9538 Dátum: 14 júl 11, 22:01:06 »

Jól állna a szakáll?

http://i58.tinypic.com/awf8xz.jpg

Most növesztem az államon. Van aki szerint gáz, van aki szerint jó. Szerintetek?
Naplózva

Ishida
Rikodu Sennin
*

« Válasz #9539 Dátum: 14 júl 11, 22:06:48 »

Ez még nem szakáll. Ilyen szőröcske nekem is volt és én is nagyon büszke voltam rá. Ha komolyan akarsz szakállat , akkor használj élesztőt.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 634 635 [636] 637 638 ... 681
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins