Imádom az ilyen topikokat!! Szeretem olvasni és írni is a bemutatkozó szövegeket. Most kisregényt fogok írni, bár tudom senki nem fogja elolvasni, de nekem jól esik, jó??!
Kit takar a nicknév? Egy 19 éves egyetemista lányt, aki lassan 10 éve rajong az animéért, és kb. egész életében minden rajzfilmért.

A nicknevem a Death Note egyik karakterének, Yagami Light-nak a paródiája... Yagami visszafelé olvasva "I'm a gay", úgyhogy én ezt megváltoztattam Yagaton-ra, ami ugyebár "Not a gay", és a Dark szerintem egyértelmű

Dohányzom, kávézom és éjjeli bagoly típus vagyok, imádok fanficeket írni, rajzolni, és úgy általában véve "művészkedni". Nagy yaoi fan vagyok, és 13 éves korom óta hivatalos perverz

(a titulust egyik ismerősömtől kaptam

, tényleg, jut is eszembe a "melyik karakter lennél" c. topicban kihagytam Jiraya-t, affene:D)
Szeretem az édességeket - kivétel ezalól a csokoládé, blöeh, nah most nyugodtan meg lehet dobálni

-, a rock/alternatív zenét, piercingmániás vagyok (eddig van az alsó ajkamban (bal oldal) és a nyelvemben), a Toy Story-t

, és az állatkáimat.
Utálom a disco zenét, a hülye nyávogós pics... *ahem* kiscsajokat

, és persze az olyan embereket akik nem képesek magukban tartani a primitív személyiségüket.

Hobbik: Írás, rajzolás (mint ahogyan már fentebb említettem

), gyűjtögetés (mangát, dvd-t, anime cuccokat, belépőjegyeket, sörösüvegeket, kulcstartókat).
Hm, kb. ennyi... a kinézetemről csak annyit: a képem, ami itt fennt van a fórumon saját gyártmány, egyik képemet alakítottam át, "mangásítottam", úgyhogy annyira nem tér el a valóságtól.