|
Dancsa
|
|
« Válasz #4801 Dátum: 09 dec 29, 19:47:52 » |
|
Valjad be, hogy Photoshoppoltad a kép!XD
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4802 Dátum: 09 dec 29, 20:57:16 » |
|
Hm... Te jó ég milyen kutya ez? Az első képen esküszöm a feje úgy néz ki, mint valami marha nagy kan nyúlé... Mondjuk a kép minősége is elég rossz... Azokon a képeken bármi lehet! Na fogjuk rá hogy most már elhiszem!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hamano
Gennin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Perverz és Gonosz Dög..^^ <3
|
|
« Válasz #4803 Dátum: 09 dec 29, 22:25:56 » |
|
Kajak olyan az első képen a 'kutya' feje... és ha tényleg kutya az... akkor most bevallhatod,hogy az a mosoly nem a boldogságtól van,mert nyalja a kezed...^^
|
|
|
Naplózva
|
Life is short.Live while you can. Mindegy, milyen tehetséges vagy,egyedül nem változtathatod meg a világot!De pont ez az, ami szép benne!
|
|
|
kornel1992
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
koronás udvari csimpokomon mester
|
|
« Válasz #4804 Dátum: 09 dec 30, 00:20:04 » |
|
én bevallom őszintén a kutyát megse néztem csak téged Kletta....... cuki vagy and it's me: http://kepfeltoltes.hu/091230/DSC00135_www.kepfeltoltes.hu_.jpgnem teljesen így nézek ki most oldalt már nincs szakállam a kecske szakállam is kissebb és ki van hidrogénezve már nem vok tar koasz oldalt és nagyobb a taréjom de lassan ell kell mennem fodrászhoz
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 dec 30, 00:23:09 írta kornel1992 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Kletta
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
csodameséss
|
|
« Válasz #4805 Dátum: 09 dec 30, 01:39:01 » |
|
hát asszem palota pincsi vagymi márha van ilyen xD a képek minösége hát jah mit ér 5mp sötétbe... de am ettöl a vakarcstól nem tudom, miért nem félek vagyis csak amióta állandóan barátnőmnél fleshelek. a fejem meg hát vodka és egy elcseszett hajfestés után van xD
|
|
|
Naplózva
|
memories last forever. <3
|
|
|
Hamano
Gennin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #4806 Dátum: 09 dec 30, 01:44:04 » |
|
Hát sztem maradjon nyuszi ez a 'kutya' s akkor mindenki jól jár. ^^
|
|
|
Naplózva
|
Life is short.Live while you can. Mindegy, milyen tehetséges vagy,egyedül nem változtathatod meg a világot!De pont ez az, ami szép benne!
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4807 Dátum: 09 dec 30, 10:46:52 » |
|
LOL Kornel.. Kakastaréj? Nem rossz...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kornel1992
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #4808 Dátum: 09 dec 30, 11:28:09 » |
|
köszi nekem is tetszik de nehogy ám azt higyjétek hogy punk vagyok mert nem is csak most nincs itthon bortva gél boltba meg lusta vok elmenni (inkább titeket boldogítalak mert nincs jobb dolgom ) és nem toom leborotválni a séróm
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kana-chan
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
.мคoo.
|
|
« Válasz #4809 Dátum: 09 dec 30, 16:53:15 » |
|
a fejem meg hát vodka és egy elcseszett hajfestés után van xD
hm. kajak nemszoktamám beszólni senkinek :'D de lécci legalább ezt ne csináld.. ugy produkálod magad h. rossz nézni :'D ha vki nem elégedett a hajával vagy bármijével nem rak fel naponta képet róla .. sry h. beleszólok te dolgodvégülis.. de engem irritál :'D éshát ha már ezegy szabad fórum és teis szabadon sajnáltathatod magad a csajtopicba vagy szabadon rakhatsz fel képet magadról 10percenként mer' hátha az egyik hajszálad másképpáll azóta xDDD akk. asszem énis mondhatok véleményt :'D ezlettvolnaaz˘˘" xD nah amugymeg magamról : lány
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hamano
Gennin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #4810 Dátum: 09 dec 30, 17:42:56 » |
|
ehehehe.^^ Csaj Fight...^^ am nee,ne legyen fight.^^ legyen békés...meghitt...családi...hangulat. ^^' S mit mondjak magamról hogy nelegyen OFF...ÉN éhes lettem,szóval ettem.^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4811 Dátum: 09 dec 30, 18:41:10 » |
|
kana-chan for president!
|
|
|
Naplózva
|
Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
|
|
|
Amyanee
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4812 Dátum: 09 dec 30, 18:46:50 » |
|
nem tudom miért ez a nevem.... mikor beregiztem valami furcsa lehetett a fejemben. Ha valakinek van valami tippje hogy hogy lehet ezt kiejteni....
|
|
|
Naplózva
|
"az élet túl rövid ahhoz, hogy szomorkodjunk" ^^
hehe szinesjuhook*.* jeah! =P
Egy homokszemben lásd meg a világot, Egy vadvirágban a fénylő eget, Egy órában az örökkévalóságot, És tartsd tenyeredben a végtelent
|
|
|
kornel1992
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #4813 Dátum: 09 dec 30, 18:49:25 » |
|
jaj már kana mér kell oltani? olyan vaaaaaaaaaaaagy na de viccet félretéve nem kell civakodni legyen már béke nah hogy ne legyen OFF ÉN nekem tetszik
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #4814 Dátum: 09 dec 31, 08:33:23 » |
|
szerintem senki sem civakodott XDDDDDDDD csak őszinte volt xDDDD és igaza is volt xD hmmm nah am nekem is uj lett a hajam *-* majd talán mékelek képet ha nem leszek lustabár nemfeltünőváltozás nemfogott meg a melír T_T
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
|