Róka
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Fox come back!
|
|
« Válasz #315 Dátum: 07 júl 24, 17:28:07 » |
|
utálok csuklani, főleg akkor, ha nem akar elmúlni, bármit is teszek ellene ;D szeretem az esőt (de a vihart nem igazán), és szeretem késő éjjel a csillagos eget bámulni. (főleg akkor, mikor táborban vagyok, mert akkor csak fogok egy pokrócot, kiterítem, és már kész is! )
|
|
|
Naplózva
|
"Mindenki jó valamire. Ha másra nem, hát elrettentő példának." Sasuke megkattant!O_o
|
|
|
Gk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Zisten
|
|
« Válasz #316 Dátum: 07 júl 24, 18:14:05 » |
|
csuklani azt énis nagyon utálok! de szeretem az Arany Galuskát!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayaka
|
|
« Válasz #317 Dátum: 07 júl 24, 18:18:08 » |
|
Én is imádok csillagokat bámulni, de nem szeretem hogy városban nem is látok semmit.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Handy
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #318 Dátum: 07 júl 24, 18:46:16 » |
|
Szeretem ha szeretnek, és van olyan ember, aki számára fontos vagyok. :-[ és szeretem megosztani a véleményem másokkal, ill. a bajaimat is.
de nem szeretem ha a szavamba vágnak, vagy nem figyelnek arra amit mondok, ekkor olyan érzésem van, hogy tök fölöslegesn bezélek, ezért sem szoktam olyan sokat beszélni...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 júl 24, 18:47:08 írta Handy »
|
Naplózva
|
|
|
|
Róka
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Fox come back!
|
|
« Válasz #319 Dátum: 07 júl 24, 18:49:03 » |
|
ezt én is utálom ;D utálom továbbá, ha valaki valami miatt hátrányos helyzetben van, és emiatt azt gondolja, hogy akkor neki mindent szabad...
|
|
|
Naplózva
|
"Mindenki jó valamire. Ha másra nem, hát elrettentő példának." Sasuke megkattant!O_o
|
|
|
Cingoku
Vendég
|
|
« Válasz #320 Dátum: 07 júl 24, 20:08:34 » |
|
Hát az úgy volt hogy még amikor őrülten néztük a Dragon Ball-t akkor mindenkinek kitaláltunk egy Dragon Ball-os nevet. Az én vezetéknevemet(Cziráki) összekevertük Son-Gokuval és nem tudom hogyan de kijött hogy Cingoku. Hát ennyi volna a nevem története.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Handy
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #321 Dátum: 07 júl 24, 20:12:18 » |
|
A mostani nevemet Pettinho-nak köszönhetem a többiekkel együtt is. sztem jó ez a Handynyó bár elég hülyén hangzik de nembaj. :
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Datti
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #322 Dátum: 07 júl 25, 09:42:54 » |
|
én is utálom ha a szavamba vágnak. meg amikor egy kis csoportnak elkezdek vmit mondani, de hirtelen vki a szavamba vág, és mindenki arról kezd el beszélni, rólam meg már meg is feledkeztek (szerencsére ien nem gyakran van )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
jaina
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
A kétely a bölcsesség kezdete!
|
|
« Válasz #323 Dátum: 07 júl 25, 16:52:25 » |
|
Mint már azt egypáran megtették előttem én is leírom ide az új fórumba is. Jaina=Jaina Solo=egy Star Wars karakter neve. Azért választottam ezt a nevet, mert: még az őskorban ezten a néven futottam egy star wars fórumon valamint egy ottani szerepjátékban, azóta mindíg ezt használom. Valahogy ezt már megszoktam.
|
|
|
Naplózva
|
Lehet, hogy a gyilkos galóca is finom, mégsem eszed meg...
|
|
|
Ayaka
|
|
« Válasz #324 Dátum: 07 júl 26, 12:20:12 » |
|
Nem szeretek takarítani, se pakolni. De szeretek utána pihenni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
jaina
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #325 Dátum: 07 júl 26, 14:12:33 » |
|
szeretem, ha hosszú nyárestéken ősszegyűlik a baráti társaság a teraszunkon és egy üveg finom bor mellett elbeszélgetünk az élet nagy dolgairól
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Róka
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Fox come back!
|
|
« Válasz #326 Dátum: 07 júl 26, 15:57:20 » |
|
szeretek filozófálni : utálok hajat mosni és körmöt vágni ;D (de attól még megteszem, nyugi )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Róka
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Fox come back!
|
|
« Válasz #327 Dátum: 07 júl 26, 18:56:35 » |
|
utálom, amikor néhány felnőtt a környezetemből, ha beszélgetnek/tünk, és kimondanak egy csúnya szót, bocsánatot kérnek, és a szájukra teszik a kezüket, mintha valami rosszat tettek volna (aláírom, hogy amit tettek, az nem túl jó, de muszáj úgy kezelniük, mintha 6, és nem 16 lennék?! :idegroncs: ) na igen, ettől aztán tényleg falnak tudnék menni :ninjaideg:
mod: nem duplapost, csak töröltem közöttük
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 júl 27, 11:37:44 írta Asura »
|
Naplózva
|
|
|
|
jaina
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #328 Dátum: 07 júl 27, 11:15:39 » |
|
Szeretem, ha valaki teljesen őszinte hozzám, még, ha nem is tetszik amit mond. Utállom, ha valaki a szemembe jópofizik, a hátam mögött viszont kibeszél. Valamint utállom, ha valaki nem ismer, de elkönyvel olyannak amilyennek mások állítanak be. Valamint azt sem szeretem, hogy vannak akik féltékenyek és irigykednek rám az elért eredményeim miatt és hajlamosak azt állítani, hogy minden az ölembe hullik, pedig fogalmuk sincs mennyi munka áll egy-egy eredmény mögött.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Róka
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Fox come back!
|
|
« Válasz #329 Dátum: 07 júl 27, 15:43:09 » |
|
utállom, ha valaki nem ismer, de elkönyvel olyannak amilyennek mások állítanak be.
Ezt én is nagyon utálom ;D Továbbá azt is, mikor valaki azt gondolja, hogy hű de jól ismer, közben meg 3x találkoztam vele eddigi életem során, és kioktat, hogy szerinte nekem milyennek kéne lennem :leüt:
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|