Nos az a helyzet , hogy itt megy a két ellentábor savazása , de nem kis szinten...
Az , hogy Sasuke arogáns , még nem ok arra , hogy gonoszként tituláljuk.Ennyi erővel szavazhattatok volna Nejire , aki a sors szövegét nyomatta 3 teljes részen keresztül!
Spyro-sama-val abban nem értek egyet , hogy a gonoszhoz állva gonoszkodna Sasuke...Mit tett , hogy ezt mondod? Mondjuk szabadságot adott egy rabságban élő jinchuurikinek?Mondjuk nem ez volt a terve , de ez lett a vége!
![Mosolyog](https://naruto-kun.hu/forum_archivum/Smileys/default/smile1.gif)
Mindenkit lenézett?Csak Narutot nézte le , kemény 20 részig...Inkább a közönyös szót mondanám Sasukera , mint a lenézőt.És igen , Dennek annyiban igaza van , hogy a Taka-ért az életét kockáztatta Killer Bee ellen.És melesleg az életét is feláldozta volna Narutóért , a Haku elleni harcban...
Den én Narutot nem tartom sablonos főkarakternek .Attól , hogy én is az Uchiha Clannal szimpatizálok , még nem fogom azt mondani , hogy fúúúúj Naruto... Nálam egyenrangúak és egyanolyn szinten kedvelt karakter , mint Naruto , mint Sasuke.
Végezetül meg elmondom , hogy Én
Orochimarura szavaztam , mert ő olyan ember akit lehet miért utállni...
Sasukeval ellentétben Ő halomra gyilkolta és kínozta az embereket , kísérletezett velük. Engem az zavar csak igazán , hogy sokan nem néznek a dolgok mögé és nem akarják észre venni azt , hogy vannak karakterek , akik "gonoszak" . Ez meg most nagy divt , hogy "gyűlöljük Szászeket , mert mások is gyűlölik"... Nos ne vegye senki magára a mondandómat , ugyanis senkit sem akarok ezzel megsérteni , csak uncsi , hogy szinte mindig ugyanaz az elkopott bakelit forog újra és újra....