Train
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #210 Dátum: 07 dec 27, 13:19:05 » |
|
tyűűű akit nem bírok :o hóha Nejit part1 ben nem bírtam de annyira nincs már vele bajom amióta elpáholta Naruto de így se a kedvencem Sakura...Narutoval való bánás módja miatt. és első sorban akire szavaztam Sasuke... ahogy leírta valaki a hatalmas egoja és nagyképűsége és a visszataszító stílusa miatt sztm nincs mire nagyképűnek lenni csak azért mer Uchiha és elit klánból származik
szerk: igy utólag eszembe jutott Pein na őt is kinem állhatom játsza a kemény csávót meg ez a Isten vagyok stílus nagyon nem jön be
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 dec 27, 21:32:41 írta narut0 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Trixie
Vendég
|
|
« Válasz #211 Dátum: 07 dec 27, 21:29:31 » |
|
neki legalább van mire nagyképűnek lennie.Neji nekem is unszimpi volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gaara_fan
Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #212 Dátum: 08 jan 01, 23:08:10 » |
|
Sasuke! Őt még az utálat szóval sem lehet eléggé jellemezni számomra. Értelmes mondat lett...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 jan 12, 13:52:53 írta gaara_fan »
|
Naplózva
|
|
|
|
Tien
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #213 Dátum: 08 jan 16, 16:39:16 » |
|
Nekem Naruto a legutáltabb szereplőm!!! Szerintem elég szánalmas!!! Bocs ha megbántottam vele valakit de én így gondolom!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
barkasz
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #214 Dátum: 08 jan 21, 01:12:16 » |
|
Én mindenkit utálok, akik Narutoékat lenézik, mikor küldetésre mennek. Gondolok itt a teljesség igénye nélkül Ibiki öccsére, a Hold faluban arra a gyerekre akinek az anyjával harcolnak az ottani gonoszok, stb. tudjátok biztos melyik karaktertípusra gondolok, akik az elején mindig a rosszat feltételezik róluk, aztán a végére meg megváltozik a véleményük. Ilyen elég sok a fillerekben és idegesítőek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
glonczy
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #215 Dátum: 08 jan 24, 15:47:01 » |
|
Ez majdnem minden történetben így van.A kismitugrászt lenézik aztán csodálatos módon győz és elismerik,hálálkodnak.Ez csupán egy eszköz mellyel csak a főszereplő énjét még szeretetreméltóbbá tegyék.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sakonfan
Vendég
|
|
« Válasz #216 Dátum: 08 jan 26, 19:29:27 » |
|
Én természetesen Sakurára szavaztam^^ látom szegény Sóskára sokan szavaztakXD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Anna-chan
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #217 Dátum: 08 jan 27, 13:42:53 » |
|
Én most tévedtem először ide... Le is adtam volna a szavazatomat Szöszkére,de látom, hogy már szavazva van... Sakurára... Drága öcsém mérges volt rám, és kegyeskedett helyettem szavazni itt-ott. Szóval én is a Szöszke ellenes csapatot erősíteném, csak hát. :'( Az a határtalan beképzeltsége és nagy pofája sose fog eltűnni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayame
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #218 Dátum: 08 jan 27, 14:48:07 » |
|
Lásuk csak: Ino,Sakura,Kabuto,Orochimaru, :-\ :-\
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
h_Tunde
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #219 Dátum: 08 jan 29, 16:41:51 » |
|
Itacit nameg persze Orochimarut ket szanomra antipatikus sereplo
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Katsu!
Vendég
|
|
« Válasz #220 Dátum: 08 jan 29, 17:11:04 » |
|
én nagyon nem szeretem Kibát, a part1ben is akkora arca volt, na de mire? :-\
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ciccus
Kezdő Jounin
Nem elérhető
♥♥ KoCkA kLuBb ♥♥
|
|
« Válasz #221 Dátum: 08 jan 31, 11:06:25 » |
|
Sasuke... Mert egy .... inkább nem mondok semmit mert annak tiltás lesz a vége. Nah mindegy szal non utálom őt.
|
|
|
Naplózva
|
A halál nem szomorú. Az a szomorú, hogy a legtöbb ember nem is él igazán. Háborúzni a békéért olyan mint baszni a szüzességért.
|
|
|
Gangstakun
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #222 Dátum: 08 jan 31, 17:58:30 » |
|
Én is úúútálom Sasuke - t !! Naruto - t annyira nem kedvelem , mert mindig olyan nyomoroncul viselkedik meg mindig meg akarja váltani a világot meg az "ezt nem bocsátom meg neked !!" háát ez marha félelmetes de akire szavaztam és gyűűűűűűlölöm az DEIDARA úúúúgy , de úgy úúútálom .
|
|
|
Naplózva
|
SR club alapító és tag feleségem : Zakuro lányaim : Tenchi , Pomegranate
|
|
|
Tega
Vendég
|
|
« Válasz #223 Dátum: 08 jan 31, 20:56:24 » |
|
Ahogy látom sokan nem igazán kedvelik Sasuke-t...de miért is??Mondjuk én is ő rá szavaztam...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Datti
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #224 Dátum: 08 feb 01, 18:10:02 » |
|
hát én pl azért utálom, mert egy nagyképű önző állat. xD azt hiszi magáról, hogy mindenkinél jobb, otthagyta a barátit a hülye kis bosszúja miatt stb.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|