Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #525 Dátum: 08 dec 02, 14:02:03 » |
|
Az fillerben volt... De biztos sok a chakrája hiszen Kazekage vér...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rewmac
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Six Paths Demon
|
|
« Válasz #526 Dátum: 08 dec 11, 11:35:05 » |
|
Nekem az a kérdésem mennyire gyengült le azért mert kivették belőle azt a dögöt. Amikor Deidara-val harcolt használta Shukaku kezét (szerintem) legalábbis nagyon annak látszódott. Tehát ez a képessége kilőve. A mostani erőszintjére vagyok kíváncsi mit is tud pontosan. Mondjuk örülnék ha az a shukaku kéz is homokból lett volna mert akkor továbbra is tudja használni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Loah
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #527 Dátum: 08 dec 11, 14:11:40 » |
|
a deidara elleni harcban egyáltalán nem használta a shukakut, csak olyan alakú volt az a homok, amivel üldözte (ha megnézed, kicsit világosabb a shukaku bőre) többiről meg semmit nem tudunk
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rewmac
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Six Paths Demon
|
|
« Válasz #528 Dátum: 08 dec 11, 14:23:39 » |
|
Nah ebben reménykedtem. Akkor semmi gond Gaara továbbra is az isten.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tr4nCe
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
R'innegan User
|
|
« Válasz #529 Dátum: 08 dec 12, 12:03:20 » |
|
Azert jo lenne, ha ujra feltunne a homok csapat. Hianyzik mar a homok koporso meg a bab jutsuk. Megneznek olyan reszt, ahol Gaara es Naruto vegre 1utt kuzdenek akar Madara vagy Pein ellen. Akkor sem sertodnek meg ha Danzou gyoker futyuloit apritanak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
|
|
« Válasz #530 Dátum: 08 dec 12, 14:11:16 » |
|
Mivel a Raikage összehívta az 5 kage találkozóját szerintem hamarosan Gaara is kap egy nagyobb szerepet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #531 Dátum: 08 dec 13, 22:38:45 » |
|
... a bab jutsuk. ...
Heee? Bab? Ki használ babot a jutsujaihoz? Tűzhely elem - Hagymás bab no Jutsu?
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Dave90
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Vas Országa
Nara jounnin
|
|
« Válasz #532 Dátum: 08 dec 13, 22:50:45 » |
|
hehhe az az érzésem Bábot akart írni ^^ xD am én a szelet jobban várom Temari részéről. remélem ő is jelen lessz a küldötségben.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tr4nCe
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
R'innegan User
|
|
« Válasz #533 Dátum: 08 dec 14, 21:38:14 » |
|
Bab jutsut bezabaljak, utanna lesz szel jutsu is!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aysee
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Maknae Taemin. <3
|
|
« Válasz #534 Dátum: 08 dec 15, 01:37:32 » |
|
LOL...nemtom szerintem hamarosan mind a hármójuk nagyobb szerephez jut,mert kizárt h kankurot és temarit "otthon hagyja" gaara
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #535 Dátum: 08 dec 15, 13:56:20 » |
|
Vagy az is lehet, hogy ő otthon hagyná őket, de hogy azok nem fognak otthon maradni és az öcsikét csak úgy elengedni egyedül, az is fix.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
|
|
« Válasz #536 Dátum: 08 dec 20, 16:23:14 » |
|
Hát igen az öcsike 14 évesen nem róflálhat a fekete kabátos haverjaival játszani.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rachet
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #537 Dátum: 08 dec 21, 09:58:40 » |
|
Én szerintem gaara kicsit vesztett az erejéből, miután kiszedték belőle a shukakut, de azért erős maradt egyik kedvenc karakterem. Kankuro is jófej, remélem egyszer oan szintű bábmester lesz, mint sasori volt... temari pedig, hát ő már most is elég erős, szerintem Kage találkozó: Hát, szerintem a konohai események miatt még nem most lesz, kicsit várnunk kell amíg gaara újra megjelenik
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kiiro
Chuunin
Nem elérhető
Perverz papnő =D
|
|
« Válasz #538 Dátum: 09 jan 05, 19:38:15 » |
|
Én nagyon imádom Gaara-t Viszont lenne 1 kérdésem: Mivel kivették belőle a Shukakut ezek után fog éjszaka aludni? ( remélem ha alszik is az a szép fekete keretes szeme megmarad )
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 jan 11, 19:49:38 írta Kiiro »
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #539 Dátum: 09 jan 06, 03:11:07 » |
|
Most már valszeg fog tudni rendesen szunyálni. ^^ A karikás szemek meg a jelleme részei, tuti megmaradnak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|