xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #480 Dátum: 08 júl 07, 21:28:48 » |
|
VIGYÁZAT SPOILER hát elvileg meghalt de chiyo-nagyi meg mentette azzal hogy egy önfeláldozó jutsut használt
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
zol96
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Shikamaru is the best!Shodaime Lustakage
|
|
« Válasz #481 Dátum: 08 júl 07, 22:38:17 » |
|
Szerintem Kankouroval és Temarival sem volt túl kedves kazekage-apu.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
atka94
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #482 Dátum: 08 júl 11, 23:45:25 » |
|
ezt nemnagyon értem. mitcsinált velük kazekage apu?
|
|
|
Naplózva
|
"Pein legyőzhetetlen -.-" "
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #483 Dátum: 08 júl 12, 14:29:00 » |
|
Nem tudjuk, hogy bánt a 3. Kazekage a gyerekeivel (Temari, Kankurou, Gaara). De ha már ilyet tesz a legkisebb fiával, akkor ott valami nincs rendben. És még olyan kényszerítő körülmények sem voltak, mint a Kyuubi, Yondaime és Naruto esetében.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
matyi-senpai
Gennin
Nem elérhető
semiconductor alchemist
|
|
« Válasz #484 Dátum: 08 júl 12, 15:05:41 » |
|
Boccs Chakra, hogy kijavítalak, de a 4. (Yondaime) Kazekage volt Gaara-ék apja, akit Oro megölt. A 3. Kazekage volt az, aki nyomtalanul eltűnt és később Sasori bábja lett.
|
|
|
Naplózva
|
"Tévedni emberi dolog."
|
|
|
atka94
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #485 Dátum: 08 júl 12, 18:30:35 » |
|
de télleg én eddig azt hittem, vagyis gondoltam (pedig tudtam hogy nem így van) hogy neki is muszáj volt belepecsételni gaaraba a shukakut, mint narutoba a kyuubit, de tulajdonképpen, csak fegyvernek akarta használni jujj gondolom akkor itt nem csak gaara ról lehet beszélni, szal megkérdeznám, hogy mive csijó nagyi akinek nemtudom leírni a nevét meghalt, meg sasori is, ki maradt még akiről tudjuk hogy használ bábokat mint kankurou?
|
|
|
Naplózva
|
"Pein legyőzhetetlen -.-" "
|
|
|
Oxygene
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #486 Dátum: 08 júl 14, 16:20:10 » |
|
Talán az az öreg, aki mindig Chiyo nagyival volt...asszem a testvére...
|
|
|
Naplózva
|
"Aki megakar tenni valamit , az talál rá módot,aki nem, az talál kifogást..."
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #487 Dátum: 08 júl 20, 13:55:53 » |
|
nem tudjuk hogy használt-e nem volt rá utalás se semmi ami cáfolná ezt de javaslom ezzel a témával vándoroljunk a bábjutsuk topicba
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
Tomimaru-sama
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #488 Dátum: 08 júl 22, 11:56:46 » |
|
Ejjj, de jól jött volna, ha tegnap Garaa benéz hozzánk, és segít egy kicsit a kerti munkában. Seperc alatt átpakolta volna a homokot, amit nekem kellett arrébb lapátolni.
|
|
|
Naplózva
|
Tomi is a good boy.
|
|
|
Akatsuki Leader - Madara
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #489 Dátum: 08 júl 22, 15:35:29 » |
|
Ebből a csapatból Gaara a legjobb:D Spoiler: Igaz Naruto őt is jóvá tette a szövegével, de még így is ász:D Pl. a Deidara harcnál: "Errefelé nem járnak ilyen madarak"
|
|
|
Naplózva
|
Pusztuljon Konoha! Le a Senjukkal! Vissza az Uchihák méltóságát x)
|
|
|
Hekate
Chuunin
Nem elérhető
Filozófus Kunoichi
|
|
« Válasz #490 Dátum: 08 júl 29, 09:09:31 » |
|
Gaaraban az a jó, hogy sosem mond semmit, ami nem lényeges, de szeretném már egyszer igazán mosolyogni látni. Úgy teli képpel. Olyan jó lenne látni, hogy valóban boldoggá teszi őt az új élete. Kankurou-t szeretem, mert kicsit utálatos, de kicsit Naruto-szerű (bár okosabb). Temari csinos és elsöprő - plusz okos. No, egyelőre ennyi.
|
|
|
Naplózva
|
Az egyensúly a lényeg.
|
|
|
Fujii
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Emerarudo no me hiryuu tenma
|
|
« Válasz #491 Dátum: 08 júl 30, 11:42:13 » |
|
Én nem tudnám elképzelni Gaarat úgy nagy mosolyal Bírnám ha egyszer elnevetné magát
|
|
|
Naplózva
|
[/center]
|
|
|
kaoszzsolt
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #492 Dátum: 08 júl 30, 11:45:15 » |
|
Gaara-nak nem állna jól a mosoly inkább a komoly arc és a hidegvér
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hekate
Chuunin
Nem elérhető
Filozófus Kunoichi
|
|
« Válasz #493 Dátum: 08 aug 01, 16:33:47 » |
|
Uuuugyan... csak egy kicsi mosoly vagy kis kuncogás... no, csak ilyesmit:D Amúgy meg szerintem is elég fura lenne, de az én szívem örülne. Kíváncsi vagyok, neki lesz-e valaha pááárja.
|
|
|
Naplózva
|
Az egyensúly a lényeg.
|
|
|
Fujii
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Emerarudo no me hiryuu tenma
|
|
« Válasz #494 Dátum: 08 aug 01, 17:14:24 » |
|
Sztem ha lessz is azt nemfogják mutatni...
|
|
|
Naplózva
|
[/center]
|
|
|
|