Suigetsu
Jounin
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #225 Dátum: 09 szep 13, 14:51:09 » |
|
A nád az elég kemény  nálam be vált 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Miroku
|
 |
« Válasz #226 Dátum: 09 szep 13, 14:59:46 » |
|
hát a nád azt pont nemjó .. xD max senbonénak .. ha nagyonvékony .. xD
|
|
|
Naplózva
|
Let's do our rock, scissors, and paper make your hands, don't blink your eyes... アイコ なら 振り出しで 負けたら それ まで の ゲーム
 今日 も 君 信じる こと 忘れず に 見覚められて いますか。
|
|
|
Chakra
|
 |
« Válasz #227 Dátum: 09 szep 13, 17:18:41 » |
|
Miroku.: Fenyőből pont szoktak gerendát csinálni, mert a fenyőviasz miatt tartós. ^^ Csak szú ne legyen. 
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Death Dawe
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #228 Dátum: 09 szep 18, 22:39:22 » |
|
Nem tudom szabad e ilyet de közvélemyénykutatást akarok végezni kövi nyári Conra készülnék egy "Anbu Suigetsu "val és az a kérdés jó ötlet e ez természetesen mindent megteszek h minden a lehető legjobban hasonlítson az eredeti karakterhez meglesz színes szem, a fehér haj, nagy katana, és az anbu öltözék (amit még meg kell terveznem de nemhiszem h én varrom meg  ) Csak röviden a kérdés jó lesz vagy nem ?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
 |
« Válasz #229 Dátum: 09 szep 19, 17:21:59 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
sasuke-san123
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #230 Dátum: 09 szep 25, 13:03:04 » |
|
én csináltam egy kicsi surikent köszörüvel és éles lett nagy elvágta a kötelet
|
|
|
Naplózva
|
nem az számit hogy szereted a meséket vagy sem DE A NARUTOT SZERETNIE KELL MINDENKINEKXDXDXDXDXXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXD
|
|
|
UchihaChiisai-San
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #231 Dátum: 09 okt 03, 12:22:27 » |
|
Én Hidan kaszáját akartam elkészíteni de már letettem róla 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Suigetsu
Jounin
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #232 Dátum: 09 okt 13, 15:59:12 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
boci555
Jounin
Nem elérhető
iLOVEmákostészta || balf@sz c:
|
 |
« Válasz #233 Dátum: 09 okt 13, 18:13:34 » |
|
És hogy csináltátok, képi végeredményt kaphatnánk...? Jó is hogy mondtad, épp ezzel jöttem most, hogy (bár igaz, nem narutos) FF/ final fantasy-s kardokat szerintetek hogy kellene elkezdenem? Meg csinált valaki közületek már? itt van 1 kép (a középsőre gondoltam) http://www.japanforum.com/gallery/showphoto.php?photo=456&cat=509&si=misa&perpage=12
|
|
|
Naplózva
|
> *-* PÓNIII *-* - Utálom a pónikat! > Akkó' ... hm ... *-* SÜNIII *-* - SÜNIIII <3 "w"
|
|
|
|
Buska
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #235 Dátum: 09 dec 01, 20:28:43 » |
|
Üdvözletem!  Hatttttttalmas problémám van!  Mindenhol kerestem már, de sehol sem találok Orochimarus fülbevalót. Folyamatosan figyelem az üzletek honlapját, már mindenhol kerestem, de egyszerűen nem lelek rá. (ha van is, vagy elérhetetlen helyen - pölö amcsi - vagy elfogy mire megszerezhetném  ) (ez eléggé vicces, mert nekem abból a shippus részből, amikor Narutoval küzd és levedlik, csak annyi jött le - minden nemű undort mellőzve - h nekem oan fülbevaló kell  ) Szeretnék egy ilyet, ha valaki talál, vagy tudja hogy lehet csinálni, esetleg csináltatni, akkor nagyon kérem privát üzenetben szóljon nekem....  Előre is megköszönöm! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Buska
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #237 Dátum: 09 dec 02, 18:50:24 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Trixy235
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #238 Dátum: 10 feb 09, 11:56:35 » |
|
nekem is van igazi shurikenem ^.^ youtube-on láttam oan vidit h h kell csinálni igazit és tiszta egyszerrű volt  fűrészlapból kivágod és csá. De nagyon jó lett ^.^ egész nap hajigáltam egy fába ^.^ xD Am nekem arra lenne szükségem hogy öhm... szóval be szeretnék öltözni Naruto-ból valakinek és hát úgy hogy paróka nélkül. És barna hullámos hajam miatt Kurenai-t választottam, de lövésem sincs hogy kezdjek neki a ruháját megcsinálni o.O Ebben kéne segítség ha tud valaki valamit akkor ossza meg velem xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
 |
« Válasz #239 Dátum: 10 feb 09, 16:19:06 » |
|
Ezt a kérdést EBBEN a témában is felteheted, hátha ott hamarabb tud valaki tanácsot adni. ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|