megpróbálkozom vele
Még régen csináltam egy oldalt: (PM-ben leírtam neked) itt kezdők számára is írtam le dolgokat
De pár dolgot ide is leírok. Mikor elkezded a játékot bal oldalon megjelent egy tekercs, üdvözlet a metin2-ben címmel (v valami hasonló) ott írja menj város őrhöz stb. A képernyőd jobb felső sarokban látsz egy kis térképet. Ezen villogó pontokat is fogsz látni. Azok a pontok mindig egy olyan személyt fognak mutatni , akihez ha elmész egy küldetést kapsz. Szóval ezekhez a villogó pontokhoz kell elmenned mindig. Még 1 megjegyzés: az M-billentyű lenyomásával előhozhatod a nagy térképet, ami az egész mapot eléd tárja. Menj mindig el a villogó pontokhoz és csináld meg a leírt küldetéseket. Ha egy küldetést megcsinálsz, jutalmul yangot (pénzt) és tapasztalat pontot (EXP-t) kapsz. Ha elfogytak ezek a "villogó pontok", azt jelenti, nincs több küldetésed, ekkor a feladatod minél több szörnyet leölni, amikért szintén EXP-t kapsz, amivel fejlődsz (szintet lépsz). 1 javaslat: ha már elérted az 5. szintet, akkor lesz egy olyan küldetésed, hogy el kell menned kiképzőkhöz/tanítókhoz. Mivel kezdő ninja vagy, itt ajánlom neked, hogy a közelharci oktatást válaszd. Egyébként a metin2.hu fórumán sok hasznos infót találsz a ninjákról. Amit itt nem írtam le neked (mert nem volt türelmem

), azokat pl az oldalamon is megnézheted.
Szerk.: mikor elérsz a tapasztalat gyűjtésben egy bizonyos százalékot, bal alul kiírja, hogy státusz emelés. Mivel te ninja vagy, ajánlom neked, hogy úgy tedd, hogy a "vit" nevűn annyi pont legyen, amennyi a szinted, és a többi mind mehet az "ügy"-re. (Ha rosszul emlékszem a ninják statolására, akkor javítsatok ki)
Hogy a készségpontjaidat hogy oszd ki, azt nem tudom, belinkelek neked egy ninjáknak való tippes fórumoldalt:
(PM-ben leírtam neked)
Ha bármit nem tudtál meg, vagy nem értesz, nyugodtan kérdezd meg tőlem PM-ben, vagy akár itt