25 feb 17, 14:02:18 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 26 27 [28] 29 30 ... 32
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Kage-k  (Megtekintve 118438 alkalommal)
0 Felhasználó és 3 vendég van a témában
^^
Uchiha Madara
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

he/him. flexee. fórumszarvas.

« Válasz #405 Dátum: 12 jan 22, 08:58:25 »

Igen, mert őt veri mindig széjjel Nevet bár most hogy újra elolvastam a hsz-t tényleg félreérthető ^^" mindjárt átszerkeztem valahogy :/
« Utoljára szerkesztve: 12 jan 22, 08:59:03 írta ^^ » Naplózva

Mach5
Jounin
*

« Válasz #406 Dátum: 12 jan 22, 09:27:39 »

Idézet
Meghalni meg senki se fog mert 5en vannak 1,5 ellen és náluk van tsunade nagyi is.

Ez nem matek, hogy mivel az 5nagyobb mint a másfél így az ötből egy szám se fog kiesni.. Attól mert öten vannak egy fél kage, meg egy majdnem félisten ellen attól még kagek közül is meghalhat valaki.
Naplózva
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

King of Heroes

« Válasz #407 Dátum: 12 jan 22, 10:04:32 »

Nem hiszem, hogy meghalna valaki:) Max nagyon lesérülnek, de egyik kage sem dobja fel a talpát:) Az valószínübb, hogy Madara legyőzése az összes chakrájukat felemészti, így a "főboss" ellen nem tehetnek semmit-ergo Naruto kell legyőzze.

Azon is elgondolkodtam, hogy mi lesz akkor, ha Sasuke is közbeavatkozik? És Kabuto? Még Naruto se tud elbánni ennyi ellenféllel.
Naplózva

Mach5
Jounin
*

« Válasz #408 Dátum: 12 jan 22, 10:48:43 »

Idézet
Azon is elgondolkodtam, hogy mi lesz akkor, ha Sasuke is közbeavatkozik? És Kabuto? Még Naruto se tud elbánni ennyi ellenféllel.

Akkor finoman szólva az ellenség nyerne:) Már így is kb. egyszint a két erőssége hát még ha kabuto beleavatkozik meg sasuke. Sasuke lefoglalja narutot, tobi+bijuuk elvernék kakashit,gait,nyolcfarkút, kabuto beszáll madarának segíteni kagek ellen azt kész, de ezt kishimoto is tudja. Nem hiába nem harcolt eddig sasuke+kabuto hisz így most, hogy kyuubi szövetkezik narutoval így az ESH felé húz a mérleg, de ha sasuke+kabuto is beszáll akkor megint egyenlő a két tábor. Nem hiába most békült ki szerintem kyuubi a narutoval hisz most már mozgolódik a sasuke is, már csak kabuto kéne, de az majd itachival lesz elfoglalva:)
Naplózva
spero
ANBU újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #409 Dátum: 12 jan 22, 11:45:29 »

kis OFF: Nem hiszem hogy Kabuto beszállna a harcba, ő inkább a háttérből szeret irányítani, s ha mégis akkor menne Itachi is. S, ha Sasuke, na az érdekes lenne, mert ő most már elméletileg tudná irányítani a kyubit, vagy nem?
OFF vége

Jó látni, hogy minden Kage-nak van valami dillósága Nevet és ebbe a képbe Naruto is bele illene, bár Gaara kivétel, nála nem vettem észre semmi ilyesmit. Ő látszik a legnormálisabbnak a Kage-k közül, leszámítva a "durcis"  ikszdé múltját.

Én Tsunade-val úgy vagyok, hogy a Kage-k mellett nem nagyon tűnik ki, de a többi ninja szintjéhez képest igen.

Naplózva

\"Még egyszer harcba szállok
Megvívom az utolsó nagy csatám
Ma élek és meghalok
Ma élek és meghalok. \"  (The Grey)
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #410 Dátum: 12 jan 22, 12:00:02 »

Kabuto már most is harcol. Nem hiányzik neki az, hogy még közvetlen fizikai harcba is bocsátkozzon. Éppen elég lehet számára Madaráék és az esetleg megmaradt edosok irányítása.

Való igaz, mindegyiknek van valami beütése és ebben Gaara kivételt képez. Ennek hiánya viszont talán a múltjában keresendő hiszen neki is volt ilyen. Ha az emberek levadászását annak lehet nevezni. Mellesleg én nem nézném le Tsunadét. Szerintem nagyon keveset mutatott abból amit tud és amiért olyan nagyon tisztelik a shinobik. Persze nem gondolom, hogy olyan lenne mint mondjuk Jirayra de azért a mutatottnál minden bizonnyal többet tud.
Naplózva
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

King of Heroes

« Válasz #411 Dátum: 12 jan 22, 12:27:00 »

Egyet értek a felettem szólóval:D Tsunade banyát nem kell lebecsülni:) Nem hiába vált legendássá:) Az emberek nem tisztelnének egy gyenge embert.
Amíg más látványos technikákkal harcol, ő az ökleire és a kivételes gyógyító képességeire támaszkodik:) Fizikai erő tekintetében egyetlen ismert ninja sem veheti fel vele a versenyt.
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 05, 12:27:42 írta TsunadeHime » Naplózva

STM
Shinobi no Megami
*

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #412 Dátum: 12 jan 22, 12:43:30 »

Azért kicsit sokkolt, hogy szerintetek Gaara most már teljesen rendben van és normális.
Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #413 Dátum: 12 jan 22, 12:53:38 »

...már amennyire normálisnak tekinthető egy fegyverként nevelt lelkileg erősen instabil jinchuuriki, akit naponta meg akartak orvgyilkolni, majd mikor már látszólag kiheverte ezt, akkor ronggyá verték, kiszívták belőle a bijuut, meghalt, majd feltámasztották. Nevet
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
spero
ANBU újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #414 Dátum: 12 jan 22, 13:19:09 »

Én különösebb idegösszeroppanás jeleit nem véltem felfedezni rajta, plussz, hogy beszélt az apjával, s így szerintem helyre billent a lelkivilága, a mostani a viselkedése szempontjából igenis normálisabbnak tekintem a többi Kagehoz képest. Nyelvesít
« Utoljára szerkesztve: 12 jan 22, 13:20:12 írta spero » Naplózva

\"Még egyszer harcba szállok
Megvívom az utolsó nagy csatám
Ma élek és meghalok
Ma élek és meghalok. \"  (The Grey)
STM
Shinobi no Megami
*

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #415 Dátum: 12 jan 22, 13:56:02 »

A többi kagéhoz képest úgy viselkedik mint egy.. hát, ahogy egy oylan személy viselkedne, ahogy Chakra leírta egy rakás kicsit bogoras arc között.
 Adott egy vénember, aki morcos, egy puma/kanca, akinek nem tetszik, hogy öregszik, a raikage, aki csak simán egy állat, meg Tsunade, aki ugye Tsunade.

Gaara ezzel szemben, bár a legtöbb shouenben ezt simán menőnek találják,  a szociális fejlődésben kb. meg nagyjából ott tarthat, mint Sai, és a mimikája oylan, mint Szegál Istváné.

Amúgy már szokott aludni? A mosómedve-monoklii megvannak.
« Utoljára szerkesztve: 12 jan 22, 13:58:23 írta STM » Naplózva
Ronyszkusz
Kezdő Jounin
*

« Válasz #416 Dátum: 12 jan 22, 14:02:12 »

Az alváshiány még anno lett bemagyarázva a monoklinak. De az apjának is voltak mikor irányította a homokot. Inkább annak a képességnek mondható be a folyamatos jelenlét, hogy Garaat alapjáraton automatikusan védi a homok. Nem kell irányítania!
Naplózva
RoronoaZoro
ANBU újonc
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #417 Dátum: 12 ápr 28, 13:09:08 »

Most néztem egy amv-t Minato és Madara/Tobi harcáról. És mikor eltalálta a rasenganal akkor mintha megjelölte volna a hátát. Ennek lesz valami jelentősége még szerintetek?
Naplózva

''Az örökkévalóság csak egy illúzió, melyet az öregedéstől való félelem szült.''
-Bleach-
''A hit egy szó a tudatlanságra.''
-Dr. House-
MoonTiger
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Hivatalos Tigris imádó

« Válasz #418 Dátum: 12 ápr 28, 16:14:15 »

Utána volt jelentősége, mivel rögtön oda tudott teleportálni. Ezen kívül kétlem, hogy lenne.
Naplózva

samat
Vendég
« Válasz #419 Dátum: 12 máj 13, 21:33:55 »

Szerintem a mostani harcban meghal k 2 kage és az egyik Onoki a másik meg Tsunade vagy Raikage vagy Gaara vagy Mei
Naplózva
Oldalak: 1 ... 26 27 [28] 29 30 ... 32
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins