Chakra
|
|
« Válasz #105 Dátum: 08 máj 25, 00:07:55 » |
|
A 6. elemről már Jiraiya is beszélt a mangában. Bővebb infóért lásd Technikák > Elemek... témát.
A Villám elemű jutsukért pedig a Technikák > Villám\Raiton elemű jutsuk támát.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
atka94
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #106 Dátum: 08 máj 25, 09:16:28 » |
|
bocs félreérthető volt a hsz-em :'X én nem a hatodik elemre mondtam hog yhülyeség, hanem az elméletemre :'X
|
|
|
Naplózva
|
"Pein legyőzhetetlen -.-" "
|
|
|
jocoo
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #107 Dátum: 08 máj 25, 11:08:51 » |
|
Figyumár mér mondja azt itt pár ember hogy Gondaime? mit keres ott az az n az nem Gon hanem Godaime a yondaime az jó mert az igy is van... meg Nindaime azon nevettem a legtöbbet az meg csak Nidaime de lehet hogy én tudom rosszul akkor magamat nevetem ki... de én mindig is igy halottam...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ciccus
Kezdő Jounin
Nem elérhető
♥♥ KoCkA kLuBb ♥♥
|
|
« Válasz #108 Dátum: 08 máj 25, 11:53:00 » |
|
Igen, úgy van ahogy te mondtad. Mert ugye a 'daime' valami olyasmi mint a 'dik' ( ) második, harmadik. Stb. Ebből az következik, hogy a többi a szám. (Értelmes ) Szóval: Shodai(me) <- nem mindíg teszik hozzá. Nidaime, Sandaime, Yondaime, Godaime... A yondaime meg azért yon mert a négyre két szó is van. Pl. harcművészetekben (ha hallottatok már pl judosokat számolni) azt mondják a négyre hogy 'shi'. Viszont a shi általános jelentése halál. tehát van rá egy msáik szó: 'yon'. Ugyanígy a hétre is van két szó: sichi és a nana. A Narutoban minden esetben a 'nanát' használják. pl hetes csapat = nana-han. Meg amikor húzniuk kellett ilyen számokat és Temari mondja hogy hetes azaz 'nana'. Jól eltértem a tárgytól.
|
|
|
Naplózva
|
A halál nem szomorú. Az a szomorú, hogy a legtöbb ember nem is él igazán. Háborúzni a békéért olyan mint baszni a szüzességért.
|
|
|
atka94
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #109 Dátum: 08 máj 25, 12:18:04 » |
|
dejó már tudom hogy yondaime miért yondaime már sehogy nem állt össze hogy a többi mind értelmes szám ez meg miért nem Bár ez talán arra vezethető vissza hogy anno judo-ztam :'X
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
jocoo
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #110 Dátum: 08 máj 25, 18:36:48 » |
|
pff ok:D:D amugy jah ezt megaszontad...:p 6-7 hokagéra leszek naon kiváncsi:D 1esek szerint 6. (rokudaime) kakashi lesz és csak utána Naruto bár szerintem Narutobol egyáltalán nem lesz hokage... De azért jólenne...:p
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #111 Dátum: 08 máj 25, 18:39:20 » |
|
HOkagék témáját lásd >>itt<<
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Itarra
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #112 Dátum: 08 máj 31, 16:30:52 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Volfid
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #113 Dátum: 08 máj 31, 18:28:43 » |
|
mert a többi kage ról szinte semmit nem tudunk
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
joke1111
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #114 Dátum: 08 jún 18, 09:20:57 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
atka94
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #115 Dátum: 08 jún 18, 10:24:37 » |
|
azért az nemsemmi hogy tobi a mizukage ... egyébként már biztos hogy tobi madara mert : kisame tobinak: Ez megnyugatató. Sokkal könnyebb nekem, hogy tudom te mozgatod a szálakat mizukage-sama.... vagyis inkább MADARA-SAN szerintem ez elég egyértelmű
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 jún 18, 10:25:34 írta atka94 »
|
Naplózva
|
|
|
|
zol96
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Shikamaru is the best!Shodaime Lustakage
|
|
« Válasz #116 Dátum: 08 jún 19, 18:58:42 » |
|
Mizu asszem vizet jelent, akkor a tűz falujában mért nem Katonkage? Arra gondolok hogy milyen logika szerint nevezik el a kagékat? a Rai is villámot vagy iesmit jelent ugye? a Ho meg a többi az mi?
Az egyik oldalon azt írák,hogy a hokage jelentése tüzes árnyék, úgyhogy lehetz,hogy a ho az tüzeset jelent
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
warmerh
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #117 Dátum: 08 jún 19, 19:21:30 » |
|
Hokage= Tűz fénye és szólj az egyik modinak hogy törölje a hsz-ed mert tilos a dupla hsz.
|
|
|
Naplózva
|
Hogyha valami baromságot írok, azt ne szóld le, csak írd meg mi az, mert az ember a saját hibáiból tanul. Olyan vagyok, mint az atomrobbanás után az elektromágneses impulzus, mindig késve érkezem.
|
|
|
|
warmerh
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #119 Dátum: 08 jún 19, 19:26:01 » |
|
igen a tűz az hi de a ho az vitorlát vagy kaszál(cselekvés) jelent én meg egybe néztem hokage-ként
|
|
|
Naplózva
|
Hogyha valami baromságot írok, azt ne szóld le, csak írd meg mi az, mert az ember a saját hibáiból tanul. Olyan vagyok, mint az atomrobbanás után az elektromágneses impulzus, mindig késve érkezem.
|
|
|
|