Zsukinalag
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #180 Dátum: 10 feb 15, 13:26:10 » |
|
Gyáá, hogy nem láttam még ezt a topicot eddig. Nem láttam sokat, inkább kevesebbet nézek, de minőségit. Már ha sikerül ráhibáznom. Most nem írom össze mi volt meg, nem is emlékszem már mindre, az elmúlt egy évben láttam a Yamada családot, a Tenger zúgását, újranéztem a Tokiói keresztapákat, és ennyi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #181 Dátum: 10 feb 16, 17:44:15 » |
|
Pont te beszélsz eSseL ? hozzám képest sehol se vagy. xDD Habár lehet ettől a kijelentéstől Ayumichan még inkább kezdőnek érzi magát. xDD
Azé mert lusta vagyok bejelölgetni a dolgokat:D nem biztos, hogy többet láttál ShirouxDD.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #182 Dátum: 10 máj 29, 22:43:27 » |
|
Shiro lehagytálxDDD több animet láttál mint én. Viszont nem értem én majd nem egy évet animeztem el az életemből te meg csak 4 hónapot:O Ez az anime, plant meg egy vicc:D az animek fele nincs is a listánxDD.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 máj 29, 22:44:38 írta Hiei the legend »
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #183 Dátum: 10 máj 29, 23:22:33 » |
|
Én kb akkor kezdtem amikor Naruto és Saszke a szobrok fején játszottak pirospacsit xD ami omg .. de rég volt xD Az AniDB-n is lehet listát csinálni, de az egyszerűségénél fogva kicsit hosszadalmas lenne, meg azt aszem nem lehet szignózni. xDD ui nem semmi http://www.anime-planet.com/users/LamogiasGRhttp://www.anime-planet.com/users/SHADOWORZA0ui2 Látom te is bejelölted a Kemono no Shouja Erint de nem csoda, ha listáink 70%-ban egyeznek xDD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 máj 29, 23:33:09 írta Shiro »
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #184 Dátum: 10 máj 30, 08:33:40 » |
|
Több mint 70% csak nincs időm teljesíteni a listát:D. Nem emlékszem az animek címére kép megnincsen róluk csak ha rá kattintok.
1800 látott anime? Hmm ő lehet a genshinken egyik főszereplőjexDDD Otaku powaXDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kimiko_o
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #185 Dátum: 10 jún 15, 09:39:40 » |
|
Naruto Naruto Shippuuden Naruto: Special-ok, Movie-k (az összeset) Vampire Knight Vampire Knight Guilty Blood+ Karin Full Metal Panic Full Metal Panic Fumoffu Full Metal Panic TSR (The Second Raid) NANA Nodame Cantabile Méz és Lóhere I. Méz és Lóhere II. Full Metal Alchemist: A bölcsek kövének nyomában Full Metal Alchemist: Shamballa hódítója Ichigo 100% Ichigo 100% Special Inuyasha Tactics Death Note Kaleido Star Kiddy Grade és még van pár csak nem jut egyik se az eszembe Folyamatban lévők: The Sacred Blacksmith, Ergo Proxy, Rozen Maiden Betervezettek: Wolf's Rain, One Piece, Kyou Kara Maou, Fairy Tail
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 jún 16, 12:13:12 írta kimiko_o »
|
Naplózva
|
"Amikor egy személynek van valami értékes amit megvédjen...akkor válik igazán erőssé!"
|
|
|
Luna-san
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
The dreamer fairy
|
|
« Válasz #186 Dátum: 10 jún 24, 12:43:41 » |
|
Te jó ég!Én még csak egy éve nézek animéket de eddig nem sokat láttam.Mármint sokról tudok,van ami érdekel is de egyszerűen nincs időm megnézni.De azért jó hogy van aki látott már vagy 40-et.Amiket én láttam: Méz és Lóhere I és II. valamint az OVA-k NANA (asszem csajoknál ez alap) Naruto Naruto Shippuden Kaleido Star (csak pár részt)
Amiket most nézek:Zero no Tsukaima,Air,Clannad
Tervezem:Elfen Lied,Shuffle,Inuyasha,Shugo Chara,Love Hina,Cardcaptor Sakura,Slayers Asszem ennyi
|
|
|
Naplózva
|
I\\\\\\\'m a dreamer. And you?
|
|
|
Mistich
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #187 Dátum: 10 júl 04, 19:39:00 » |
|
Naruto Naruto Shippuuden Bleach Gantz Death Note Dragon Ball Elfen Lied Soul Eater Bleach Movie 1,2,3 Naruto Movie 1,2,3 Naruto Shippuuden Movie 1,2,3 Chrno Chrusade Slayers Inuyasha Yu-gi-oh DM(ahol urahara tart) Shaman King Megaman Yu yu Hakusho Pokémon^^ régen néztem egy ideig a Beyblade-t Tsubasa és elkezdtem régebben a Kaleido Star-t de nekem abból 10 rész elég volt xD
ezeket nézem még,ahogy jönnek Naruto-kunról: Fairy Tail One Piece Dragon ball kai
asszem nagyjából ennyi,de lehet párat kihagytam:) közeljövőben tervezem a Hellsinget,a FullMetalPanicot,meg a Full Metal Alchemistet^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Marci1996
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #188 Dátum: 10 júl 05, 07:49:58 » |
|
Naruto Shippuuden +movie 1,2,3 Bleach + Movie 1,2,3 Elfen Lied DN Angel Hellsing Fairy Tail To Love Ru + összes OVA FMA + összes OVA FMA Brotherhood + összes OVA Chrno Crusade Shaman King Inuyasha Kaleido Star One Piece Chihiro Szellemországban Vándorló Palota
Tervbe van: wolf's Rain Ah! My Goddess + movie Blood+ Air
Asszem ennyi de lehet még kihagytam valamit.
|
|
|
Naplózva
|
Sensei:Miroku
Lányom:boci555
Csapattárs:Riel---chan és pintermate
Tanítvány:ATON14
Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)
NHFK tag
|
|
|
Shoken
Újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #189 Dátum: 10 júl 07, 17:58:51 » |
|
Naruto Naruto Movie 1 Naruto Movie 2 Naruto Movie 3 Naruto Shippuuden Naruto Shippuuden Movie 1 Naruto Shippuuden Movie 2 Naruto Shippuuden Movie 3 Nana Dragon Ball Z Dragon Ball Z Special 03 Dragon Ball GT Dragon Ball Kai Fairy Tail Elfen Lied Fullmetal Alchemist Brotherhood Devil May Cry Dante's Inferno: An Animated Epic Shaman King Vándorló Palota Oban Star-Racers Slayers Pokemon One Piece Blue Dragon
Amiket beterveztem: Bleach Hellsing Fullmetal Alchemist Blood+ Kuroshitsuji Soul Eater
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 27, 14:29:44 írta Shoken »
|
Naplózva
|
,,Az egész világ hozzám tartozik! Pénzt akarok és nőket, pozíciót és hírnevet...Az egész világot akarom!´´
|
|
|
Hellus-chan
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #190 Dátum: 10 júl 27, 13:00:35 » |
|
Én nem láttam sokat Naruto Naruto Shippuuden Bleach Blood+ Death Note Pokémon Digimon Dokuro-chan Fullmetal Alchemist Fullmetal Alchemist Brotherhood Axis Powers Hetalia Hetalia World Series NANA Ezüstnyíl Bújj bújj szellem! Conan a detektív Méz és Lóhere Lovely Complex Soul Eater Inu Yasha Chihiro Kuroshitsuji / Black Butler OHSHC Gravitation DRRR!! D. Gray-man Tervezett: Fairy Tail Elfen Lied Hellsing DMC K-ON stb. =D
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 22, 20:29:13 írta Hellus-chan »
|
Naplózva
|
|
|
|
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #191 Dátum: 10 aug 29, 22:48:56 » |
|
Hát... egy jópárat biztos, hogy ki fogok hagyni. Nem azért mert rossz volt, csupán nem emlékszem rá, csak akkor, ha megemlítik.
Naruto Naruto: Ninja Clash in the Land of Snow Naruto Shippuuden Shiki Bleach Bleach: Memories of Nobody Bleach: The DiamondDust Rebellion Bleach: Fade to Black Elfen Lied Toaru Kaguku no Railgun Toaru Majutsu no Index Ichiban Ushiro no Daimaou Black God The Sacred Blacksmith Oomamori Himari Dragon Ball Inuyasha Inuyasha: The Final Act Death Note Full Metal Panic Kampfer Clannad Clannad What Happened During Summer Holidays Clannad Another World, Tomoyo Chapter Clannad Another World, Kyou Chapter Clannad The Motion Picture Clannad: After Story Pandora Hearts Highschool of the Dead Kaichou wa Maid Sama Working Amagami SS Kaleido Star Kaleido Star Extra Stage Kaleido Star Legend of Phoenix Yu Yu Hakuso Kiss x Sis Shaman King 11 eyes Kiddy Grade Queen's Blade: Wandering Warriors Queen's Blade: The Successor of the Throne Queen's Blade: Gainos Academy Rampage! D Gray Man Slayers Tsubasa Black Shooter OVA To Love Ru Air Blue Gender Black God H2O: Footprints in the Sand Girl Meets Girl Death Note Relight 2: L's Successors
Nem írtam bele minden speckót meg ovát, úgy túl hosszú lett volna...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 29, 22:54:35 írta Stance »
|
Naplózva
|
|
|
|
Sasu2xx
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #192 Dátum: 10 aug 31, 05:54:01 » |
|
Nos nem láttam valami sokat de azér leirom: =) Inuyasha Digimon Sailor Moon Bleach Naruto Sámán Király Kaleido Star Afro Samurai Naruto+Shippuden Full Metal Alchemist Full Metal Panic+Fumoffu Death Note Yu Yu Hakusho Conan a detektiv Blue Gender Trigun GITS:Ghost In The Shell-Stand allon... D Gray Man Slayers Tsubasa Nos ennyi jutott eszembe majd még irok ha eszembejut valami
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 31, 05:55:11 írta Sasu2xx »
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikol
|
|
« Válasz #193 Dátum: 10 dec 03, 17:46:11 » |
|
Hm... na lássuk Amit végig láttam:Naruto part1 Fullmetal Panic Peace Maker Kurogane Ezüstnyíl Akira Busou Renkin Gravitation Fruits Basket 07-Ghost Skip Beat! Nodame Cantabile Loveless Black Cat Enzai Monochrome Faktor Nabari No Ou Vampire Knight Yamato Nadeshiko Shichi Henge Ouran High School Host Club Durarara!! Interstella5555 Miracle Train Aishiteruze baby La Corda d'Oro ~primo passo~ Junjou Romantica Dogs Bus Gamer Itazura na Kiss Kuroshitsuji I Hakuouki Shinsengumi Kitan Love*Com Részleteket/Részben láttam:Naruto Shippuuden Chrno Crusade hellsing Fullmetal Alchemist (&Brotherhood) Bleach Death Note Yu Yu Hakusho Shaman King Blood+ Inuyasha Pokemon Rurouni Kenshin Angel Sanctuary Dragon Ball D.N. Angel Yami no Matusei Kyou Kara Maou Bújj, bújj szellem Jigoku Shoujo Love hina Sailor moon Hello, Sandybell! Mila, a szupersztár Gintama Bokura ga ita Ayashi no Ceres Beck Uragiri wa boku no namae wo Shitteiru Little Snow Fairy Sugar Nana Bakumatsu Kikansetsu Irohanihoheto Hetalia One Piece Darker than black K-On! Soul Eater Amatsuki MäR Fairy Tail Kuroshitsuji II Code Geass Pandora Hearts
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 dec 03, 17:58:56 írta Nikol »
|
Naplózva
|
|
|
|
vzsombi
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #194 Dátum: 10 dec 28, 14:02:12 » |
|
Úr isten! Itt néhány ember fél életét animékkel töltötte!
|
|
|
Naplózva
|
Ne becsülj le! Nem félek!
|
|
|
|