Domynyk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #9600 Dátum: 11 jún 01, 17:51:49 » |
|
Hát pedig elővehetné már mert mondjuk egy olyan ellen mint Baraggan nem tudna mit kezdeni a shunkoval.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
marioV
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #9601 Dátum: 11 jún 01, 17:53:44 » |
|
Megjött az új fejezet .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Soul
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #9602 Dátum: 11 jún 01, 19:02:04 » |
|
Ez a fejezet szerintem meglepően jó lett. Végre Kubo kezdi gondolkodásra erőltetni az olvasót. Személy szerint én már tényleg nem tudom eldönteni mit akar elérni Ginjou illetve mit rejteget... A végén még valami történetvezetést is láthatunk.
|
|
|
Naplózva
|
"What is a man but the sum of his memories? We are the stories we live! The tales we tell ourselves!"
|
|
|
ULTRA
Jounin
Nem elérhető
XxX
|
|
« Válasz #9603 Dátum: 11 jún 01, 19:06:43 » |
|
Hol van kint?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szanisz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Főkapitâny
|
|
« Válasz #9604 Dátum: 11 jún 01, 19:20:39 » |
|
BleachFan.hu Hamarosan jön a magyar. Már lefordítva, kezdjük a szerkesztést
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Feketefold
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Szökött Shinobi
A cél:határidős álom.
|
|
« Válasz #9605 Dátum: 11 jún 01, 19:45:53 » |
|
Ooh jeah baby!Fight! Címszavakban: Harc, Inoue száját értelmes mondatok hagyják el, egy kis rejtély és az utolsó képen olyan Ichi mintha Shirosaki lenne( ) Ez kell a népnek. Nagyon remélem, hogy ő az. Megjönne és bevágná: -"*ördögi kacaj*Na mi az Ichigo már megint szükséged van rám?" Bár azt hiszem Shirosaki meg Zangetsu egy testben vannak szóval valószinűtlen az elméletem, de a remény hal meg utoljára. Kicsit olyan mintha ez most tényleg nem "filler" lenne, ha a kövi rész is ilyen lesz újra elkezdek bízni Kubo-chan-ban.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jún 01, 19:57:39 írta Feketefold »
|
Naplózva
|
"Ilyen könnyű lett volna megtörni az elszántságod? [...] Még ha senki sem hisz benned akkor is állj egyenesen és kiálts bátran! Én tudom, hogy te ilyen embernek születtél!" - Kuchiki Rukia Elfogadta a száműzetést a dicsőség helyett, és a gyűlöletet a szeretet helyett. És ezzel együtt, Itachi mosollyal az arcán halt meg.
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie
|
|
« Válasz #9606 Dátum: 11 jún 01, 23:36:21 » |
|
Jee ezen a héten se történt semmi.... Akárki akármit mond, ha összehasonlítjuk a KHR vagy a Naruto fejezeteivel, itt most mi történt? Harc... Ichigo nem bízik Ginjouban (húha nemmondja!!!), harc, kis háttérmese Inouéról, harc...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ULTRA
Jounin
Nem elérhető
XxX
|
|
« Válasz #9607 Dátum: 11 jún 01, 23:46:10 » |
|
Rájöttem:) Kubu ugy irja a mangát , hogy Animében az látványos legyen majd, (sok sok harc) Ellenben a naruto inkább érdekes dolgok történek de nem annyira látványos. Mindig is igy voltam vele narutot mangában jo látni Blecat meg Animében. Harcok sosem anyira érdekesek egy mangában, pl nagyon jó példa a blechben a espada cs kapitányok harca , animében igen profin meglett csinálva, Stark, Barangar stb stb harcok nagyon látványosak lettek:)
Alig várom már hogy újból itt legyen a Bleach Anime, de szerintem ez legjobb esetben is csak 2011 vége.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #9608 Dátum: 11 jún 02, 00:14:22 » |
|
Ezzel most nekem nemigazán mondtál újat. De az is igaz, hogy ez nem az anime miatt van így hanem Kubo rajztechnikájának köszönhetően. Oda például úgy rajzol, annyi információt visz a mangáiba, hogy akár egy manga egy anime részt is simán kiad és nem is lesz unalmas az információk miatt. Kishimotonál általában két Naruto manga egy anime, míg ugyanez Kubonál akár 3-4 manga 1 anime résznek felel meg. Egyszerűen nem visz bele annyi információt mint a többiek. Általában még a beszédek is jóval tömörebbek és lényegre törőbbek mint más mangákban. Tömören, nem egy író zseni és meglehetősen hanyagolja a hátterek rajzolását is a saját bevallása szerint. Ezért van az, hogy olyan könnyen utoléri a Bleach mangát az anime sorozat és olyan gyakori a filler szezon. Viszont az is igaz, hogy általában az anime készítői több kreativitást és szabadságot visznek vagy vihetnek bele a harcokba illetve a látványokba. Szerintem jobban is csinálják az animálást mint a Narutonál. Ott nagyon eltérőek lehetnek az egyes animálások stílusai és ez nagyon meg is látszik az animében. A Bleachben ez nem annyira látható de azért előfordul, viszont még nem zavaró.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
janos0166
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #9609 Dátum: 11 jún 02, 17:49:11 » |
|
Figyeljetek van egy ötletem bár lehet hülyeség xD Ugye e címe a mostani magának az hogy "magányos vakság" mivel a végén Ginjou megvakította Ichigot és vérzett a szeme. Ez nem utal arra hogy "magányos" hogy a kővetkező részben esetleg Ichigo harci kedvére felébred benne Zangetsu és az ő segítségével fog látni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szanisz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Főkapitâny
|
|
« Válasz #9610 Dátum: 11 jún 02, 18:22:10 » |
|
Az az igazság, hogy most nem a lélektestét használja a harchoz, így nem hinném, hogy Zan-fater segíthetne rajta. Esetleg Hime.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
janos0166
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #9611 Dátum: 11 jún 02, 20:45:39 » |
|
Ahh értem de nem értem mi értelme erre az egész nagy edzésnek elméletileg már van valamennyi lélekenergiája de ha megtanulja használni teljesen a fullbringjét akkor nem értem mi értelme lesz a shinigami erejének mikor a kettő máshogy működik xD De lefogadom most tuti jönni fog egy olyan rész ahol dumál a "fullbringjével" és ezáltal sokkal erősebb lesz mint ahogy pár résszel ezelőtt is hallott valamilyen hangot.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szanisz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Főkapitâny
|
|
« Válasz #9612 Dátum: 11 jún 02, 21:36:57 » |
|
Épp ezaz, ezt senki sem érti. Még Kubo sem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rougon
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #9613 Dátum: 11 jún 03, 10:32:35 » |
|
Ízlések és pofonok, szerintem a Bleach kifejezetten jó az utóbbi időkben...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #9614 Dátum: 11 jún 03, 13:17:55 » |
|
Szerintem sincsenek a fejezetekkel nagy problémák. Erre volt tökéletes példa az anime , ugyanis a fórumon 25ből 24 köpködött az Istengyilkosokra , amikor meg ezt látták animében a köpködők egy része nagyon jónak tartotta ezeket az anime részeket. Szerintem itt is hasonló lesz és nagyon várom mi lesz ebből most. Az viszont tény , hogy árnyéka önmagának a Bleach de ettől függetlenül jó sorozat szerintem! Ez szubjektív és senki se akarjon felcsapni hittérítőnek... xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|