Adamems
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
|
 |
« Válasz #9000 Dátum: 10 nov 02, 17:24:14 » |
|
Itt a spoiler szöveg:
Credits: Ohana Verification:Confirmed Translation: Sheetz
苺誰かに起こされる夢を見る。 影(どうみてもレンジ) 影(どうみてもびゃくや) 影(どうみてもルキア)
そこに本当にパパが起こしに来る。 バタバタの朝。
学校。 部活の勧誘にあう。 いくらだったらやる、やらないの話し。
井上、学校でアイドル的存在に。
そこに不良が。 黒崎いるか~? なんでか、石田が対応。
Ichigo dreams of being awaken by somebody. There’s a shadow that looks like Renji. Another shadow that looks like Byakuya. Another one that looks like Rukia.
Then Isshin wakes him up for real. It’s a hectic morning.
At school. There’s a meeting about invitations for club activities. They talk about how many to make.
Inoue: Being in school is an idle existence.
Ishida: That there is bad. Is Kurosaki here? What for?
Eléggé semmit mondó fejezetnek látszik.
|
|
|
Naplózva
|
Nem elég, hogy magas az aláírásod... még mellette 3 mega is. Szegény mobilnetesek majd rád terhelik a számlát. Törölte moderátor: Hiei
|
|
|
Banzai
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #9001 Dátum: 10 nov 02, 23:01:38 » |
|
Hát az is. Restartok ilyenek . Na kint az új rész , 1 nappal hamarabb jött ki minden ?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
RoB
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #9002 Dátum: 10 nov 03, 12:45:14 » |
|
Az utolsó képen lévő láb vagy az új karakteré vagy Chad-é, hisz őt még nem láttuk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #9003 Dátum: 10 nov 03, 13:38:43 » |
|
Nyakamat rá , hogy Kanonji ! X'D Ugyanígy megszivatott minket Kubo Karakurában! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Yumi-neechan
Gennin
Nem elérhető
 Rejtett Felhő Falu
|
 |
« Válasz #9004 Dátum: 10 nov 03, 19:26:17 » |
|
Csak nekem tűnt fel hogy Orihimén nincs rajta a csatja? Kubo elfelejtett neki rajzolni egy párat http://img526.imageshack.us/img526/7762/78443570.pngu.i.: egyébként egész jó fejezet volt, csak én a pörgést hiányolom belőlle  Ishidának meg jól áll ez a hajviselet Moderátor: Nagypálkatót legközelebb linként ha kérhetném, köszönöm.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 nov 04, 07:35:20 írta Shiro »
|
Naplózva
|
|
|
|
ChroN
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Portgas D. Ace
|
 |
« Válasz #9005 Dátum: 10 nov 03, 20:05:56 » |
|
Ez a rész még egész jó lett  Nekem még tetszik is. Nekem pl már hiányzott egy kicsit a hétköznapi élet  De pöröghetne azért jobban is  Mindenkinek megnőtt a haja... Orihimének is, Tatsukinak is, Ishidának is, Ichigonak meg egy 2-3 fejezetre, utána megint rövid :S
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mistich
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #9006 Dátum: 10 nov 03, 20:23:17 » |
|
Nekem is tetszenek ezek a részek,olyan mint amikor indult az egész. Viszont egy valamire nem jöttem rá. Az első oldalon beszél Ichigohoz álmában Renji,Rukia,meg még valaki. Azkiaz?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #9007 Dátum: 10 nov 03, 20:24:41 » |
|
Byakuya az.  Am. itt a fórum tetején van a válasz. Ennél megbízhatóbbat senki nem tud mondani szerintem kapásból. xD De nekem az inkább tűnik Kenseinek vagy Ibanak... Nahh de nem baj... Háááát.... Mindegy... Törődjünk bele , hogy az Byakuya... VAAAAAGY!!!!! Most esik le... MI VAN HA LEVÁGATTA A HAJÁT ÉS EZT MEGÁLMODTA ICHIGO? X'D
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 nov 03, 20:31:44 írta Ishida »
|
Naplózva
|
|
|
|
ChroN
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Portgas D. Ace
|
 |
« Válasz #9008 Dátum: 10 nov 03, 20:24:51 » |
|
Nem Byakuya? Mondjuk pontosan nem lehet kivenni. Azt én is néztem. Szerk.: Télleg fent is ott van 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 nov 03, 20:25:27 írta Max »
|
Naplózva
|
|
|
|
Mistich
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #9009 Dátum: 10 nov 03, 20:34:12 » |
|
Ja köszi,mondjuk abból hogy mondta Ichigo kereszt és vezeték nevét is ki lehetett volna találni.  Spoilert meg angoltudásom miatt átolvasni se szoktam xD Az utolsó oldalon az a lábtulajdonos szerintem vagy az előző részben szereplő valaki,vagy esetleg még Kanonjit tudnám én is elképzelni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #9010 Dátum: 10 nov 03, 20:41:32 » |
|
Kanonjit csak poénból mondtam... Eléggé nem illik bele az aktuális helyzetbe... Az előző részes gyereknek meg valami ocsmány világos cipője volt... Igazából gőzöm nincs ki lehet ez. Talán Chad az akit reálisnak tartanék , hogy feltűnjön...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 nov 03, 20:42:06 írta Ishida »
|
Naplózva
|
|
|
|
Mistich
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #9011 Dátum: 10 nov 03, 20:45:54 » |
|
Én is gondoltam Chadra,de ha ő az,akkor miért csak a cipőjét láttuk? Ez miatt láttam sok értelmét,azért nem is írtam ide. Amúgy meg cipőt simán cserélhetett,azóta minimum egy nap már eltelt:D. Mondjuk miután Karakurában is megjelent,nem lenne sok értelme még egyszer elsütni ezt a 'poént'. Esetleg még valamelyik Vizardot tudnám elképzelni,így kicsit jobban átgondolva.. Bár itt se lenne logikus hogy miért csak a cipő látszik xD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 nov 03, 20:47:23 írta Mistich »
|
Naplózva
|
|
|
|
ChroN
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Portgas D. Ace
|
 |
« Válasz #9012 Dátum: 10 nov 03, 21:53:13 » |
|
Lehet az illetőnek is felnyirbálták vagy megnövesztették a haját, és ezért csak a cipő  Bár kitudja xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Marky18
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #9013 Dátum: 10 nov 04, 13:14:09 » |
|
Orihimére nagyon rámozdultak  Csak Ichigo olyan idióta, hogy nem veszi észre ezek szerint. Egyébként jó ez a lassú, nyugalmas átvezető. Kellett már ez is. Így másik oldaláról lehet megismerni a szereplőket.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #9014 Dátum: 10 nov 04, 15:38:52 » |
|
Csak nekem tűnt fel hogy Orihimén nincs rajta a csatja? Kubo elfelejtett neki rajzolni egy párat  Amúgy gondolom pont ugyanazért nincs rajta a hajcsat, mint amiért Quincy barátunkon (Ishida) sincs rajta a karkötője.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan  > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
|