25 júl 17, 03:46:24 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 588 589 [590] 591 592 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach Manga  (Megtekintve 2188379 alkalommal)
0 Felhasználó és 13 vendég van a témában
Hiei
Vendég
« Válasz #8835 Dátum: 10 szep 23, 20:39:29 »

Na lelektoráltatom és megkapjátok... lényegre törő lesz.

Ishida én meguntam, hogy sokszor hosszan terebélyesen leírtam a véleményem és sokan nem, hogy válaszra, de még elolvasásra se méltatták. Naruto témákba már nem is olvasok beírom a véleményem 70% és ennyi. Egyszerűen átnéznek rajtam... mert az igazsághoz nem tudnak mit hozzá fűzni.

Ohhh valóban Ishida nem szimpatikus mert akár ki leszólja a blícset jön mint a herceg a lovon és elkezdi oltani. Ha nem megy kötekedik vele. Amit viszont nem nézek el neki, hogy a csapattársamnak beszólt ezért a kaezét letépném szívem szerint.
« Utoljára szerkesztve: 10 szep 23, 20:40:39 írta Hiei D. Legend » Naplózva
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie

« Válasz #8836 Dátum: 10 szep 23, 20:41:09 »

Persze ez természetes, nekem is van egy történetem, szerintem elég jó is csak a kivitelezéssel nem haladok semmit. Régebben írtam egy kis történetfélét és ott is ugyan ez volt, volt, hogy közbe jutottak eszembe dolgok amiktől jobb lett az egész csak azt mondom, hogy legalább egy keret kéne ami köré lehet építeni, külömben se füle se farka nem lesz az egésznek és telelesz lyukakkal a plot.
Naplózva

Hiei
Vendég
« Válasz #8837 Dátum: 10 szep 23, 21:00:01 »

Nos Blícs ezt nehéz szavakba önteni. Igazából annyit tudok írni, hogy "sz*r", hogy miért?

Nos naruto-kun blogon írtam, hogyan ismertem meg a blícset. Az első 50-60 részig éltem haltam érte. Mikor Aizen-ről kiderült, hogy él és még gonosz is... elő állt egy ilyen tervel is, csak pislogtam mint hal a vízben. Tele reménnyel neki vágtam a fillereknek.. kicsit elhúzták, de összeségében nem volt nagyobb bajom. Megismertem a Vaizardokat a történetüket az espadakat. Ekkora szentül hittem, hogy a blícs iszonyatosan jó lesz.
Sok imádni való szereplő. Érdekes és rejtélyes emberekkel. Hyori, Shinji, de szinte az összes Vaizard egy retard.Nevet.
Az összes kapitánynak volt egyénisége.
A gotei 13 főkapitánya egy full táp vadállatnak tűnt. Aki, ha elszánja magát a világnak is vége... Bejött a 0. osztag Ishin és Ishida apja.
Azt elindultunk a Huenco Mundoba... bár ne tettük volna! Ichigo "kis" lelki megingása kész kabaré lett. A hittel, reménnyel teli ember egy szerencsétlen lett. A Grimmjow elleni harc ez alól kivétel nekem nagyon tetszett.

Nem igazán értem Ishida minek edzett, meg Chad epizodisták voltak... hógolyó általi képesség ide vagy oda, jelentéktelenek voltak.
Chad ereje tele volt rejtélyekkel, Ishida ereje szintén, igazából még mindig tele van...xDDD
Azt jött Noitora meg a kapitányok és megmentenek mindenkit.
Uli meghalt bevallom az a harc is tetszett, de nem értettem, hogy miért így történet nélkül... kár volt érte sok ember által kedvelt karit Ichi hollowja puszta kézzel meggyalázott. Lehet szépíteni,de az gyalázás volt.

Na itt viszont váltás történt... a shounenből át mentünk kabaréba.
Aizen szemben állta a goteiel. Az a szomorú, hogy jól tette  mert a legendás Gotei lemészároltatta magát. Nem gyengén!
Az espadak már helyben hagyták a kapitányokat. Aztán jöttek a Vaizardok. Itt azt hittem, végre jön valami megváltás valami változás az egyhangú harcokba.
Ukitakét, hogy győzték már le?! Meg mosolyogtató dolog volt. Az akadémián elsők közt végző embert átszúrta egy gyerek.
Hyorira nem akarok kitértni szeretem őt a kedvencem, de a hírtelen harag miatt megérdemelte amit kapott. Viszont, hogy lefagyasztotta őket Kubo az nem elnézhető.
Igazából a Vaizardok megletek alázva. Amit kaptak az övön aluli, szóra nem érdemes dolog. Kensei? Ez mi ez? Harcol azt egyszer csak váltás és az ellenfele megjelenik más ellen... ez valami rejtély? Az animben ebből lesz a kvíz? Hova tűnhetett Kensei? (Nem követem már az animet. Elég a szenvedésből)

Nos megjöttek Uraharáék és Yoru-sama. Itt megint az hittem, hogy fordulat jön és megtudjuk van e Zampija a szépségnek... esretleg egy bankait Uraharától... de nem minek az... Itt úgy éreztem ez a történet legalja ennél rosszabb nem lehet. Meg alázott Kubo számtalan karit akiket szerettem, kedveltem és reményeket fűztem hozzájuk.
No, de adjunk a sz*rnak még egy pofont jött Gin... ő egy olyan kari volt akit sok százlátott anime útán is numero uno volt a halál listámon... Ránéztem és undorodtam tőle. Nem tutam elképzelni milyen kari. Jó, esetleg cső gonosz áruló, hűséges? Nos Építsünk 350 részig egy karit és 3 rész alatt ezt pusztítsuk el. Nekem senki nem mondja, hogy nem így lett. Aki ezt mondja az hazudik.
Ichigo level upja várható volt. A végső getsuga faja lett eszméletlen mód tetszett... A rajz, mert Kubo sajnos csak azt tud ember feletti szinten. 8 forma váltás Aizentől pár Kidou, de hol a látványos izgalmas harc? A fordulatok? Az akció a váratlan húzások? Aizen 2 formája útán mindig az ment, Aizen szorul, vált Aizen szorul, vált... unalmas és szánalmas. Arról nem is beszélve, hogy a hidegvér begajdult. Tudom ez lehet az irigység vagy a hógolyó... de akkor is SZÁNALMAS!

Rövid voltam nem részleteztem a dolgokat. Igazából fáj az amit látok.
Ha valamivel nem értetek egyet írjátok nyugodtan, kifejtem én... és igen zavar mikor valaki védi ezt... mert nem értem ezen mit lehet védeni. Kubo rajz tehetsége ember feletti ez nem vitás. Viszont semmit nem tud megmagyarázni ,kifejteni, történetet írni meg még annyira se. Az első 50-60 részt szerintem lehet más írta, nem is Kubo.Nevet
« Utoljára szerkesztve: 10 szep 23, 21:01:00 írta Hiei D. Legend » Naplózva
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie

« Válasz #8838 Dátum: 10 szep 23, 21:13:22 »

Valóban nagyon szép a Bleach rajzolása de azért tudok olyan mangát ami beveri, az Air Gear, aki azt rajzolja az BETEG!
Nem hiszem, hogy más írta volna az elejét csak odáig szerintem előre átgondolta, nem csak rajzolta ami elsőnek eszébe jutott.
« Utoljára szerkesztve: 10 szep 23, 21:15:04 írta Exkirion » Naplózva

batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Zero Division

« Válasz #8839 Dátum: 10 szep 23, 21:15:32 »

Nos Hie teljesen egyet értek veled! (nha majd ha valaki irja hogy nyalizom nem igy van a kommentjeim is ezt bizonyítják)
Annó én véletlen töltöttem le a 128 részt, abból kiindulva szedtem le az öszeset.
Én is elvoltam ájulva tőle hogy ez menyire über dolog lett .
A fillereket még csak csak át vészeltem, de amit ichigó le szerencsétlenkedettt? annó kapitányokat győzött let , most meg kenpaachi veri le az ellenefelét? az a kapitány aki annól még a shikai fomás ichitól kapott ki?
Ez volt ez első dolog
A többiek hol vannak? Neliel (iszigo) ishida chad ? minek is vannak?Ichi osztálytársa minek is látjátk már a a shinigamikat?
A vaizardok téééleg szépen elvéreztek, pedig együtt simán le kellet volna győzni őket! Minek aza mask? semmi bankai kapitányoktól?
Kensei minek változott át?! Vagy a többiekről , alig tudunk valamit róluk! a fenébe is a kapitányoknak hol a bankai? sőt van akinek még lassan a shikairól sem tudni semmit! Akkor ott van ichigónak a lét kérdése " mert te egy shinigami és egy " most mit hogy kinek is a gyereke?
Ginról mit tudunk? aizen mautsut meg erőszakolta vagy mi? Miért pipa rá hogy mer érte neki elárulni a soul society! mit mondjak még? Jah ott van a fő mumus aizen kérdése ! Róla semmit nem tudni!  és még sorolhatnám! A harcok jók látványosak, de elvérzett! Hát igen anno nem tudtam eldönteni hogy a shippuden vagya bleach jobb! HÁt kubo gratula neked! Elku*tad nem kicsit nagyon!
Naplózva

"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer"
"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
RoB
Kezdő Jounin
*

« Válasz #8840 Dátum: 10 szep 23, 21:15:42 »

Nah ez sokkal jobb vélemény volt Hiei.  Ez mind így igaz....engem igazából az ismeretlen Bankai-ok éltetnek, h vajon Uraharának, Shinjinek, Kyourakunak hogyan fog kinézni és h mekkora power up-ot kapnak stb... A Vaizardoktól mindneki sokat várt és egyedül Hacchi-tól kaptunk vmit, meg mondjuk én Shinjiben is csalódtam pozitívan, hisz a zp-ja nagyon eltalált és szinte senkinek sincs esélye ellene, kivéve Aizennek!  

Off: Azért a mostani Naruto részek sem az igaziak..ezek a szemes dolgok, már túl vannak bonyolítva.... Technikai KO
« Utoljára szerkesztve: 10 szep 23, 21:19:22 írta RoB » Naplózva
Hiei
Vendég
« Válasz #8841 Dátum: 10 szep 23, 21:23:41 »

Hmm talán engem is a bankaiok éltetnek.
A mostani Naruto sztem közömbös. Az infóknak örülök, de a szereplők nem érdekelnek. A fordulatokat viszont szeretem benne. Ez az amit Kubo nem képes értelmesen kivitelezni. Pl ki hitte, hogy Yomdaine megjelenik majd mikor a pecsét kinyilik? Vagy az anyja? Ez kéne a blícsbe is. Mint Byakuya ellen a hollow. Ezek már kivesztek a blícsből.
Naplózva
Train
ANBU Kapitány
*

« Válasz #8842 Dátum: 10 szep 23, 21:25:51 »

Én már mióta ezt mondom, hogy az összes moslék karakter itt csak arra szolgált, hogy valami kitöltse az üres oldalakat, de csak fölöslegesen ismétlem magamat mert attól semmi nem fog változni Nevet. De a remény hal meg utoljára Nevet.
Naplózva
MoonTiger
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Hivatalos Tigris imádó

« Válasz #8843 Dátum: 10 szep 23, 21:37:51 »

Ichigo "kis" lelki megingása kész kabaré lett. A hittel, reménnyel teli ember egy szerencsétlen lett
Ezt hívják karakterfejlődésnek. Egy egyszerű hentgép volt odáig, nem gondolkodott el azon, hogy miért is küzd, egyszerűen azt hitte csak a jóért, arra nem is gondolt, hogy azért küzd, mert ezt élvezi. Ez a felfedezés szerintem számodra is sokkoló lenne. Idő után túlzásba estek a lelkizéssel, ezt aláírom, de egy bizonyos szintig teljesen érthető.

Idézet
Nem igazán értem Ishida minek edzett, meg Chad epizodisták voltak... hógolyó általi képesség ide vagy oda, jelentéktelenek voltak.
Miféle hógolyó általi képességekről is van szó Ishidanál és Chadnél, úgy, hogy a hógolyó Aizennél van?

Idézet
Ukitakét, hogy győzték már le?! Az akadémián elsők közt végző embert átszúrta egy gyerek.
Biztos, hogy ugyanazt olvastuk? Wonderweiss minden volt, csak gyenge nem. GYPs? Az. Erős? Mindenképpen. Ukitake meg előtte azért harcolt egy sort, Wonderweissről meg nem tudott semmit, így meglepte. Ez a meglepetés ereje.

Idézet
van e Zampija a szépségnek... esretleg egy bankait Uraharától
megtudtuk, van... a másik nekem is fájó pont.

Idézet
Nos Építsünk 350 részig egy karit és 3 rész alatt ezt pusztítsuk el.
Egyre jobban úgy érzem, hogy tényleg nem ugyanazt olvassuk. Te magad mondtad, hogy nem tudtunk Ginről semmit, akkor miféle karaktert rombolt le? Azt amiről nem tudtunk semmit? Félreismertük, ennyi.

Ezekkel a dolgokkal nem értettem egyet, a többi az többé-kevésbé stimmel, de durván eltúlzol 1-2 dolgot, valószínűleg mert már eléggé csalódtál a Bleachben.
Naplózva

hiroto
Osztag Vezető
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #8844 Dátum: 10 szep 23, 21:41:39 »

Hiei: Érthető volt, hogy nem szereted ezt a mangát, legalábbis most már. Mindenkinek más tetszik. Ez is belátható. Azzal, ha valaki vitatkozik a másikkal (  NORMÁLIS KERETEK KÖZT PERSZE) azzal más szempontokat is megvilágíthat előtted. Én a te vagy bármelyik más admin véleményét se többre se kevesebbre nem tartom mint egy átlagos fórumozóért, de tisztelem a munkátokat. És én elolvastam a blogon lévő elemzésed. Voltak benne pozitív és negatív dolgok, volt amivel egyet értetem, és volt amivel nem. És ha még lehet, akkor egy normális keretek között lezajlott eszmecserét szeretnék veled eszközölni. Nem vitatkozni szeretnék!!!!.
Jellemtelen lenne a főszereplő? Megeshet, de én nem  ilyenek tartom. Az élete az egyik percről a másikra megváltozott, és nem akart mást, csak megvédeni a szeretteit, és ebbe formálódott át, és nagyrészben tanácstalan volt. Olyan mint bárki az életben. Ha nem nagy baj idéznék a blogról: ,,Egy reményvesztett gyenge idióta, akit többször megaláztak.'' , Az ember ilyen. Mindegyik ember csalódik, és sokszor elveszti a reményt. Egy átlagos tizenéves gyakran gyengének és elhagyatottnak érzi magát. Én Ichigot nem egy szuperhősnek tartom legyőzhetetlen képességekkel, hanem egy átlagos srácnak, aki problémákkal küzd, és próbál megoldást találni. Én  Ichiben remekül magamra ismertem, és reálisnak gondolom a karaktert.
Rossz történet? Miért lenne az, a történeti szál remek lenne,  csak maga a kivitel a gázos. Egy jó oldalon álló magas beosztású vezető a világ ellen vonul, és toboroz magának egy szupererős sereget, de a sereg gyenge, és ő próbálja meg átvenni egymaga a hatalmat, de jön a jó és megállítja. Ez egy átlagos, és jó történet lenne, csak a kivitelezés lapos.
Amit viszont kihagytál a blogról, és én a legnagyobb hibának, sőt a legnagyobb problémának tekintenék, az az erőszintek közti írtózatos logikátlanság. ezt egy példával statuálnám: Ichi SS-ben megverte Zarakit egy shi-kajal. Ichi Hm-be kikapott az 5-ös  espadatol maszkban és bankaiban. Majd jön Zaraki és megmenti a seggét. Tehát nekem az egyenlet nem áll össze: Zaraki>5.espada >Ichi>Zaraki

Jah, és a történet még nem ért véget, Gint is be lehet mutatni, Aizent is. Lehetne nagy fordulatokat végrehajtani a történetben. Rengeteg szál még szabadon szál a levegőben, amit még el kell varrni. Ilyen Ichi faterja, A lélekkirály és a 0. osztag, és még Aizen kipurcanása se biztos.
Naplózva
Ishida
Rikodu Sennin
*

« Válasz #8845 Dátum: 10 szep 23, 22:02:25 »

Hiei nézz körül kicsit. Senkit nem szóltam le mert nem szereti. Amikor valaki más mangával példázgatott , akkor ellenvéleményt adtam , mert hibát a legkönnyebb találni. ^^
Hiei te nekem 1xsem írtál le terebélyesen semmit. Az , hogy mások mennyire értékelték a múltban a mondanivalód ne engem jellemez hanem őket. Én elolvasom mindenkinek a HSZét . Ha megfigyeled , akkor Én mit is csináltam? A te irányodba? Elmondhatom... Semmit. Hozzád se szóltam erre mocskolódni kezdtél . Nézd meg , mindenkinek olyan hangnemben válaszolok , amilyenben kapom az ívet.

Az , hogy beszóltam Dancsának ennyire mélyen érintett? Tudod az , hogy valaki trehányan végezte a dolgát a moderátorok között egy visuális hibát eredményezett.*Vagy Dancsa nézett el valamit , édesmind1* Az , hogy ott beleugattál , mert ott sem beleszóltál a dolgokba , hanem bicskanyitogató hangnamben nekem estél. Ha ezért neked bajod van velem akkor azt kell mondanom nevetségesnek vagy inkább gyerekesnek állítod be magad. Pedig az elmondásod alapján egy Genius vagy és diszkriminálsz azért amiért nem hajtottam fejet neked és nincs a nyelvem a team seggében. Legyen , nekem mindegy mert engem nem üt szíven a tudat , hogy utálsz. Nyugodtan , de akkor ne búlj amögé , hogy Dancsát felszólítottam , hogy előző HSZt ne idézzen.
Utószónak ehhez a személyesdihez meg aki úgy érzi , hogy ebben a topicban Én oltogattam azért mert nem egyezett a véleményünk az vegye a fáradtságot és keressen fel Priviben.
Akkor reagálnék Hiei :
1. "Ukitake... Wonderveiss"
Nos Ukitaket egy olyan Números győzte le akit arra kreáltak , hogy magával Gennryusaijal harcoljon. Wonderveiss ereje belefért volna az Elitbe az Espadaba is.*Mondjuk oda Findor is bemehetett volna mert amit Aaroniero Arruruerie tudott az semmi.* Az , hogy Ukitake nem tudott kapcsolni Wonder ellen az a meglepetés ereje volt. Amit tarthatunk nevetségesnek , röhejesnek de mégis ez teszi a karaktereket kicsit emberibbé is őket.
2. "Kensei"
Ez figyelmetlenség a javából Kubotól . Legalább egy rácsot kidolgozhatott volna , hogy Kenseit lecsapja vagy valami. Mert biztos , hogy lecsapja , különben Kensei nem engedte volna el.
3. "Gin"
Elárulta Aizent is és mindenkit. Igazi kígyó csak a farkának él. ^^*szószerint* Nos visszakanyarodva... Gin árulása után nem lett volna racionális ha ő legyőzi Aizent. Max akkor racionális , ha kinvezzük Gint a háttérben mozgolódó főgonosznak. Akkor racionális , hogy Gin gyakja le Aizent. Így viszont Ginnek megvolt írva , hogy vesznie kell. Akárcsak most Konannak a Narutoban. Lehet szépíteni , de még egy süket-néma-vak is tudta , hogy felesleges bármit tennije, mert megfog halni. Effektíven se Madarára se Aizenre nem hatottak volt "beosztottjaik". Magyarán abban egyetértek , hogy 3feji alatt kiírták szinte Gint. Köpködni akkor fogok , ha elkezdik healelni , meg mártírrá avatni , amikor ugyanolyan "önző volt" mint Aizen.
4. "Aizen"
Ahogy elvesztette a végére mindent ami őt különlegessé tette az számomra kicsit fájdalmas volt. Nem szánalmas , fájdalmas. Persze ez az Én szemszögem , mert Én kedveltem. Miért is? Higgadt volt mindig*Begajdult* , Büszkén Shinigamiként vívta meg a háborúját és taktikázgatott SS elllen*Egy porhüvelyként szolgált a Hoygokunak majd meggondolatlanul cselekedett.* . Az , hogy Ichigoval való csatája egy döntetlennel zárult , ez számomra annyira üdvözítő és magasabb rendű , hogy magaalá préseli Aizen karakterének kiírását. Mert mi is történt? Ichi ellövi a FGT-t. Aizen erőtlenül szinte holtan földban fekszik. Hogyoku rehabilitáló üzemmódba kapcsol. Az , hogy Urahara elpecsételte , miközben "épült" vissza Aizen , az nekem nem szánalmas.

Nos az a helyzet , hogy általánosítva van ez a manga. A mangát szarozza mindenki holott nem a mangával van bajuk/bajotok hanem a Fake Karakura ARCkal. Mert a te mondanivalódból is azt szűrtem le , hogy neked Ulqiig nem volt komoly gondod . Az Én véleményem a mangáról , hogy egy görbén van , amire minden manga téved kivétel nélkül. És ez a görbe az emberek szubjektív hozzáállásától függően mozog. Mindenki mást vár és sose lesz egyezés. Mindig ott lesz az ellentét. Nálam , hogy fest a Bleach görbéje? Kezdetben egy alacsony szinten van. Se grafikailag se nagyon történetileg nem vonzott ez a groteszk lidérc ábrázolás. Aztán megjelent Kuchiki Byakuya és Abarai Renji akik egyből felvitték a szintet. Történetünk beindul és függőben felfelé megindul a történet ezen a bizonyos grafikonon. SS Arc végéig. Ahol számomra az egyetlen negatívum az idegesítő Hitsugaya nem kiírása jelentett. Okés ez egy csúcspont ahova nagyon kevés mangát tudok még szintre emelni. Kimerem jelenteni eddig a Bleach a legminőségibb storyval rendelkezett. *Shounnenek között* Aztán kezdetét vette az Arrancarokkal való megismerkedés stb. . A grafikonom vesztett értékéből. Majd megjelent egy Grimmjow. Akinél unszimpatikusabb egyént nem láttam még. De mégis volt benne valami. Vaizarddá válás és a Grommjow vonal nagyot lendített , de közben voltak kevésbé foglalkoztató szituációk is. Aztán nekem FK Yamma kifektetéséig ívelt fel az élvezhetőségi limit. Ott kisség csökkent Kisukéjék végülis mondhatni teljesen tehetetlensége miatt. Aztán a minőség csökkent mivel egy átvezető részleghez értünk. Miután Ichigo megérkezett végre láttam azt a szemében aminek a hiánya miatt ki nem állhatom őt. Most szimpatikus lett az elmúlt fejezetek alatt Ichi. Viszont szerintem most az FK és Ichi érkezése előtthöz képest mint történetileg , mint élvezhetőségileg jobb lett. Ezekben a dolgokban a szubjektivitás sokat jelent. Másoknak a Narutoban a világhatalom megszerzésért való gyilkolás az élvezet béka köntösben , holott a barátság és az akarás volt az ami sikeressé tette a dolgokat. Szal remélem értjük miről van szó. Az , hogy nekem nem az az igényem egy Narutot olvasva , hogy ki hogy utálja a másik embert-népcsoportot nem mozgat meg. Ez nekem nem tetszik , nektek ezek az esetek nem tetszenek ami a Bleachben történik. Szerintem érthető és kultúráltan is ellehet(ne) mondani .
« Utoljára szerkesztve: 10 szep 23, 22:06:16 írta Ishida » Naplózva
Hiei
Vendég
« Válasz #8846 Dátum: 10 szep 23, 22:17:19 »

Moontiger minden pont amit írtál azt bizonyíthja te nem olvasod a mangát.

Idézet
Ezt hívják karakterfejlődésnek. Egy egyszerű hentgép volt odáig, nem gondolkodott el azon, hogy miért is küzd.
Vissza fejlődésnek. A barátaiért harcolt azért, hogy megvédje ésmentse őket. Tudta ő ezt.
Kenpachi mondja is hiányzik belőle a harc utáni vágy. A hollowja is mondja harcolni szeretsz csak indok kell hozzá. A hollowja meg azt mondja, hogy elvesztette az ösztönét.

Idézet
megtudtuk, van...
Tényleg? Hol láttuk?:O

Idézet
Egyre jobban úgy érzem, hogy tényleg nem ugyanazt olvassuk. Te magad mondtad, hogy nem tudtunk Ginről semmit, akkor miféle karaktert rombolt le? Azt amiről nem tudtunk semmit? Félreismertük, ennyi.

Gin-ről valóban nem tudtunk semmit. Ő egy olyan karakter volt akire ránéztem és undorodtam igazából ő volt az ismeretlen és az emberek félnek az ismeretlentől. Úgy végezte mint egy kutya. Ishida jól írja szal nekem ez a szöveg mikor a földön fekszik... ezek erős ember szemei most már nyugodtan... hagyjuk már... aki lever egy ilyen durva poént amit ő tett Rukia kivégzésén. Egyszerűen megvetem a karakterét.

WW-re annyit. Ebben félig igazat adok neked. Ott minden volt csak meglepetés nem:D. Milyen kapitány az akit meglehet lepni? minden csak nem rutinos. WW azért tudta Yama apot legyőzni mert eltudta zárni a tűzet:D. Yama apo halála korrekt volt szerintem Aizen felkészült ellene.
« Utoljára szerkesztve: 10 szep 23, 22:19:55 írta Hiei D. Legend » Naplózva
L
Kezdő Jounin
*

Hello, my name is L.

« Válasz #8847 Dátum: 10 szep 24, 06:47:11 »

Végigolvasva, úgy gondolom rendben leszűrtétek pro és kontra a "csodálatos" kuboi következetlenségeket. Néha olyan érzésem van, hogy kitalált valami grandiózusat, csak időközben bele-bele tört a bicskája, aminek mi látjuk a kárát. Hogy mire alapozom? Hiei igen jól összefoglalta, amit érzek, és ami idáig vezetett. Régebben élvezett vártam a megjelenést, mára eljutottam oda, hogy lassan már csak a régi fénye, és a remény miatt olvasom el, semmi egyébért. Amikor Gin befordult Aizen ellen, ami szerintem mindvégig várható furdulat volt, a reményhalam felébredt, de aztán annak rendje és módja szerint, hamar vissza is zuhant a csalódottságba. Nem azzal van a baj, hogy nem rajzol szépen. Mert azt el kell ismerni. De! Olyan, mint aki belekezdett valamibe, de annyiszor zavarták meg, hogy már ő is elvesztette a fonalat, és mivel nem csinált hozzá jegyzetet, így csak a körvonalakra emlékszik, semmi másra, és a közte lévő űrt emiatt nem tudja kitölteni. És ezt látjuk egy ideje. Ebben mindenkinek igaza van. Más kérdés persze, hogy lennének jó ötletek, csak azok kidolgozatlanok maradnak, mert túl szól a jelenleg futó szál. Mint amikor a macska belekeveredik a gombolyagba. Csak bízom benne, hogy ebből még kikerekedik vmi. Addig is jó vitatkozást, részemről ennyi egy ideig. Maradok csendes megfigyelő.
Naplózva

Imagination more important than knowledge
Royalíty
Osztag Vezető
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #8848 Dátum: 10 szep 24, 07:07:31 »

sztetek még hány manga rész lesz?Nevet
Naplózva

Élj úgy, hogyha halálod elött lepereg elötted életed filmje ne tudd eldönteni hogy pornó vagy kaland filmet láttál-e!
MoonTiger
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Hivatalos Tigris imádó

« Válasz #8849 Dátum: 10 szep 24, 08:17:31 »

Hiei: Yoruichi-t visszavontam, én emlékeztem rosszul, hogy az a kesztyű a kardja, pedig csak egy találmány. Mea culpa.
Naplózva

Oldalak: 1 ... 588 589 [590] 591 592 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins