L
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Hello, my name is L.
|
|
« Válasz #8370 Dátum: 10 júl 22, 18:58:33 » |
|
Baniaa akkor nem érted a lényeget... Szerettük, de folyamatosan csalódunk. Mint amikor a cseresznét eszed, és az kukacos...
Six, azért elég érdekes, amit Matsunak mondott, és hát a remény hal vagyhál utoljára?
|
|
|
Naplózva
|
Imagination more important than knowledge
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8371 Dátum: 10 júl 22, 19:07:39 » |
|
Six kiemeltem neked oldalt lévő írást... Ez nem mond konkrétat de két értelműen hat rám. Kinézem Ginből és a kelleténél keményebb megjelenése miatt , hogy nem Keigoék miatt ennyire feszült. Illetve kinek miért szar mondjuk az egyértelmű. A hatalmas Anti Aizenkedés miatt. Amióta a Fraccionok lelettek verve szerintem igényes harcjelenetek tömkelege volt egészen addig a képkockáig amíg ott fekszenek Kisukéék a 406vagy407. fejezetben. Számomra nagyon kedvelt karakter Aizen így engem nem üt szíven , hogy nem verték le. Az , hogy az anti Aizen fanok lázadnak Aizen miatt nem értem miért szar. Lényeg az , hogy most 7-8 fejezet arról szólt , hogy egy teljesen más szituációt egy új frontot megnyissanak. Most van itt egy Gin szál , van egy Ichigoék edzenek szál és egy Hueco Mundo szál. Ezt a 3at szerintem igenis összekötik majd. A Gin átáll a Jedik oldalára elméletek meg több sebből véreznek. Ichimaru max Egyeduralomra törés érdekében fordulhatna Sousuke ellen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Renningan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
Nothing is True, Everything is Permitted
|
|
« Válasz #8372 Dátum: 10 júl 22, 19:13:23 » |
|
Én magyarul olvastam, oda nem volt semmi se ki irva.
Aizen és Gin között már egy ideje feszült a hangulat - szerintem.
Másrészt meg én is szeretem Aizent, de marhára nem érdekel ahogy Kiego pisztolyt lop, meg h csajozik. Egy fél képkocka nem volt Ichigóról, Ken és Byaku meg nem is lesz.
Kubo kifogyott az ötletekből, Aizent tul nagyra csinálta...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8373 Dátum: 10 júl 22, 19:16:40 » |
|
Valszeg a HQba beteszik majd Szerdán... Illetve nyitóképen lehet élvezkedni Ichigora X'D Az első oldalon ott van xP
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 22, 19:17:13 írta Ishida »
|
Naplózva
|
|
|
|
six
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #8374 Dátum: 10 júl 22, 19:39:40 » |
|
Azért... Én nem bevágódás miatt utálom Sasukét. Én tényleg nem kedvelem azt a karaktert... Aizent én is bírom. A szinkronját is imádom. Nagyon illik hozzá. Nekem a tálalás kicsit abszurd volt. Aizen mindent eltervez, de Yamától csak annyi tellett, hogy megalkottassa a tenkai kecchuut (vagy mit)? Ezt nem adja be nekem Kubo. A tálalás, a kidolgozás valami förtelmes. Pedig ebből egy elképesztően jó csata lett volna. Azt se mondja nekem senki, hogy amit "kibocsát" Ryuujin Jakka tüzet, azt utána nem tudja irányítani... Nomeg ha mindenki eddig szorult helyzetben folyamodott bankaihoz, akkor miért pont Kyouraku és Yama nem? Illetve, ahogy Ukitakét kiíírta a sorozatból az is olyan Magdi anyusos volt... Az, hogy az óta sem tudunk semmit Byakuyaékról az is idegesítő kicsit. És ezt kell bámulni már nem tudom több, mint egy éve (?) szóval...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8375 Dátum: 10 júl 22, 19:54:15 » |
|
Six nem értesz pár dolgot. Nem a lángokat nem tudta irányítani , hanem egyszerűen egy borzalmasan nagymennyiség gyűlt össze Wonderben. Szegénykéből meg nem kijöttek a lángok hanem jóformán kirobbant. Yamma mit csinálhatott volna azzal a hatalmas mennyiságű chakrával ami robbanási ponton volt? Amennyi ideje volt csoda , hogy feltudta fogni a robbanás erejét is. Illetve egy valamit megintcsak nagyon elfelejtesz. Aizen ezt már Másfél éve tervezi Yammaék meg nem tudták mivel fognak szembesülni. Lebecsülték az "Arrancarokat". Pedig mindegyik Kapitány esélytelenül indult neki az Espadajanak. Kivéve a mocsok Hitsugayat -.-" De ő megkapta jutalmát amiért ekkora funStar lett. pfff Kyourakunak valami borzalmas Bankaija lehet. Ukitake figyelmeztette , hogy ne használja szinte. Kyouraku fejében megfordult a Bankai és az még a Farkas csorda előtt vagy 150 000 évvel volt xD Am. ha tippelni kellene szerintem a Bankaija talán azzal rendelkezik , hogy nem kell vér a játék indításához. Szerintem a játék egy bizonyos körzetben bárkit sebezhet , ezért is kérdezhetett Ukitake , hogy ITT akarod használni? Yamma meg ha nyom egy Bankait akkor az egy Suicide. Akkora energia ment volna Wonderbe , amit szerintem nem tudott volna Yamma tompítani. Aizen mindenkit a falhoz állított és HeadShot. Kb. Ukitake szerintem nem halt meg . De Én már Ken-Chant várom *-* Igazi csemege lenne ha az anime filler után ténylegesen kardot emelne egymásra Zaraki és Byaku. Mindkettőt imádom szal hatalmas lenne ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
six
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #8376 Dátum: 10 júl 22, 20:08:04 » |
|
Értem, mire gondolsz. De te tényleg csak ennyit nézel ki Yamából? Szerintem az egy rohadt jó gondolat volt, hogy cseréljék ki Karakurát egy hamisra. Ezek után majdhogynem lehetetlen, hogy úgy induljanak neki a csatának, hogy annyi van lefektetve tervbe, hogy "ahogy esik úgy puffan"... Az, hogy nem volt ideje... Szerintem a zanpakutojának sem kell több idő, hogy használja a képességét. Szerintem simán koncentrálhatta volna egy pontba azt a robbanást és az a pont lehetett volna Aizen is. Persze ez nem biztos, de nem hiszem, hogy Yama csak azért a sotaichou, mert nagyon erős. Azt aláírom, hogy Aizennek előnye volt a gotei 13-mal szemben, mivel Aizen ismerte az Ő erejüket, de a gotei 13 nem ismerte az espadák erejét...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mistich
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8377 Dátum: 10 júl 22, 20:09:30 » |
|
ez egy f0s volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8378 Dátum: 10 júl 22, 20:20:49 » |
|
De Six te jó ég , láttál már nem Chuck Norrisos robbanást?Mert a Chuck Norris filmekben lassítva van minden , hogy lásd ahogy odébb ugrik , mert különben az ő fénysebességét nem láthatnád De egy igazi robbanásnál nagyon NINCS IDŐD filózni. Reflex kell. Yamma csontjai ezt súgták. Nekünk könnyű a székből mondani miért nem zárta el. Muuuuh . Basszus hát , nekik nem annyi idejük gondolkodni ezen mint neked. Karakura kicserélése nem azért volt , hogy jujj de huncutok vagyunk tuti nem jön rá Sousuke-Kun ,hogy kicseréltük. Azért cserélték ki mert az Emberek útban voltak. A Terv az volt , hogy a főbb Arrancarokat a Kapitányok levágják , a Hadnagyok és Hadnagyi szinten lévő tisztek meg az "alja népet " levágja. Yamma meg bedarálja Aizent Ichimarut és Gint. Max még Tousent elkunyizhatta Komamura magának még indulás előtt a sotaichoutól. A Terv jó volt Yammától , csak egy gond volt vele. AZ ERŐFÖLÉNY XDD ami nem nekik kedvezett. UI: Te meg Mistich takarodj a barkóba szobába kitalálni valamit hamár megölted a topicot xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Flash
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Don't mess...with the Uchiha
|
|
« Válasz #8379 Dátum: 10 júl 22, 20:27:59 » |
|
Micsoda fejezet.. Feleslegesen vágták ki az erdőket amiből papírt csináltak majd rányomtatták a WSJ-nál a Bleachet Kit érdekelnek Ichigo osztálytársai? A nevüket se tudom. Nem is érdekelnek, egyre többen közülük jönnek rá Ichigo titkára. De minek? semmi értelme ha lesz is erejük úgyse tudnak mit kezdeni vele, Sado se megy vele sokra, csak időhuzás a sok szövegbuborék amivel elmagyarázzák az egészet hogy fel is fogják.. Mióta Aizen befejezte a bábozódást azóta van egy beállása és minden fejezetben azt tolja be kubo, így nagyon cukin áll lobog a haja meg a 4 kis lebbenő szarja és cicanaciban tolja ... Annyi minden elindulhatott volna az utóbbi fejezetekben, de semmi -.- Don Kanonjit még mindig nem dolgoztam fel, ez a dobálózás sem volt rossz.... Ehh.. Most már csak viccből remélem rálövöldöznek Aizenre és remélem megállnak a golyók mint a mátrixban xD Kicsit se tudtam röhögni ezeknek a viccnek szánt vicceken, ilyen apokalipszis helyzetben még ráérnek viccelődni, egyáltalán nem hihető.. Hueco Mondot.. Ichigot.. tökmind1 mit de ne ezt keljen nézni ami most megy...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
six
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #8380 Dátum: 10 júl 22, 20:43:24 » |
|
Hát oké... Bár nem hiszem, hogy ne tudta volna megoldani máshogy a helyzetet, ráadásul Yama nem is az a ráugrom a bombára típus szerintem... De mind1 is. Bocs, hogy felhoztam. Végül is már mind1. Csak ne Tatsukiékat kéne bámulni mostanában... Aizen hasznossá tehetné már magát és kinyírhatná legalább őket...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Marci1996
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #8381 Dátum: 10 júl 22, 20:49:34 » |
|
előre látom hogy akkor fog megjelenni Ichigo amikor már a kardot valamelyik nyomorék torkának szegezi,jön ichi valami pózer beállással,azt fájtolnak...most komolyan ezt kell olvasni?szerintem kubo hőgutát kapott vagy valami xD Ez még viccnek is rossz xD
|
|
|
Naplózva
|
Sensei:Miroku
Lányom:boci555
Csapattárs:Riel---chan és pintermate
Tanítvány:ATON14
Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)
NHFK tag
|
|
|
Bontakun
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Bonta
|
|
« Válasz #8382 Dátum: 10 júl 22, 23:33:23 » |
|
Elképzelem azt a jelenetet, ahol Ichigo visszatét és megszólal: I'm the godXD Mire Aizen: NooooooooooooooXD Sztem Kubotól kitelikXD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8383 Dátum: 10 júl 22, 23:35:37 » |
|
Kb. mint az Időszámításunk előtt 10000ben című filmben? " HE IS NOT A GOD !!!"
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
L
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Hello, my name is L.
|
|
« Válasz #8384 Dátum: 10 júl 23, 01:31:23 » |
|
Most nem az a lényeg, hogy kimennyire Aizen fan, egészségére... Csak bosszantó látni, hogy sétálgat, mint valami robotzsaru óvóbácsi miközben lenne más, ami sokakat jobban érdekel. Ja, lehet nagyobb Ai fanindexe? Hol érdekel, ha emiatt hónapok óta nincs egyetlen élvezhető manga. Volt nem kevés helyzeti előnye, de akkor most mit csinál??? Nem igazán érdekelnek az "új szálak", ha a régiek meg lógnak idestova egy éve is a levegőben. Igen, mondom ezt úgy, hogy az egyik karakter az aláírásomban ebből a viccből való, igaz, még a régi szép időkből, amikor öröm volt olvasni, nem úgy mint most...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 23, 01:32:16 írta Lawliet- Ryuuzaki »
|
Naplózva
|
Imagination more important than knowledge
|
|
|
|