Handy
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #795 Dátum: 08 jan 09, 22:24:15 » |
|
Az Otaku Shakain tökéletesen passzol a DB-s verziókhoz a felirat, és naon hamar készen vannak vele, legtöbbször asszem már csütörtökön elkészülnek a felirattal.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
BM5
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #796 Dátum: 08 jan 09, 22:37:08 » |
|
www.gportal.hu/portal/bleach-animeno itt található manga magyarul bár nem az összes még de folyamatos a fordítás és elég gyorsan halad szinte minden nap fordít van hogy egyszerre 3-at is
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nihilus
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #797 Dátum: 08 jan 09, 22:42:34 » |
|
De a minőség kaki..nem kicsit,nagyon
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #798 Dátum: 08 jan 09, 22:54:47 » |
|
Mivel még sajnos csak az elején tartok, nem értek egy dolgot: Ichigónak miért van Hollow maszkja? (a ruhájában tartja->41. rész...) Ő most akkor shimigami, vagy félig hollow, félig shimigami? :huh: Valaki kérem segítsen!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
BM5
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #800 Dátum: 08 jan 10, 16:11:21 » |
|
És ez a bizonyos hollov én elég nagy erőt ad neki már ha megtanulja rendesen uralni hm... Urahara-san szerintem direkt így akarta, hogy Icsinek legyen hollow énye és így le tudja győzni azokat a bizonyos főellenségeket már csak az a kérdés, hogy honnan tudta előre, hogy lesznek ilyenek ???
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
BM5
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #802 Dátum: 08 jan 10, 16:42:09 » |
|
Jaja ő az egyik legjobb szereplő
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Train
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #803 Dátum: 08 jan 11, 21:17:39 » |
|
hmm most nem olvasnék vissza amit már elolvastam de azért megkérdezném mivel azt írta valaki hogy jön ki új bleach rész és mikor?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morimoto-kun
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #804 Dátum: 08 jan 11, 21:21:51 » |
|
Hát már kijött és asszem majd a jövő héten jön..... Haha Urahara forevör És igen mivel szerintem gondolta,hogy valaki megszerzi majd később Rukiatól azt az izét(most hirtelen nem ugrik be ) és emiatt a főszereplőnek mégis csak kell némi+ erő
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Norec
Chuunin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #805 Dátum: 08 jan 11, 21:26:36 » |
|
Nem hiszem hogy elöretudta , szerintem azt akarta , hogy szövetséget kössenek a vaizzardok és a shinigamik
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
R4z0r
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #806 Dátum: 08 jan 11, 21:32:46 » |
|
Hát már kijött és asszem majd a jövő héten jön..... Haha Urahara forevör És igen mivel szerintem gondolta,hogy valaki megszerzi majd később Rukiatól azt az izét(most hirtelen nem ugrik be ) és emiatt a főszereplőnek mégis csak kell némi+ erő asszem hougyoku vagy valahogy igy irják Hát Urahara-san végülis érthetö hogy mindent tud mert ö volt régen a 12.osztag kapitánya
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morimoto-kun
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #807 Dátum: 08 jan 11, 21:37:32 » |
|
Azaz, köszi szépen no tehát az.És én meg hiszem mivel köhömm Rukia nem éppen a legerősebb kari(a Rukia fanokat nem akartam megsérteni ) és vmi kellett ha ez mégis megtörténik, és ugye Urahara tudta,hogy nagy valószínűséggel Ichigo Shinigami lesz mivel az apja is az/az volt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Train
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #808 Dátum: 08 jan 11, 21:45:14 » |
|
igen kijött már már le is szedtem ty :)részről-részre egyre jobb ez a Bleach lassna befejezem 4-5 rész azt megin várhatok amíg kijön
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
R4z0r
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|