24 nov 04, 22:38:53 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 520 521 [522] 523 524 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach Manga  (Megtekintve 1740434 alkalommal)
0 Felhasználó és 132 vendég van a témában
Narutoclone
ANBU Kapitány
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

Fox Lord

« Válasz #7815 Dátum: 10 ápr 23, 20:03:12 »

A kérdés az, hogy mi a fene történt miután a Hógolyó elkezdett működni Aizenben. Mert ha Urahara megállította valahogy a folyamatot akkor oké de ha nem az nagy szívás.
Naplózva

"Jól  csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)

Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.

Naruto X Hinata fan
Kaihaku R. Kumori
Osztag Vezető
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

Asmodeus - King of the Nine Hells, Lord of Lust

« Válasz #7816 Dátum: 10 ápr 23, 20:17:16 »

Kétlem, hogy hatástalanította volna, jó, tudom, hogy ő tervezte, és valószínűleg ismeri, de ez túl egyszerű lenne. Ha csak ettől le nem lép most Aizen, viszont akkor meg nem tudom, hogy mi lesz. Össze kapják magukat a Shinigami-k, és rendezik soraikat? Mert hát azért a közeljövőben még nem halhat meg a jó öreg zselés, viszont ez az értelmetlen harc se mehet a végletekig.
Naplózva

L
Kezdő Jounin
*

Hello, my name is L.

« Válasz #7817 Dátum: 10 ápr 23, 23:09:28 »

Kumori, lehet előbb látunk cseresznyevirág szirmokat, mint azt, hogy összekapják magukat, és feltápászkodnak végre, igaz, se Unohanat nem mutatta se Hachit, szóval még az is megeshet, hogy nyomnak vmi tápexpresszt.  Nevet
Kezd nagyon elhúzódni, és van egy rakat megválaszolatlan kérdés, amit lehet Kubo már elfelejtett szakézás közben, csak mi nem.Bízom benne, hogy nem egy lerágott csont lesz belőle, mire végez.
Naplózva

Imagination more important than knowledge
six
ANBU Kapitány
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #7818 Dátum: 10 ápr 24, 21:26:41 »

Hmmm... Hmmm... Érdekes mangafejezet volt... Biztos csak én gondolom így, de mintha Kubo sietne valahova... Isshin az ígértnél előbb toppant be, ráadásul most bejön a képbe Urahara is... Érdekes... A Hougyoku képessége érdekes fordulat, Isshin felfogóképessége dettó... De most már értem, honnan örökölte Ichigo... Örülök is neki, hogy valami újat megtudtam, illetve ezt is egy oltári nagy időhúzásnak tartom... Az első két képen kiderül minden, aminek ki kell derülnie, de mivel Isshin nem ért japánul és ez magyar fordításban, illetve angolban és a többi lefordított nyelven is megnyilvánul, el kellett pazarolni rá több képet is.
Naplózva
Renningan
Elit Jounin
*

Nothing is True, Everything is Permitted

« Válasz #7819 Dátum: 10 ápr 24, 21:36:08 »

Én megmondtam:D 16 oldalnyi fölösleges duma, nagyon irodalmi nyelven, tulkomplikálva és értelmetlenül előadva, miközben a hógolyó a használója akaratát teljesiti és neki is van saját.
Naplózva

six
ANBU Kapitány
*

« Válasz #7820 Dátum: 10 ápr 24, 21:48:31 »

Tiszta gyűrűk ura... Aizen nemsokára pöszén csak azt fogja mondogatni a "ahogy terveztem" helyett, hogy "drágaszág!"...

E helyett inkább átkapcsolhattunk volna Hueco Mundoba is akár... Bár sanszos, hogy a Hueco Mundobeli társaságról elfeledkezett Kubo nagyon durván... Nem lepődnék meg azon, hogy miután vége lett a történetnek, még jön pár fejezet "Kihagyott jelenetek" címmel...
Naplózva
Kaihaku R. Kumori
Osztag Vezető
*

« Válasz #7821 Dátum: 10 ápr 25, 07:52:46 »

Ugyan már, hogy feledkezett volna el róluk? Csak most azt nem lehet, hogy mutatja, hogy nyernek, mert akkor mivel fogja húzni az időt, amikor már az Aizen harc maximálisan tetű lassú? Nevet
Az meg pont nem baj, hogy végre siet, így is eléggé el lett már húzva ez a mindenki vs Aizen dolog, főleg hogy előrelépés nincs egy deka se, csak hullanak mint a legyek.
Naplózva

six
ANBU Kapitány
*

« Válasz #7822 Dátum: 10 ápr 25, 11:47:20 »

Ez azért nem teljesen igaz... Isshin valami miatt egyenlő szinten harcol Aizennel... Amire eddig még nem nagyon láttunk példát... Yama-jii kivétel, de őt elintézte... Most meg betoppant Urahara is. Aizennek rosszul áll a szénája...

Éjszaka értettem meg, hogy a Rukiás Hougyokus történetnek mi értelme volt ikszdé

Isshintől kevesebbet vártam, de így sem rossz. Még a Shikaiját sem mutatta meg elvileg, de már Aizennek a Hougyokuhoz kellett nyúlnia... Kíváncsi leszek, mi történik majd most, hogy Urahara is ott van... Neki ki lesz az ellenfele?

Az időhúzást igazából pont most vártam... Mivel mindenki ott van, akinek elvileg ott kell lennie, de tévedtem...
Naplózva
Train
ANBU Kapitány
*

« Válasz #7823 Dátum: 10 ápr 25, 14:12:30 »

Megjött Urahara ideje koránján összegyűlt mindenki Nevet. Aizen arcán én meg egy cseppnyi aggódást sem láttam attól, hogy Urahara megjött Aizennek mindig van valami másodlagos terve.
Naplózva
six
ANBU Kapitány
*

« Válasz #7824 Dátum: 10 ápr 25, 14:39:58 »

Hát azért Aizen arcán láttam elég szépen a meglepődést, amikor hátulról telibe kapta Urahara ajándéka Nevet
Naplózva
Kaihaku R. Kumori
Osztag Vezető
*

« Válasz #7825 Dátum: 10 ápr 25, 14:48:42 »

Én is kb. így látom mint te Train, plusz még hozzá tenném, hogy ez az egyenlő szinten való harcolás, egy nagy ámítás. Mintha Aizen a legkisebb mértékben is komolyan venné a harcot, a golyót se azért akarja használni, mert rászorul, szerintem csak pusztán erődemonstrálásról van szó.
Az egyetlen akinek minimális sejtése is lehet Aizen erejéről, az Urahara, mert ő készítette a golyót, de részemről ez is csak egy tényleg minimális sejtés, mert ki tudja, hogy Aizen mennyire lett szakértője a golyónak, és ha nem is jobban használja mint Urahara, de az lehet, hogy máshogy, igen. És azt se felejtsük el, hogy valószínűleg nem a golyó az egyetlen fegyvere.

Majd ha látom a cseppnyi aggódást Aizen arcán harc közben, akkor elhiszem, hogy itt bárki is egyenlő szinten harcol vele.
A meglepődés meg más dolog, Ichigo és Isshin is meglepődött, talán még jobban is. Nevet
Naplózva

Train
ANBU Kapitány
*

« Válasz #7826 Dátum: 10 ápr 25, 18:42:36 »

Nem tudom, de az utolsó képsorokon én még meglepődni sem láttam Aizent, már nem azért mintha várta volna, hogy végre megérkezzen Urahara.
Naplózva
gyalogbagoly
Chuunin
*

« Válasz #7827 Dátum: 10 ápr 25, 20:18:49 »

Nagyon remélem, hogy Urahara mutat valamit Aizen ellen, mert ha egyből odafektetik Ukitake mellé, az nagyon felhúzna. Hátha végre látjuk azt a "nem gyakorlásra való" bankai-t! Egyébként Ukitake is rajta lehetne már legalább egy pici képen, hogy él-e még...
Én már azon sem lepődnék meg, ha a HM-ben maradt társaság csak a balhé lezárása után kerülne elő - de anyáznék is rendesen!
Naplózva
asthi
Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

十三

« Válasz #7828 Dátum: 10 ápr 26, 12:30:21 »

Nyugi Gylogbagoly...Ukitake él és virul csak nem szerepel  >.<# Én már cska tudom Nyelvesít
De valóban én is remélem h. most már nem tudom hanyadszor írom ezt végre egy normális fight jön. Uraharától egy zseniális harcot várok.
Egyébként jó lenne ha hallotta volna Aizen okfejtését, mert akkor tuti ki tudna találni vmit...
Naplózva

Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
Renningan
Elit Jounin
*

Nothing is True, Everything is Permitted

« Válasz #7829 Dátum: 10 ápr 29, 12:41:00 »

A Héten nincs Bleach manga. Kubonak ihlet kell vagy mi, h ki találja most mi legyen? Kellett neki behozni uraharát, előbb ichi igazán kikaphatott volna.
Naplózva

Oldalak: 1 ... 520 521 [522] 523 524 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins