Arvael
|
|
« Válasz #645 Dátum: 07 dec 13, 20:43:53 » |
|
De legalább a mostani már jó volt Amúgy... ~dobpergés~ HÍREK! Legalábbis azoknak, akik olvassák a mangát és várják a movie2-őt!^^
Ahol én szoktam olvasni, eme dolgot találtam épp imént (még a fejezetet nem olvastam, de hamarosan ki kell majd jönnie). Szal... pici SPOILER, de nem sok:This week's bleach chapter will be 23 pages, and will be completely unrelated to the current story arc. The details I have are scarce, but it appears it's a Hitsugaya mini story as a promotion to the Bleach Movie 2: The DiamondDust Rebellion. The conclusion of Mayuri vs Szayel Apollo will be next week. Tehát, fordítás, akik szeretnék: Az e heti Bleach fejezet 23 oldalas lesz és egyáltalán nem fog kapcsolódni az éppen aktuális történetvezetéshez. Nem sokat lehet tudni a részletekről, de úgy tűnik, hogy egy Hitsugaya mini-történet lesz, a Bleach 2. nagyfilmjének reklámozása céljából. Mayuri és Szayel Apollo harcának végkimenetele pedig következő héten lesz várható.
Plusz ott a kép Gondoltam Rád, Hugi!^^ (műfordítás és művészi szabadságom is kihasználtam, szal ne tessék fejem venni! xP)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
|
« Válasz #646 Dátum: 07 dec 13, 20:49:37 » |
|
Nee-chan, mondtam már hogy IMÁDLAK? *nagy ölelés a képért *
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Handy
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #648 Dátum: 07 dec 13, 22:14:10 » |
|
Úitten, extracukker Hitsu! XP Júj, de kár h nemtok angolul, nem fogom érteni ezt a külön hitsus részt! T.T Mellesleg mikor fog kijönni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Arvael
|
|
« Válasz #649 Dátum: 07 dec 13, 22:16:30 » |
|
Tyű. Ahol én olvasom, ott péntek-szombat magasságában szokott kijönni... De ha szöveget nem is érted, még mindig ott vannak a képek! xD
(ha lesz időm, esetleg lefordíthatom, de nem ígérek semmit :-X)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #651 Dátum: 07 dec 15, 16:05:50 » |
|
Szeretlek drága Jaj, Hitsuuuu*.* *9farkú otaku-görl mód*
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #653 Dátum: 07 dec 15, 18:09:24 » |
|
Arvael, ezt most neked mondtam Annyira édes volt Hitsu mikor mosolygott kiskorában, ritkán látni ilyet tőle manapságXD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nihilus
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #654 Dátum: 07 dec 15, 18:27:41 » |
|
Elolvastam a specialt,mindig is édekelt hogy lett a fehérhajó kis lókötőből a 10.tájcsó...sajnos ez nem derül ki,de attól még nagyon érdekes.Az álmának a monoógja nagyon emlékesztet a KOTOR II-re..."Everything you do,it sends echoes through the force"
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
R4z0r
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #655 Dátum: 07 dec 15, 18:28:00 » |
|
Valaki megmondaná nekem hogy melyik részek nem fillerek elöre is köszi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
DeatH
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #656 Dátum: 07 dec 15, 18:29:15 » |
|
tudna valaki segiteni? nem tudjátok hogy honnan tudnék az elejétől részeket leszedni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
R4z0r
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #657 Dátum: 07 dec 15, 18:30:44 » |
|
www.bleachexile.com én innen töltök csak regizni kell hozzá
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
DeatH
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #658 Dátum: 07 dec 15, 18:32:37 » |
|
aha, ezt énis ismerem csak onnan elég lassan jön
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Arvael
|
|
« Válasz #659 Dátum: 07 dec 15, 18:37:24 » |
|
Ha van torrented, akkor az otakushakai.hu-ról le tudod tölteni + néhányhoz még direkt letöltés is van (egyébként ezt is a DB feliratozza, de csak az 50. résztől, szóval onnan is lehet tölteni), ha pedig direkten szeretnéd letölteni, úgy, hogy gyorsabb, mint a bleachexile.com (én is tudom, milyen lassú ;D), akkor PÜ-ben elmondhatom^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|