25 feb 17, 15:43:10 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 39 40 [41] 42 43 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach Manga  (Megtekintve 1858564 alkalommal)
0 Felhasználó és 76 vendég van a témában
kronosz7
ANBU Kapitány
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #600 Dátum: 07 nov 29, 21:43:08 »

Oks le zarva, de akkor is Gj meg Stark a legjobb.. am tudjatok hogy ök kik ? Mondjuk Gj-t gondolom de Starkot ?

Nah akkor még ezt en is kifejtem picit, szal szerintem némeikük elég összetett személyiség tud lenni pl. ichigo egy kicsit skizofrémiahoz hasonlo allapotba tud neha kerülni hichigo miatt es ez mar önmagaban elég ahoz hogy valakinek a jelleme összetett legyen. A masik aki még kiemelendö az Rukia barmennyire nem kedvelem elismerem hogy kidolgozott kigondolt eltervezett szemelyisége van és élet törtenete azert nem elfeledni a koldusbol lett kiralylanyt, ami vele kapcsolatba Renjit illeti az meg az ho renji megint összetett személyiség és kész volt 1 aratjaert a lehetö legerösebbé valni csak azert hogy a közeleben tudjon amradni es szerintem jaaku cska nem tod annyira aterezni vagy nem gondolsz ugy bele a sorsukba az eletükbe a karaktereknek ezert gondolod öket "egyszerünek" .
« Utoljára szerkesztve: 07 nov 29, 21:50:38 írta kronosz7 » Naplózva

Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”

Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”

Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
Moonie-chan
Elit Jounin
*

9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D

« Válasz #601 Dátum: 07 nov 29, 21:49:08 »

Hát én nem olvasom a mangát, de a blícs rpg-mben van egy Stark, nah és úgy tudtam meg róla pár dolgotXD De már az animében is feltűnt, szal igen:3 Grimmjow meg szinte alapXD

Én maradok abszolút kedvencél, alias Hitsugaya Nevet Aztán Shirosaki Nevet Ajj, nagyon bírom, remélem visszatér és megédesíti a blícsit szépen csengő nevetésével Nyelvesít Nevet
Naplózva
Morimoto-kun
Jounin
*

« Válasz #602 Dátum: 07 nov 29, 21:51:27 »

Stark asszem egyik Espada nem?
Ja Arveal ez nagyon megfogalmazás,és ne fogd be a szád Nevet
Naplózva
Arvael
VIP

-Oranjikage-

« Válasz #603 Dátum: 07 nov 29, 21:53:30 »

Gj??? Ja, hogy Grimmjow! Naná! Stark? Naná-naná! Nerielt is ismerem x) olvasom a mangát, szóval up-to-date az infóm a Bleachről, ha lehet ezt mondani (és nem felejtek el valamit időközben :-X)

Apropó! Nem tudom, de most ebben a részben (150.) olyan ismerős volt Nnoitora hangja, hogy... NAGYON! Nem tudom, melyik animéből, és melyik szereplőnél, de TUTI, hogy hallottam már valahol... most biztos, hogy nem fog békén hagyni, hogy már megint eszembe jutott délelőtt óta xD Afene... hogy fogok így elaludni...? Hehe

Morimoto-kun: köszi xD azért a Ti érdeketekben megpró' visszafogni magam^^"
Stark pedig igen, az egyik Espada... és nem, sajna még mindig nem derült ki, pontosan hanyadik, de az biztos, hogy az első 3-ban van benne
Naplózva

kronosz7
ANBU Kapitány
*

« Válasz #604 Dátum: 07 nov 29, 21:56:18 »

Telleg szerintetek ki a best 3 ?? Stark tuti 1.  a feka az hanyas is elfelejtettem ikszdé... na mind1.. am a 301es kijött amr en amr elvesztettem a fonalat ho hanyadik jön most.. es arvael erdekes személyiséged van és ne légy szégyellös jokat mondasz.
Naplózva

Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”

Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
Moonie-chan
Elit Jounin
*

9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D

« Válasz #605 Dátum: 07 nov 29, 21:57:16 »

Apropó! Nem tudom, de most ebben a részben (150.) olyan ismerős volt Nnoitora hangja, hogy... NAGYON! Nem tudom, melyik animéből, és melyik szereplőnél, de TUTI, hogy hallottam már valahol...

Akkor nem cask nekem volt ismerősXD Mondjuk sok animében vannak ilyen őrült hangos fószerek, de annyira ismerős volt ez... rá is keresek az ember legjobb barátján a kutyán, medvesajton és google-n kívül,alias wikipédia Nevet

Nah rákerestem, hát, engem egyik felsorolt karakterre sem emlékeztetett... fura ??? Érdekesség: ő a hangja Kabutonak Nevet
« Utoljára szerkesztve: 07 nov 29, 22:01:29 írta Moonie-chan » Naplózva
Arvael
VIP

-Oranjikage-

« Válasz #606 Dátum: 07 nov 29, 22:01:37 »

Óh, köszi! EGÓm nagyon-nagyon szépen köszöni megjegyzésed, Kronosz Nevet

A három? Hisz már kiderült, mikor a néger Espada megmondta, ő hanyadik... De akkor most Spoiler, szal ne olvassa az, aki nem akarja elrontani magának:

Stark, Halibel és a még-mindig-nem-tudni-róla-semmit-még-a-nevét-se öregúr az első három. De hogy milyen sorrendben, az még nem derült ki... mondjuk valahogy sejtettem, hogy ők lesznek hárman a top-on... oké, Halibelről csak annyit sejtettem, hogy az első 5-ben lesz, de kellemes csalódás volt, hogy az első 3-ban van benne Nevet Stark meg az Öreg eddigi megmozdulásai - bármennyire is kevés volt - pedig tanúskodott arról már első pillantásra, hogy a legerősebbek közül vannak - sztem.

Ja, a néger a 7., ha jól rémlik! xD Ó, már kíváncsi vagyok nagyon a köv. fejezetre...!!! Go Byakuya!!! xD

Ui.: Hajrá, Moonie-chan! Ha találsz valamit, akkor értesíts...! Várom a képeslapot! xP
Naplózva

kronosz7
ANBU Kapitány
*

« Válasz #607 Dátum: 07 nov 29, 22:11:17 »

Bocsi rosszul fogalmaztam.. szal az elsö 3 sorrendje erdekelne ho szerintetek ki hanyadik közülük igy mar érthetöbb gondolom xD.. Stark 1. Fószer 2. Halibel 3. Stark nan bejövös karakter nekem, bar még nem sokat tok rola xD, de az a flegmasag az nan adja nekem meg ahh szimpatikus a csavo! Nevet
« Utoljára szerkesztve: 07 nov 29, 22:29:40 írta kronosz7 » Naplózva

Arvael
VIP

-Oranjikage-

« Válasz #608 Dátum: 07 nov 29, 22:26:18 »

Oké, eddig a pontig meg tudtalak érteni, de mi az a szó, hogy "felgmasag"? :-X

Hmm... én... áh, fogalmazzunk úgy, hogy nem akarok sorrendet felállítani, hogy vajh' hogy van sorrendben az első három Espada... mire leírom, úgyis meggondolom, mert rájövök, hogy egy másik talán valószínűbb... aztán mire azt leírom, talán eszembe jut, hogy mégis egy harmadik megoldás a jobb... aztán meg... ecetera, ecetera, ecetera... ördögi kör, szal inkább kihagynám xD
Naplózva

kronosz7
ANBU Kapitány
*

« Válasz #609 Dátum: 07 nov 29, 22:29:21 »

Oksa ertem en, amugy en enm vagyok benen hogy ugy lesz csak akkor ugy fogalmazok remelem hogy ugy lesz.. en szerintem akkor lenne a legjobb, azt semmikepp nem szeretnem hogy az öreg legyen az 1es. Amugy mit neme rtesz azon fokuszaly ra ! Nevet
Naplózva

Arvael
VIP

-Oranjikage-

« Válasz #610 Dátum: 07 nov 29, 22:32:55 »

Jaaaa...!!!! Kb. huszadszorra elolvasásra (és párszori hangosanra xD) sikerült rájönnöm! Oké xDD gomen, már fáradok... sztem lassan elvonulok...

Mindenesetre már nagyon várom a manga köv. részét... jó izgalmas jelenetnél hagyták abba - már megint Nevet
Naplózva

kronosz7
ANBU Kapitány
*

« Válasz #611 Dátum: 07 nov 29, 22:38:57 »

Igen bar en szerintem msot kicsit idöguzas ez az egesz pl az elözö reszben szinte smemmi nem törtent de mind1, szal jo lenne ha haladnamar a törtenet Mosolyog, de lehet ho csak en gondolom igy.
Naplózva

Jaaku
Gennin
*

« Válasz #612 Dátum: 07 nov 29, 22:54:22 »

vajon az emberek többsége tisztában van azzal, mit jelent a szó "primitív"?

Ha a szó eredeti értelmét nézzük, akkor a primus latin szóbol ered, ami mint tudjuk legelsőt, elsőt, stb.-t jelent, vagyis a primitív alatt, klasszikus értelemben kezdetlegeset értünk. Gyakorlatilag amikor pl. egy ősemberről beszélünk, akkor ráhasználhatjuk, hogy még primitív ember volt, DE hogy ne sértsük meg az érzéseit, inkább azt kéne mondanunk, hogy Primitív eszközökkel, és szokássokkal élt ősünk...  Mosolyog

A szó használat ez esetben, valóban helytelen volt, elnézést, azt reméltem hogy köznapi értelemben fogjátok érteni. hibáztam.
Viszont, ez nem változtat a véleményemen.

A karakter típus akire én gondoltam az, az izmaival gondolkó fajta, és nem csak a harcban, egyébként is.... Sok ilyen shounen karakter van, én ezeket nem szeretem....
A problémám az hogy a Bleach közép-fő szereplő gárdája hemzseg az ilyenektől...
Ichigótol még elfogadom mert ő a főhös, Ikkaku a magamódján aranyos jelenség, Ken-chan úgyszintén. Viszont Chad, és Renji kifejezetten zavar...
(Rukia, és Orihime is, de nekik csak az egyébkénti viselkedésük.)

Viszont szerencsére a Bleach nagyon jó storyval van megáldva, alapvetően megfogó a hangulata, és végülis a character design is szép lett (leszámítva a movieban Ichigoét, mert az valami fertelmes volt),ergo továbbra is nézni fogom, maximum reménykedem hogy Chado, és Renji kihal.  Nevet
Naplózva

BLS
bmate17
Vendég
« Válasz #613 Dátum: 07 nov 29, 23:09:20 »

ööö..ez a rész most nem volt filler, semmi bene.csak h tudja aki nem tudja. de tényleg nagyon lassan halad a story. én megmondom öszintén, h nem bánnám, ha a manga lassan fejeződne befele. nem csipem, ha nagyon sokáig tartanak a mangáim, meg az animéim
Naplózva
Jaaku
Gennin
*

« Válasz #614 Dátum: 07 nov 29, 23:13:13 »

Pedig erre igen kicsi az esély. Ameddig van sikere, ameddig jön a pénz belőle, addig menni fog. A manga ipar is pont olyan pénz centrikus mint bármelyik másik hasonló ág... Mosolyog
Naplózva

BLS
Oldalak: 1 ... 39 40 [41] 42 43 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins